homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Recycle bin

#1 2009-03-21 18:01:04

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

recycle bin

fetelor .. am o mareee problema .. de fapt iubi are ..
a sters din calc din gresala folderul cu toate proietele lui la facultate .. si le'a sters de tot nu mai sunt in recycle bin si are nevoie de ele...

din cate am inteles yo parca de la voi p la nu stiu ce topicuri .. ar exista un mod de a recupera folderul ..

ma puteti ajuta sad ?

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2 2009-03-21 18:05:25

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: recycle bin

Eu am un program de curatare a calculatorului(Tune Up Utilities) si are si o optiune de recuperat fisiere sterse permanent. Se gaseste kitul pe torrente. Altceva mai rapid sau mai simplu nu stiu.

#3 2009-03-21 18:06:49

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Atata timp cat locul unde a fost stocat fisierul nu a fost rescris, fisierele pot fi recuperate. Pentru aceasta poti folosi mai multe programe, precum www.finalrecovery.com sau www.bitmart.net. Acestea fac o analiza a discului ce contine fisierele sterse si identifica fisierele recuperabile. De asemenea, mai pot fi utilizate si programe precum www.executive.com/undelete/undelete.asp, Executive Software Undelete sau Norton Protected Recycle Bin din pachetul www.symantec.com/sabu/sysworks/basic/features.html, Norton System Works, care pot lucra in doua moduri independente. In primul rand acestea creeaza inca un Recycle Bin, in care sunt mutate toate fisierele sterse direct. Atentie insa, acest lucru poate genera confuzii, datorita faptului ca spatiul disponibil pe disc nu mai este raportat corect. Astfel, daca stergi unele fisiere pentru a elibera spatiul, nu vei obtine nimic decat daca golesti si al doilea Recycle Bin in care acestea sunt mutate. In al doilea rand, aceste programe contin functii asemanatoare cu primele doua, care pot cauta pe disc fisierele sterse si le pot recupera in masura posibilului.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2009-03-21 18:07:27

Himmel
Insomniac member

si ce ii dau sa caute p torent .. tune up utilities? 
yo cand luam filem de ex sciram p google movie download isohunt torrent
asa fac si aici?

l;ai salvat mandy puss

#5 2009-03-21 18:09:10

Himmel
Insomniac member

pe mine m'ai pierdut maryu da i;am dat lui sa citeasca smile
puss

Publicitate

loading...

#6 2009-03-21 18:12:07

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

puss

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#7 2009-03-21 18:39:30

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

delyutza* a scris:

si ce ii dau sa caute p torent .. tune up utilities? 
yo cand luam filem de ex sciram p google movie download isohunt torrent
asa fac si aici?

l;ai salvat mandy puss

Da, ca atunci cand cauti un film. Asta e program bun oricum, poate sa-l foloseasca si pentru intretinerea calculatorului smile

#8 2009-03-21 20:43:53

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

intreb si eu aici sa nu mai deschid alt topic .... daca mi s`a sters tot din my documents (fara a da cineva delete) mai exista vreo posibilitate sa recuperez ceva? neutral

#9 2009-03-22 14:41:50

Himmel
Insomniac member

girls iubi va multumeste smile da nu a putut sa rezolzva nica pt k el nu le aruncase in recycle bin intai si porma a golit si a dat .. shift+delete ...

orq yo va puss tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.