homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un indiciu va rog

#1 2009-03-20 16:49:44

Sasca
New member
Inregistrat: 2009-03-16

Un indiciu va rog

Am o intrebare am folosit contraceptive Tri-Regol si le-am schimbat cu Yasmin am folosit o luna si cand am inceput sa folosesc a doua luna dupa 3 zile a inceput sa ma doara sani si m-am oprit sa mai beau pastile,acum mi-a intarziat menstruatie.E posibil din cauza de la pastile?Mi-am facut test de sarcina si mi-a iesit negativ ,
Am fost la ginecolog si mi-a dat Utrogestan 3 pastile si daca nu imi vine menstruatia in curs de 2 saptamani sa ma prezint din nou.A trecut 2 saptamani si nu mi-a venit am mai facut un test de sarcina si a iesit iar negativ.Mi-e frica sa nu fiu insarcinata sau ce credeti ca am ,va rog un raspuns.
Am fost la ginecolog dupa 2 saptamani mi-a facut un eco si mi-a zis ca sunt insarcinata nu mi-a venit sa cred dupa aceea am fost la alt doctor si mi-a spus tot la eco ca nu sunt insarcinata dar am un mic chist de 2 cm. peste 10 zile trebuie sa ma duc din nou la control .Sunt foarte speriata nu stiu ce sa mai cred.

#2 2009-03-20 18:08:36

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Un indiciu va rog

posibil sa fie o dereglare... ai oprit brusc pastilele? n`ai dus folia pana la capat nu?
daca ai facut test de sarcina si a iesit negativ eu zic ca nu esti insarcinata.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-03-20 19:10:32

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Sasca a scris:

Am o intrebare am folosit contraceptive Tri-Regol si le-am schimbat cu Yasmin am folosit o luna si cand am inceput sa folosesc a doua luna dupa 3 zile a inceput sa ma doara sani si m-am oprit sa mai beau pastile,acum mi-a intarziat menstruatie.E posibil din cauza de la pastile?Mi-am facut test de sarcina si mi-a iesit negativ ,
Am fost la ginecolog si mi-a dat Utrogestan 3 pastile si daca nu imi vine menstruatia in curs de 2 saptamani sa ma prezint din nou.A trecut 2 saptamani si nu mi-a venit am mai facut un test de sarcina si a iesit iar negativ.Mi-e frica sa nu fiu insarcinata sau ce credeti ca am ,va rog un raspuns.
Am fost la ginecolog dupa 2 saptamani mi-a facut un eco si mi-a zis ca sunt insarcinata nu mi-a venit sa cred dupa aceea am fost la alt doctor si mi-a spus tot la eco ca nu sunt insarcinata dar am un mic chist de 2 cm. peste 10 zile trebuie sa ma duc din nou la control .Sunt foarte speriata nu stiu ce sa mai cred.

Din nefericire  e foarte neclara expunerea ta....cind ai intrerupt pastilele? ai avut menstra dupa aceea(foarte probabil da)...ai facut sex neprotejat?
mergi la control peste 10 zile...altceva nu stiu ce sa faci...
si evident, pe viitor nu te mai juca asa cu contraceptivele...mergi si vorbeste cu un medic de planning care iti va explica pe indelete tot ce trebuie sa stii si macar vei avea pe cine sa intrebi INAINTE de a face vreo prostie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-03-21 14:37:44

Sasca
New member

Dupa a 3 pastila ma-m oprit nu am dus folia pana la capat  dar ma-m protejat.

#5 2009-03-21 16:33:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

probabil e o dereglare din cauza ca ai intrerupt folia in loc sa o duci pana la capat. trebuia sa continui chiar daca te-au durut sanii, e un efect advers care poate sa apara in primele 3 luni de administrare

Publicitate

loading...

#6 2009-03-21 19:07:18

Sasca
New member

Ai dreptate  asa ma gandesc si eu acum dar e prea tarziu  asa e cand nu gandesti.

#7 2009-03-21 19:58:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pai daca te-ai protejat eficient impotriva sarcinii nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme
mergi deci la un medic de planning, discuta in amanunt tot ce e de stiut despre contraceptivele orale si, cind iti va veni menstra te vei putea apuca din nou sa iei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2009-03-22 17:49:35

Sasca
New member

Va multumesc la toate pt. mesaje azi mi-a venit menstruatia a fost o dereglare,dar am tras o sperietura zdravana.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.