|
Nu esti logat.
Desene animate??? Cine se mai uitaaa???-3#39 2007-09-26 10:41:16
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???imi placeau desenele de cind eram mica: captain planet,sailor moon,sandy bell,acum mi se par numai porcarii,in afara de tom si jerry. in rest,prietenul meu e innebunit poate pt ca are o sora mai mica si se uita amindoi. parca e copil. iubind dincolo de moarte Offline #40 2007-09-26 10:48:23
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???M-am uitat si eu sambata seara la Tom & Jerry (intr-adevar nu-si pierd din farmec) si la un episod din Scooby. Nu eram mare fan Scooby nici cand eram mica, dar acum mi se par foarte absurde.. de, desene animate. #41 2007-09-26 11:04:06
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???am uitat de dexter si de scooby VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2007-09-26 11:05:56
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???imi plac enorm insa filmele animate gen madagascar, monsters inc, finding nemo...astea sunt fana! iubind dincolo de moarte Offline #43 2007-09-26 11:07:09
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???vai fetelor eu ma uit toata ziua la desene mam tata fratele prietenul toti stiu ca dc nu sunt la calc sunt la desene....toata familia se uita la desenee cu mine calculatorul meu e plin de desene nu pot sa iau un film ca n-am loc in calc.eu acum mai nou ma uit la desenele manga...sunt alea de pe aplus sau cum s-o numi acuma pe acest program de desene l-am aflat din cauza ca celelalte sunt traduse in romaneste si nu-mi place . Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline Publicitateloading...
#44 2007-09-26 11:33:35
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???bugs bunny...testoasele ninja....si multe altele (deja mentionate) din alea vechi... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #45 2007-09-26 14:23:50
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???
si nu numai la cele japoneze, desenele in general. am observat k si episoadele noi au personajele mai urate http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #46 2007-09-26 17:20:31
Da...si mie mi s epar urate personajele din episoadele noi. Probabil acum totul e pe calculator si nu mai iese asa bine... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #47 2007-09-26 17:23:53
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???eu ma uit la spioanele eu si cu var`mea de 8 ani nu doar k e o mare diferenta intre noi..la varsta http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #48 2007-09-26 18:44:37
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???eu am revazut de curand toata seria sailor moon si filmele...le-am luat de pe net...in rest desenele vechi h&b tom si jerry, bugs bunny The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline #49 2007-09-27 16:06:34
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???doamne ce frica imi era sa ma uit la Courage the cowardly Dog.nu stiu ce aveam cu desenele astea,dar ma uitam cu o frica... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #50 2007-09-27 22:24:06
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???nu suport desenele animate...pur si simplu ma enerveaza..singurele pe care le tolerez sunt tom&jerry. Offline #51 2007-09-28 00:56:07
poi? To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #52 2007-09-29 00:58:13
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???eeeeeeeeeeeeeeeeu!zi de zi.imi plac foarte mult si am si o nepotica de 2,5ani care se uita la desene.de obicei eu si prietenul meu ne uitam la desene cu ea.e distractiv.inainte nu le prea stiam..acum sunt experta..de la personaje,la cantece,cine face traducerea.... Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #53 2007-09-29 09:36:56
pai ce? Offline #54 2007-09-29 17:27:24
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???eu inca ma uit la desene ... cand oi avea bebel vom sta impreuna la cartoons ... in week end ce ma uit, ca in rest nu e timp. Si preferatele mele sunt Spioanele, Copiii de la clasa 402, Ce-i cu Andy?, Scoala Shuriken, Bernardbear http://www.bernardbear.com/ si Shaun the Sheeps http://video.google.com/videoplay?docid … 1536341132 Offline #55 2007-09-29 17:41:50
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???si eu ma uit la desene ... iar cand se face bebe mare o sa ne uitam impreuna la desene Ultima oara a fost editat de ?! (2007-09-29 17:42:09) Offline #56 2007-09-30 00:06:10
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???si eu ma mai uit din cand in cand Copii de la 402, Ce'i cu Andy?, Pucca etc Avem 1 an si 5 lunite Offline #57 2008-12-23 14:59:48
Re: Desene animate??? Cine se mai uitaaa???yo ma uit acum la captain planet .. p procinema Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|