homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2006-07-23 10:38:17

possesiv
Full member
Inregistrat: 2006-06-12

intrebare

Salut! In urma k aproape 2 luni am avut primul contact sexual,iar urmatorul a fost acum 2 zile. Eu iau marvelon de 0 luna si 10 zile si m-am simtit super ok. Problema e k de data aceasta m-a durut ingrozitor de tare..si mi-a curs sange din nou(nu f mult,insa am patat cearceafu'). Dupa un timp am observat k-mi curge un lichid maro spre verde,fara miros insa cam vascos. Asta ma cam sperie..Prin Ianuarie 2006 am fost la ginecolog pt k ma dureau ovarele ingrozitor si doc mi-a zis k am anexita si coepita mixta.Mi-a dat si un tratament pe care,spre rusinea mea, nu l-am luat,pt k nu m-a lasat mama k cica reteta continea ovule si eu fiind virgina nu tre' sa iau asa ceva .
  Cred k datorita racelii de la ovare am simtit durerile alea si pt k stateam destul de incordata,nu ma puteam relaxa. Scurgerile acelea maro-verzi ar putea si de la infectia netratata? Prietenul meu nu a avut contacte sexuale decat k mine in ultimele 3 luni si inainte de asta isi facuse niste analize din care a reiesit k e sanatos tun..deci de vreo boala venerica nu cred k poate fi vorba.
  Eu momentan nu ma pot duce la doctor pt k luni si marti am exam de admitere la ase si dau cate 2 exam pe zi..la cat de bine ma simt....sad Asa k cel mai devreme m-as putea duce miercuri la doc. Doctoressa spune-mi te rog despre ce ar putea si vorba k sa ma linistesc putin.Stiu k nu-mi poti pune un diagnostic pt k nu ai cum sa ma consulti asa "online" insa din experienta ta..ce ar putea fi ?
   O sa ma duc de urgenta la doc miercuri sad..sper sa nu fie ceva grav k atata-mi mai trebuie .

Am uitat sa spun k pe parcursul actului..aveam niste senzatii sa fac pipi de n-am vazut asa ceva. Am fost la baie si m-a usturat cand am facut..despre ce poate fi vorba..mai ales k eu ink sunt racita la ovare?

Ultima oara a fost editat de possesiv (2006-07-23 10:46:49)

Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic!

#2 2006-07-24 11:47:33

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: intrebare

possesiv, in primul rind bafta la examen.
Mai departe, nu stiu de unde a putut afla medicul acela ca ai colpita mixta daca tu erai virgina, a ghicit in stele????
Nu prea mi-e mie clar ce anume a curs maro verzui....
Mergi la medic, insa la altul....acela nu imi inspira incredere...nu poti pune diagnostic de colpita mixta fara ex ginecologic
Cu senzatia de urinare...poate fi vorba despre o cistita
Oricum, alearga la medic, nu avea voie sa te doara asa de rau, si nici de singerat nu aveai voie sa singerezi....voi tine pumnii strinsi sa nu ai ruptura de vagin....tare ciobani sunt baietii astia uneori

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2006-07-24 12:23:58

possesiv
Full member

Acum m-am intors de la primul exam.
In leg k controlul..tre' sa ma duc sa fac controlul acela gratuit de la clinica de plannig..pot sa am incredere in ce spun ei?Sau ar fi mai bine sa ma duc la un doc ginecolog?
Scurgerile acelea..nu le mai am..si nici sg nu mai curge..ma simt mai bine,insa tot teama imi e !
Poate fi vb de o ruptura de vagin??????vai de mine..n-am crezut k poate fi chiar asa..si in cazu' asta..cum se trateaza?
Ms mult pt raspuns..te pup doctoressa

#4 2006-07-24 12:25:03

Al Pacino
Administrator

am vazut cazuri....si ce povesteste ea, din nefericire, acolo ma duce cu gindul....sper din suflet ca nu e cazul si ca nu are un partener sexual in asa hal de cioban

#5 2006-07-24 12:26:40

Al Pacino
Administrator

possesiv, mergi la ginecolog. Ruptura de vagin se trateaza chirurgical, insa inca odata, sper ca nu e cazul. Mergi totusi la ginecolog.

Publicitate

loading...

#6 2006-07-24 12:31:38

possesiv
Full member

alexia..am dat exam pt comert si marketing la ase..a fost destul de nashpa la mate(k de obicei)..peste vreo ora cica afiseaza baremu'..insa eu n-am mai rezistat si-am venit acasa k sa ma mai odihnesc.Urmeaza la ora 3:30 exam pt management si econ agroalim si a mediului ( exam este comun pt cele 2 fac)..si maine o iau de la cap k ink 2 exam smile

Sper din tot sufletul sa nu fie ruptura de vagin..nici chiar asa!sad Da' totusi..dak ar fi,doctoressa, ar tre' sa mai am ceva simptome?repet..scurgeri nu mai am..si nici sg nu mai curge..vai de mine sunt speriata in ultimul hal sad

Ultima oara a fost editat de possesiv (2006-07-24 12:32:45)

#7 2006-07-24 12:32:54

Al Pacino
Administrator

possesiv, ma depaseste....dureri mai ai?....mergi la doctor, te rog, la ginecolog.

#8 2006-07-24 12:34:27

possesiv
Full member

dureri nu mai am..
Sigur k ma duc la doc..innebunesc de frica sad

#9 2006-07-24 13:17:06

possesiv
Full member

ink ceva doctoressa..unde imi recomanzi sa ma duc la ginecolog?la ce spital? undeva unde sa pot avea incredere in rezultate

#10 2006-07-24 15:13:13

Al Pacino
Administrator

eu una iti recomand cu caldura pe dr.Tarpan de la cabinetul SECS(ar mai fi variante, insa cu programare la distanta mare...si nu e cazul sa astepti)

#11 2006-07-24 15:27:09

Delphinash
Full member
Inregistrat: 2006-04-27

Ruptura de vagin e din cauza ca a bruscat-o el prea tare? Bafta possesiv si la admitere si la doct. Sper sa nu fie ceva grav. Ma strange in spate cand ma gandesc la interventie chirurgicala...

#12 2006-07-24 16:12:53

Al Pacino
Administrator

da, de regula ruptura de vagin apare cind barbatul impinge ca disperatul sa infringa o rezistenta care nu asa trebuie infrinta

#13 2007-03-26 20:49:17

gabi_gabitza
Membru
Inregistrat: 2007-03-26

doctoressa ce e aia colpita mixta? am luat antibiotice pt ea doxicilina...asta mi-a prescris medicul..un tratament mai eficient exista?? pls am nevoie de un sfat...

Ultima oara a fost editat de gabi_gabitza (2007-03-26 20:50:41)

#14 2007-03-28 01:16:15

felicia2007
Membru
Inregistrat: 2007-03-28

Intrebarea e legat de prietenul meu. De vreo 4-5 luni iau anticonceptionale(Triquilar), si nu mai folosim prezervativ,de atunci la aprox. jumatate din contactele sexuale apar pe penisul prietenului niste puncte micute rosii, care m-au speriat putin, ca credam ca unul dintre noi a avut ceva boala. Eu nici inainte nici de atunci nu simt si nu am observat nimic neobisnuit, si nici el nu avea acemenea puncte cu altcineva. El a fost la Urolog, care i-a spus ca prima data eu trebuie sa fac analize la un ginecolog. Am fost si am primit urmatoarele rezultate:
Celule epiteliale - izolate si prin placarde
Reactie inflamatorie - prezena, moderata/redusa
Hematii - nu se observa
Flora Doderlein - bine reprezentata
Levuri - nu se observa
Coci Gram pozitivi - izolati, diplo, lanturi-foarte rari

Doamna doctor, n-a scris un tratament:
Atrican pentru amindoi si Klion D
Am terminat tratamentul si intre timp nu am avut contact sexual, dar dupa 2 saptamani iara au aparut acele puncte.
Va rog, sa ma sfatuiti, ce ar trebui sa facem, sunt putin speriat, ca am ceva boala.
Prietenul meu nu are nici o durere, doar ca apar punctele, si daca nu suntem impreuna dispar in 2-3 zile, fara urme.

#15 2007-03-28 12:24:33

Al Pacino
Administrator

felicia2007 sigur, inainte de tratament nu aveai nimic, erai perfect sanatoasa....dupa tratament(inutil de altfel de vreme ce nu aveai nimic)...nu stiu. Prietenul face o iritatie...poate ca alergica oarecum...e cel mai probabil. Sa se intoarca la medic si sa spuna ca tu ai facut analizele si nu ai nimic
gabi, colpita mixta inseamna ca e cu mai multi microbi

#16 2007-03-29 13:28:54

felicia2007
Membru
Inregistrat: 2007-03-28

Multumesc pentru raspuns. Nu aveam nimic inainte de tratamet, oricum nimic ce se simtea. In caz de iritatie sau alergie ce se poate face? Si el la ce medic ar trebui sa mearga pentru analize(urolog, dermatolog, ...).

#17 2007-03-29 14:21:40

Al Pacino
Administrator

sa mearga la dermatolog, insa atunci cind are bubitele

#18 2011-10-17 01:19:22

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

buna! am citit intamplator aici de ruptura vaginala si m-am speriat.
am avut o perioada de abstinenta de 18 luni. la primul contact dupa aceasta perioada m-a durut foarte rau. am fortat, dar pana la urma am renuntat. a fost mai rau decat prima data. odata cu ultima menstruatie, am inceput sa iau pt prima data anticonceptionale yasmine. menstruatia a continuat cu o scurgere negricioasa. acum 3 zile am incercat sa ma spal in interior si de atunci a inceput sa curga sange. scurgerea negricioasa e acum rosiatica. de doua saptamani ar fi trebui sa se opreasca menstruatia. m-am gandit ca ar fi spotting, din cauza anticonceptionalelor pe care le-am luat si pe care le-am intrerupt de vreo saptamana. cat poate dura spottingul dupa intreruperea anticonceptionalelor? cat dureaza reglarea hormonala? ar putea fi ruptura vaginala? e abundenta scurgerea in cazul unei rupturi vaginale? e dureros?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.