|
Nu esti logat.
Rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressa#1 2007-09-20 16:22:27
rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressadupa cum stiti sunt GRAVIDA in 8 saptamani si azi am primit rezultatele la o parte din analize,aveam 2 bebei acum am doar unul si de aceea mi s au facut analize mai complexe: Offline #2 2007-09-21 10:46:18
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressacryss...NU DIN PRICINA GARDNERELA! si nu ai pierdut nici un bebit, s-a resorbit...se mai intimpla, nu e nici o tragedie...ia partea buna a lucrurilor, sarcina gemelara e greu de dus...cu risc de nastere prematura...la Riona a fost la fel daca iti amintesti. Nu te stresa pentru nimicuri Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-21 19:29:02
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressadar rezultatele cum sunt? exista tratament pentru o femeie insarcinata? Offline #4 2007-09-22 10:49:13
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressadaca nu ma insel...ca si in cazul candidozei gardnerella se trateaza dupa nastere... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-09-24 13:06:34
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressadupa [parerea mea poti sa astepti sa nasti. pina in octombrie nu se prada oricum pamintul. asadar stai calma, nu vad motive de ingrijorare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-24 17:21:32
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressaBuna doctoressa, Offline #7 2007-09-24 17:24:43
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressaai o infectie urinara. nici cetona aia n-ar avea ce cauta acolo...ar trebui sa iti faci o glicemie mami de minuni Offline #8 2007-09-24 17:34:02
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressaGlicemia mi-a iesit normala adica 106 in intervalul 60-110 dar si asta numai de aia ca inainte de analize cu vreo 10 ore adica in seara anterioara am mancat ceva napolitana si banuiesc ca de aia. Si pentru infectia urinara mai trebuie facute ceva analize sau merg la medicul de familie si imi prescrie Norfloxacin sau Ofloxacin sau ce mai luam eu acum 2 ani cand am mai avut o data.....Ms inca o data anticipat M-am linistit #:-S Offline #9 2007-09-24 17:56:09
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressaar trebui facuta o antibiograma si dat un tratament tintit pe bacteria cauzatoare. daca nu reusesti sa ajungi pt asta mergi la medicul de familie... mami de minuni Offline #10 2007-09-25 10:22:59
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressamarcris...cu glicemia aia poate ar merita facut un test de incarcare la glucoza...napolitana ta de seara nu are nici o treaba Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2010-02-13 18:13:37
Re: rezultate sumar urina si secretie vaginala-pt doctoressabuna ziua , se poate sa ma lamuriti va rog frumos,am facut analize la urina si mi-au iest urmatoarele rezultate: Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2010-02-14 12:44:09) Alexia-Ioana 25 august 2010 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|