homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pls help

#1 2007-09-20 23:40:31

alternativ
Membru
Inregistrat: 2007-09-19

pls help

eu si prietena mea am facut sex neprotejat dupa care ea a luat postinor 2 dupa indicatii.ia venit menstruatia de doua ori de atunci normal dar acum ii intarzie vreo 2 saptamani.ea are un ciclu neregulat si mia zis ca a mai avut perioade sa nui vina si cate 2 luni.a facut mai multe deste de sarcina ultimul la doua luni de la intamplare toate au iesit negative.au trecut trei luni de atunci.ash vrea sa ma ajute si p mn cineva

#2 2007-09-21 00:09:11

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Re: pls help

hm...de atunci.. nimik? sex deloc? trebuie mers la doctor atunci.. nui bine cu intarzierile astea

#3 2007-09-21 00:10:22

alternativ
Membru
Inregistrat: 2007-09-19

sex deloc...tongue inka sunt comfuz dupa 3 luni...ar trebui sa mai faca un test?

#4 2007-09-21 01:39:18

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

daca a facut teste de sarcina si-s negative...au trecut si 3 luni...nu e vorba de sarcina. Dar nu e normal sa aiba asa dereglata menstruatia...mai bine sa se duca la un doctor sa vada din ce cauza e atat de neregulat (inteleg diferenta de 2-3-4 zile...asa am si eu...dar sa nu vina 2 luni e cam mult). Cel mai probabil o sa-i dea si anticonceptionale sa i se regleze menstruatia (in caz ca nu e din alta cauza)...si veti putea face si prostioare linistiti, fara sa mai ia postinor sau va mai faceti griji.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.