|
Nu esti logat.
Ajutati-ma#1 2009-03-18 19:30:40
Ajutati-maCine ma poate informa: 1.o sarcina extrauterina se determina la fel cu ajutorul testelor de sarcina? si cu lipsa ciclului menstrual? O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #2 2009-03-20 20:00:51
Re: Ajutati-masimpomele unei sarcini extrauterine sunt aceleasi...iar referitor la ciclul peste sarcina se poate intampla 1 luna,maxim 2.Dar poti sta linistita.Mai ales ca testul arata negativ.... "Dragostea e alegerea mea de a face din problemele lui si problemele mele..." Offline #3 2009-03-20 20:38:32
Re: Ajutati-maella, te panichezi degeaba. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-03-21 01:24:52
Re: Ajutati-mahelp me ! va rog..:(am avut in urma cu 2 luni un contact sexual protejat...si mi.a venit ciclu absolut normal(il am regulat)..luna urmatoare...mi.a venit insa park nu in cantitatea normala:|si m.am tot speriat...p motiv k sunt insarcinata...mentionez insa k eram putin racita...poate influenta asta cumva?pls..un raspuns in 2 zile maxim..am nevoie de un sfat:(.... Offline #5 2009-03-21 01:33:00
Re: Ajutati-madin cate inteleg eu .. ai avut contact acum 2 luni si acela protejat ... ti;a venit normal .. nu ai dc sa iti faci griji .... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|