homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de mult va cunosc parintii?-3

#39 2009-03-21 16:32:45

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: cat de mult va cunosc parintii?

pe mine mama ma cunoaste ff bine.. vb orice q ea .. stie k nu mai sunt virgina, nu intra la me in camera cand e si iubi q me mai ales dca at ne intoarcem din oras.. si cand satm la me ori ma strga ori ciocane .. daca am ceva sa ii zic ii zic .. si chiar daca nu stiu cum sa ii zic .. ma invartr p langa ea si i'o trantesc asa direct rotfl

sapt trrecuta a venit pritena mea cea mai buna la me si am stat toate 3 la barfa si a sfatuit'o mama, i'a zs k o sa se intrereseze si ea daca are p alta lol

si miercuri asta .. mie mi'a fst f rau .. si yo de obicei am ore de la 7jum si sapt asta m;a sunat de dimi p la 7 si ceva .. ceea ce nu a facut niciodata pan aq .. si chiar at venise salvarea la me .. deci feeling'ul de mama e .. impresionant smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#40 2009-03-21 21:32:15

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

mama ma cunoaste destul de bine..ma stie knd sunt suparata sau nervoasa etc...vb multe cu ea, ii povestesc toate ofurile mele si ma sfatuiesc cu ea..

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#41 2009-03-22 01:01:51

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

indiferent de realtia pe care am avut-o cu parintii mei, buna sau rea, sunt convinsa ca intentia lor a fost intotdeauna buna chiar daca lucrurile nu au iesit asa si am ramas cu multe traume, nu-i condamn, au facut ce au crezut ca e mai bine. Noi trebuie sa constientizam ca parintii nostri nu sunt dumnezei si cateodata nici ei nu stiu ce trebuie sa faca sa ne creasca bine, cert e ca nu au cum sa ne doreasca raul. asa si eu cu mama, nu comunicam aproape deloc, nu stie multe despre mine, dar sunt convinsa ca nu-mi doreste decat binele, indiferent de ce ar face si spune, nu o spune pentru ca imi vrea raul, chiar daca cateodata asa pare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.