|
Nu esti logat.
Hipocalcemie#1 2009-03-20 19:28:27
HipocalcemieNu stiu daca mai exista un subiect asemanator - si imi cer scuze daca am deschis un topic nou aiurea - dar nu mai am rabdarea necesara sa caut. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2 2009-03-21 00:24:41
Re: Hipocalcemielucia i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-03-21 12:45:23
Re: Hipocalcemieeu am citit undeva ca anticonceptionalele ajuta la fixsarea calciului in oase si le intareste si eu pateam asa inaite sa iau ac prima zi era teroare durere de burta groaznica vomitam de fiecare data cand imi venea. ma dureau toti muschii si simteam ca mi se raceste pielea pe mine Ultima oara a fost editat de papushik (2009-03-21 12:46:18) Offline #4 2009-03-21 19:20:58
Re: Hipocalcemie
chiar toate relele de pe lumea asta sa se accentueze sau sa fie produse de contraceptive? nu, nu au amestec contraceptivele in problemele tale legate de lipsa cronica a calciului...ai incercat insa sa asociezi vitaminele B1 si B6 cu preparatele pe care le iei? ... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-03-21 19:37:48
Re: Hipocalcemie
estrogenul are cu certitudine un rol benefic in fixarea calciului in oase si prevenirea osteoporozei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-21 19:42:23
Re: Hipocalcemieatentie insa, lucia nu cu calciul din oase are probleme ci cu calciul ionic, circulant...e nitel alta mincare de peste Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2009-03-21 20:18:46
Re: HipocalcemiePoate ar fi bine sa verifice si nivelul potasiului in sange... La mine lipsa de calciu se asociaza cu lipsa de magneziu+potasiu. Adineauri am avut o criza de spasmofilie Offline #8 2009-03-21 23:07:48
Re: Hipocalcemiepotasiul e ok! de cate ori l-am facut mi-a iesit la jumatatea intervalului intre minim si maxim, iar magneziul la fel, mai mult chiar o data l-am gasit aproape de limita superioara. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|