|
Nu esti logat.
Panaritiu#1 2009-03-17 20:49:46
PanaritiuAm facut panaritiu la degetele mari de la picioare .Deja de la unul mi-a curs puroi,sunt f rosii si ma dor tare.A avut cineva?si daca stiti ceva tratamente.Pana acum le-am tinut in spirt si in apa fierbinte.O sa ma dau si cu ceva crema antiseptica,daca ma stiti ceva in plus as fi recunoscatoare. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #2 2009-03-17 20:57:45
Re: PanaritiuAm avut si eu, de la un coltz de unghie. A trecut cu antibiotic luat dupa indicatiile medicului #3 2009-03-17 21:02:59
Re: PanaritiuMi-e frica ca al meu a avut la un deget si a ajuns sa il taie de multe ori si s-a chinuit o luna asa.Mi-e frica sa merg la medic ca precis o sa vrea sa ma taie ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #4 2009-03-17 21:25:02
Re: Panaritiueu ama vut cand eram mai mica si nu mi-a trecut cu unguent si pastile...am ajuns la medic la chirurg si mi-a facut o anestezie locala si mi-a facut ceva pe acolo de atunci n-am mai avut pb. Offline #5 2009-03-19 23:42:36
Re: Panaritiuok,mersi. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-21 11:04:30
Re: Panaritiuinmoaie bine in apa calda si sapun,apoi cu rivanol,iar apoi pune ichtiol din belsug.panseaza,iar daca nu merge asa si mai inteapa la palpare trebuie sa mergi la medic sa scoata coltul! Offline #7 2009-03-21 23:18:08
Re: Panaritiuo colega a avut si ea aceeasi problema, abia mai putea merge si a fost la farmacie sa-si ia ceva, farmacista i-a dat unguent de galbenele si 2 pastiluze de oxacilina si i-a zis sa se dea cu unguent si sa desfaca capsula si sa puna o parte din praful din ea si sa bandajeze si sa lase asa degetul peste noapte , dimineatza sa se spele si sa repete operatiunea... si i-a trecut! Nu stiu cat de bun e tratamentul ce i-i la zis, dar nah... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #8 2009-03-22 11:18:09
Re: Panaritiumersi fetele,dar mi- a trecut cu ceapa si spirt ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|