|
Nu esti logat.
Recycle bin#1 2009-03-21 18:01:04
recycle binfetelor .. am o mareee problema .. de fapt iubi are .. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #2 2009-03-21 18:05:25
Re: recycle binEu am un program de curatare a calculatorului(Tune Up Utilities) si are si o optiune de recuperat fisiere sterse permanent. Se gaseste kitul pe torrente. Altceva mai rapid sau mai simplu nu stiu. Offline #3 2009-03-21 18:06:49
Re: recycle binAtata timp cat locul unde a fost stocat fisierul nu a fost rescris, fisierele pot fi recuperate. Pentru aceasta poti folosi mai multe programe, precum www.finalrecovery.com sau www.bitmart.net. Acestea fac o analiza a discului ce contine fisierele sterse si identifica fisierele recuperabile. De asemenea, mai pot fi utilizate si programe precum www.executive.com/undelete/undelete.asp, Executive Software Undelete sau Norton Protected Recycle Bin din pachetul www.symantec.com/sabu/sysworks/basic/features.html, Norton System Works, care pot lucra in doua moduri independente. In primul rand acestea creeaza inca un Recycle Bin, in care sunt mutate toate fisierele sterse direct. Atentie insa, acest lucru poate genera confuzii, datorita faptului ca spatiul disponibil pe disc nu mai este raportat corect. Astfel, daca stergi unele fisiere pentru a elibera spatiul, nu vei obtine nimic decat daca golesti si al doilea Recycle Bin in care acestea sunt mutate. In al doilea rand, aceste programe contin functii asemanatoare cu primele doua, care pot cauta pe disc fisierele sterse si le pot recupera in masura posibilului. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2009-03-21 18:07:27
Re: recycle binsi ce ii dau sa caute p torent .. tune up utilities? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2009-03-21 18:09:10
Re: recycle binpe mine m'ai pierdut maryu da i;am dat lui sa citeasca Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-21 18:12:07
Re: recycle binÎn fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #7 2009-03-21 18:39:30
Re: recycle bin
Da, ca atunci cand cauti un film. Asta e program bun oricum, poate sa-l foloseasca si pentru intretinerea calculatorului Offline #8 2009-03-21 20:43:53
Re: recycle binintreb si eu aici sa nu mai deschid alt topic .... daca mi s`a sters tot din my documents (fara a da cineva delete) mai exista vreo posibilitate sa recuperez ceva? Offline #9 2009-03-22 14:41:50
Re: recycle bingirls iubi va multumeste da nu a putut sa rezolzva nica pt k el nu le aruncase in recycle bin intai si porma a golit si a dat .. shift+delete ... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|