|
Nu esti logat.
Am nevoie urgent#1 2007-09-20 12:42:13
Am nevoie urgentAm inceput sa iau marvelon 21 prima data( nu am mai folosit anticonceptionale pana acum) si am luat prima pastila in prima zi de ciclu. As vrea sa stiu: Offline #2 2007-09-20 12:44:36
Re: Am nevoie urgent1.esti protejata din prima zi dak el iei corect dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2007-09-20 12:49:15
Re: Am nevoie urgentdaca persista mai mult problema cu spottingul mergi la medic ,poate nu`ti priesc pastilutele Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-09-20 13:02:28
Re: Am nevoie urgentsi eu continui absurd sa ma intreb: de ce nu ti-o fi zis nimic despre toate astea medicul, cind ti-a prescris pastilele, ca era obligatoriu sa ai toate aceste informatii la iesirea din cabinet Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-09-20 13:15:12
Re: Am nevoie urgent
draga doctoresa, daca e un medic ginecolog care-ti prescrie AC, de multe ori nu mai sta sa-si bata capul cu explicatii...eu mergeam la un dr care ma expedia foarte repede si-mi spunea "lasa ca stii tu, esti fata desteapta"...Alta dr. a stat si mi-a explicat exact cum se iau...deci exista fel si fel de doctori, unii mai grabiti decat altii... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-20 13:18:18
Re: Am nevoie urgentsau exista si posibilitatea sa le fi luat la recomandarea unei prietene, reviste, mai stiu eu ce altceva... mami de minuni Offline #7 2007-09-20 13:19:09
Re: Am nevoie urgentse poate si asa. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #8 2007-09-20 20:43:21
Re: Am nevoie urgentam si eu o problema, eu iau marvelon de un an cam asha numai k sambata trecuta am uitat sa iau o pastila iar azi a ejaculat inauntru pt k a uitat k nu trebuie...ultimul ciclu l'am avut pe 30 august urmatorul ar fi sapt viitoare joi...din kte imi dau seama nu prea as avea sanse sa raman insacinata k a trecut perioada fertila...totusi voi ce ziceti sa iau postinor sau ce ar trebui sa fac?raspundeti'mi rpd plz mult...ms...am uitat sa va spun k am mai luat postinor aqm vreo 3 luni k am facut o<pauza d eo luna la anticonceptionale... Ultima oara a fost editat de mielushik (2007-09-20 20:44:49) Offline #9 2007-09-20 20:46:47
Re: Am nevoie urgentnu exista perioada fertila cand iei AC. riscul cu uitatul pastilelor e ca se pot produce ovulatii spontane. azi ar fi fost a 5-a zi de la uitatul pastilei. trebuiau 7 zile...nu stiu daca trebuie postinor sau nu...avand in vedere ca esti in ultima saptamana inclin sa cred ca nu trebuie. mami de minuni Offline #10 2007-09-20 20:47:56
Re: Am nevoie urgentIn primul rand cand luam anticonceptionale nu avem perioada fertila. Perioada fertila este doar cea care urmeaza dupa ce ai omis pastila... Offline #11 2007-09-20 21:34:45
Re: Am nevoie urgentda am luat pastila omisa normal...yo trebuia sa o iau la 4 dupa amiaza si am luat-o la 6 dimineatza a doua zi...pt k am plekt de dupa amiaza la o petrcere si am ramas toata seara...si mi-am adus aminte tarziu...nu prea mai aveam ce sa fac...iar asta s-a intamplat vineri spre sambata...azi e joi...stiu k trebuiau 7 zile...dar nujt chiar nujt ce sa fac aqm... btw mai am 3 pastile pe folie...deci duminik ar trebui s atermin folia asta de anticonceptionale...si joi sa-mi vina... Ultima oara a fost editat de mielushik (2007-09-20 21:35:50) Offline #12 2007-09-20 21:42:19
Re: Am nevoie urgentPai.. pe prospectul de la marvelon pe care il am in fatza zice asa: Offline #13 2007-09-20 21:45:55
Re: Am nevoie urgentcum adik in sapt 2?k nu-s in sapt 2!!!ultimul ciclu l-am avut pe 30 august urmatorul il am sapt viitoare joi...deci e km a 4-a sapt:-? ceva d egenul:-S nu? Offline #14 2007-09-20 21:49:40
Re: Am nevoie urgentmielushik, pastilele sunt 21 la numar.. 7 pe saptamana... prima saptamana este reprezentata de pastilele 1-7, a doua saptamana este repr de pastilele 8-14 si ultima, de pastilele 15-21.. Unde se afla pastila uitata de tine? Offline #15 2007-09-20 21:53:59
Re: Am nevoie urgenta doua saptasmana=))))))))))))) ce tuta sunt...sunt prea speriata ok gata e de bn:D sigur sigur scrie asta?k yo nu mai am prospcetul!ms mult mult mult de tot!!! Offline #16 2007-09-20 21:59:55
Re: Am nevoie urgentsigur scrie asa ! Offline #17 2007-09-20 22:06:05
Re: Am nevoie urgentdar nu se aplica la toate aceeasi regula...?am inteles de la doctoressa ca regula e aia cu protectia suplimentara? si intelesei de la eu vreau ca prospectele sunt multe gresite. pina la urma cum e? putem sa si uitam?mie medicul mi-a zis doar sa nu uit mai mult de 12 ore nu a zis nimik de a doua sapt?atunci e altfel? iubind dincolo de moarte Offline #18 2007-09-20 23:00:57
Re: Am nevoie urgentasa stiam shi yo k sa nu uitam mai mult de a 12 ore dk uitam sa folosim protectie suplimentara bla bla...:-S...oricum pastila de a 2-a zi o pot lua pana la maxim 72 de ore de la contact...mai astept cateva pareri k mi-e km frik...:-S nu iau ink pastila k n-am nici un interes sa iau aiurea postinor... Offline #19 2007-09-21 00:25:16
Re: Am nevoie urgent
la mine asa zisul "spotting" a durat o luna intreaga si a fost practic un ciclu mult mai abundent decat unul normal...m'am chinuit o luna intreaga , am fost la spitalul universitar unde mi-au zis ca ar fi pierdere de sarcina...asta vreo 3 doctorite...cu toate ca venisem cu retea pe care erau trecute antic...si abia dupa 2 ore a venit o tanti si a avut interesul sa asculte ceea ce ii spuneam, respectiv ca iau antic si mi-a zis lasa ca dupa ce termini folia iti trece...repet era o sangerare la fel ca ciclul si fffffffff abundenta timp de o luna......deci nu cateva picaturi Ultima oara a fost editat de bela (2007-09-21 00:29:56) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|