|
Nu esti logat.
Doamna doctor ce ma sfatuiti?probleme cu yasmine?#1 2007-09-21 12:29:35
doamna doctor ce ma sfatuiti?probleme cu yasmine?Urmez un tratament cu yasmine pt un chist functional de 4 cm si dismenoree.Precizez ca am un singur ovar ramas in urma unei operatii de chist dermoid.In pauza de 7 zile mi a venit si menstra.De fapt o pseudo menstra -mai mult niste pete si cateva chegulete-ff putin oricum si sange curat deloc-cam 2 zile.Inteleg ca contraceptivele reduc menstruatia ,eu oricum nu aveam mult dar chiar asa?Ma tem sa nu ma dereglez de tot.Este cazul sa schimb pastilele desi le am tolerat f bine?Pe medicul meu il gasesc peste 1 luna si nu stiu ce sa fac,un sfat mi ar prinde bine.A mai patit cineva asa?Nu mi se pare fiziologic ,asa o sa fie in toate lunile? Offline #2 2007-09-21 12:55:15Re: doamna doctor ce ma sfatuiti?probleme cu yasmine?aliona nu este ceva anormal daca ti-a scazut cantitatea si caltitatea menstrei luna aceasta,de la AC se intampla asta.Daca spui k le-ai tolerat bine nu vad de ce le-ai schimba.Mi s-a intamplat si mie k in anumite luni sa am un flux mai mic fata de altele,dar nu este un motiv sa te panichezi. Offline #3 2007-09-21 14:14:50
Re: doamna doctor ce ma sfatuiti?probleme cu yasmine?multumesc pt rasuns kimmy.Mi se pare totusi ciudat ,nu as vrea sa le schimb pt ca mi a fost bine cu ele,nu am avut spotting ,nimic.... Offline #4 2007-09-21 14:16:28
Re: doamna doctor ce ma sfatuiti?probleme cu yasmine?nu pare a fi motiv de schimbat momentan. abia dupa 3 cicluri consecutive poti afirma daca organismul s-a obisnuit sau nu cu AC. mami de minuni Offline #5 2007-09-21 14:54:53
Re: doamna doctor ce ma sfatuiti?probleme cu yasmine?aliona, nu te ingrijora, e normal, si eu am patit la fel cu yasmine, la un moment dat nu mai aveam menstruatie deloc. asteapta sa treaca 3 luni si vezi atunci cum e Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-21 14:57:34
Re: doamna doctor ce ma sfatuiti?probleme cu yasmine?heimdall si tu ai luat chiar daca nu ti mai venea menstra?e totul ok acum ? Offline #7 2007-09-21 15:03:38
Re: doamna doctor ce ma sfatuiti?probleme cu yasmine?aliona, nici nu trebuie sa curga singe curat la menstra. singele menstrual prin definitie nu e singe curat! asa ca nu te stresa, nu ai nici un fel de problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-09-21 15:48:34
Re: doamna doctor ce ma sfatuiti?probleme cu yasmine?da, le-am luat in continuare, doar ca la un moment dat le-am schimbat cu altele. cum spunea si doctoressa, n-ai de ce sa-ti faci griji Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|