homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ondulator

#1 2007-09-20 22:06:11

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

ondulator

fetelor help...eu sunt creatza dar vreau sa-mi iau un ondulator sa-mi definitivez buclele,am o nunta duminica si am facut greseala sa ma tund fix acum si parul e mai scurt.as vrea sa-mi iau un ondulator sa mi-l asez mai frumos,sa-mi fac bucle mai mari,eu sunt creatza da cu bucle mici.
imi place paru meu da vreau altceva ptr acum la nunta.
am vazut un ondulator de philips era 400mii,rowenta-380mii si remington-600mii.
voi ce-mi recomandati???????
si merge sa-mi fac altfel de bucle daca eu sunt creatza??

#2 2007-09-20 22:09:30

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: ondulator

butterfly, si eu am un par cret cu bucle mici si stiu cum e. eu ti-as recomanda eventual sa-ti pui parul pe bigudiuri decat sa-l faci cu ondulatorul, eu asa il fac si imi iese foarte frumos.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3 2007-09-20 22:22:48

just-me
Hero member

eu as incerca ondulatorul ptr ca ies mai bine...si tr ca am vazut ca sunt cu ceramica
u de care bigudiuri folosesti fixe sau flexibile???

#4 2007-09-20 22:25:21

Soleil
Addicted member

fixe, cu scai. bine, pe mine ma ajuta sa imi dea si volum la radacina.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#5 2007-09-20 22:34:57

just-me
Hero member

eu nu vrreau volum ca am ptr toata lumea volum +ca parul e mai scurt va fi cam aiurea...
grea decizie

Publicitate

loading...

#6 2007-09-20 22:36:36

andrutza
Vizitator

dc nu ti-l indrepti?

#7 2007-09-20 22:39:52

Soleil
Addicted member

na, eu nu vreau sa te conving de ceva, pentru mine asta e solutia cea mai buna, si e invatata de la hairstylistul meu. Eu sunt foarte multumita si sincer, eu nu mi-as putea imagina cum sa-mi bag ondulator peste parul meu si-asa cret. (si eu il am tuns scurt, pana la umeri, si volum am peste tot, numai la radacina nu, deci stiu cum e smile ).
O solutie ar fi sa-l intinzi intai si apoi sa-l faci cu un ondulator...cam asa vad eu lucrurile si nu ti-o spun in nume de rau, ca am vazut poze cu tine si avem par asemanator. Oricum, asta e sfatul meu, daca iti foloseste la ceva bine, daca nu tot bine. smile pupici si sa ne spui cum a iesit!

Thé à la menthe hjarta

#8 2007-09-20 22:51:07

disguise
Full member

eu am parul drept...mie ce ondulator imi recomandati???sau mai bine zis cum sa mi-l incretesc....cu bigudiurile nu ma descurc...si nu tin decat daca imi pun o tona de fixativ

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#9 2007-09-20 22:53:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pai cu ondulatoru asa iese cel mai bine. trbeuie sa fie indreptat, nu cine stie ce, dar cat de cat wink

in legatura de ondulator, mie fetele mele smileD) mi-au zis k pentru placi remington ar fi mai buni. nu stiu acum daca e valabil si la ondulatoare

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2007-09-20 23:17:21

just-me
Hero member

o sa incerc cum mi-a recomandat nicolle ptr ca nu vreau sa-l indrept apoisa-l fac ..mai mult il ard
iar cu parul drept nu-mi sta deloc bine,nu-mi place deloc plus ca ubi a zis ca-mi toarna o galeata de apa in cap daca-l indrept

#11 2007-09-20 23:24:14

Soleil
Addicted member

eu zic sa faci o iproba inainte sa mergi la nunta, ca sa nu ma-njuri dupa-aia daca nu-ti place... tongue

Thé à la menthe hjarta

#12 2007-09-20 23:26:30

just-me
Hero member

rotfl2 incerc maine...
cum il faci mai exact..dupa ce l-ai spalt si e ud???
ca la mine ritualu dupa spalat e pieptanat si dat cu spuma+ulei de par

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-09-20 23:26:44)

#13 2007-09-20 23:33:20

Soleil
Addicted member

pai uite asa: il spal, il usuc un pic cu prosopul, aplic o crema de netezire si apoi o spuma usoara (sa nu fie una cu fixare forte), usuc parul pe jumatate cu foehnul si apoi pun bigudiurile, intinzand bine varfurile. apoi usuc bine bigudiurile si dupa aia le scot. apoi intind fiecare suvita cu peria si o usuc - dar asta ca sa-l indrept. la tine ar fi de-ajuns sa scoti bigudiurile (de diametru mai mic, vreo 3-4 cm) si sa aranjezi buclele (ca iese in bucle daca nu-l intainzi apoi cu peria). sa-mi spui maine daca ti-a iesit.

Thé à la menthe hjarta

#14 2007-09-20 23:45:05

just-me
Hero member

pai fac incercare in felul urmator...nu mai fac baitza pe cap ca am facut ieri si nu vreau sa-l mai spal des,doar dau cu pulverizatoru cu apa(spuma am deja in el si nu e forte)si pun bigudiurile pe parul umed.
p.s:cam cat timp stai cu ele???

#15 2007-09-21 08:38:50

Soleil
Addicted member

sorry, ma culcasem aseara. mai, eu le usuc cu foehnul si poate dura 30-40 minute. e foarte important sa fie bine uscate.

Thé à la menthe hjarta

#16 2007-09-21 12:36:48

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

de ce nu mergi la un salon Butterfly20?

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#17 2007-09-21 16:34:05

just-me
Hero member

duminik nu as gasi vreun salon deschis

#18 2007-09-21 16:41:39

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

daca zici ca ai parul cret, pune-i putina spuma si-l aranjezi cu mana. incearca pana duminica smile si vezi ce varianta e mai buna. ai timp wink. succes!

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#19 2007-09-21 16:54:10

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

Butterfly20 a scris:

duminik nu as gasi vreun salon deschis

la mine in oras sunt deschise si duminica pt aranjat :-? pt tuns nu, dar pt aranajat da..

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.