|
Nu esti logat.
E careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dorPagini: 1
#1 2007-06-01 22:02:56
e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dorsunt singura deocamdata ,de fapt am doi puiuti mici vlad si radu dar mi-e urat si nu prea am cu cine vorbi.poate gasesc aici pe cineva care e intr-o astfel de situatie (dar nu numai). as mai vorbi si cu altcineva in afara de copii mei care oricum nu ma inteleg ca sunt prea mici Ultima oara a fost editat de costelia (2007-06-01 22:04:32) Offline #2 2007-06-01 22:04:15
Re: e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dorparca aveam o viitoare mamica suparata ca viitorul tatic a plecat... Nobody home Offline #3 2007-06-01 22:06:47
Re: e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dortaticul nostru e plecat din ianuarie.am nascut chiar la 4 zile dupa plecarea lui.inca nu l-a vazut pe junior Offline #4 2007-06-01 22:11:16
Re: e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dorsi sotul meu e plecat ... dar eu am noroc k vine in fiecare weekend... si mai vorbim la telefon, dar pacat k nu are acoperire 3g asa as fi putut sa-l si vad si sa ma vada (dar asta e poate se extinde reteua mai repede) Offline #5 2007-06-01 22:11:49
Re: e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dorsi mama mea a fost in aceeasi situatia, chiar mai grea pt ca nu avea ajutor de la nimeni cand m-a nascut pe mine si nu numai. Tata e navigator si acum 20 de ani era f greu sa te descurci, dar a rezistat f bine, este o fire puternica a stiut cum sa se descurce in viata si pt asta o admir extrem de mult.....e nasol cand sotul/tatal este plecat departe....la mine niciodata nu a fost alaturi la evenimentele importante din viata mea....chiar in noaptea asta tb sa plece pt 6 luni si o sa-mi fie f dor de el Publicitateloading...
#6 2007-06-02 00:58:56
Re: e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dorEU,nici nu pot vorbi cat de greu imi este,cat de greu l-am gasit.si cum trebuie sa rabd ideea ca e departe si ne vedem de doua ori pe an! Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #7 2007-06-02 11:06:43
Re: e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dorparca e un pic mai bine daca vad ca nu sunt singura in aceasta situatie. kalista34 de ce nu te duci si tu la el? Offline #8 2007-06-02 17:33:08
Re: e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dorsi al meu e plecat di ianuarie.vine in august....si o sa mai plece...sper sa se tina de cuvant si sa mai fie doar 3 luni....mi-e foarte dor de el ( expect the worst , hope for the best! Offline #9 2007-06-03 18:56:22
Re: e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dornu este sotul meu,amandoi avem cate ceva de realizat pt viata noastra,el are de facut studii acolo eu inca de terminat aici,ne vedem in august tocmai pt ca plec eu la el,dar momentan suntem blocati! Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #10 2009-03-21 12:08:17
Re: e careva singura,fara sot? al meu e plecat departe si mi-e asa de dorreactualizez VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|