|
Nu esti logat.
Avort#1 2007-09-23 12:11:17
avortfetelor zilele trecute am auzit ceva ce m a zguduit pur si simplu.si asa ca m am gandit sa va povestesc si voua si sa va dati cu parerea desi stiu cam care ar fi aia.am o vecina mai mica decat mine cu un an.ea si cu o prietena de a ei umbla cu niste tigani.si doamne!au 19 ani.ma rog.gresala lor as zice eu.poate si a parintilor.prietena vecinei mele, acum cateva zile a venit la noi si ne a spus ca e insarcinata in 2 luni si ca prietenul ei vrea sa pastreze copilul.a facut pana la urma avort dar nu a vrut sub nici o forma sa le spuna alor ei.mi se pare aiurea de tot sa nu spui parintilor.nsuh.ei ar fi putut sa o ajute.cred...nu? To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #2 2007-09-23 12:13:44
Re: avortDin moment ce e majora isi asuma responsabilitatea pentru faptele ei. Bineinteles ca parintii ar fi putut sa o ajute, dar din moment ce nu le-a spus, probabil stie ea de ce.. nu cred ca s-ar bucura vreun parinte la auzul unei asemenea vesti. Offline #3 2007-09-23 12:15:49
Re: avortdepinde de ce relatie avea ea cu parintii ei, unele fete se impartasesc parintilor cu diverse pbm dar exista fete care nu spun parintilor nimic. poate ei i'a fost frica de reactia parintilor si de aia nu le'a zis nimic Avem 1 an si 5 lunite Offline #4 2007-09-23 12:15:53Re: avortdepinde si de parinti...probabil daca ar mei ar fi tipul de oameni care mi-ar scoate okii toata viata pentru o chestie de asta, sau nu m-ar lasa sa ies din casa dupa, nici eu nu le-as spune. In mod normal cand treci printr-o experienta de-asta trebuie sa ai un suflet langa tine caruia sa ii spui oful...sincer nu cred ca relatia parinte-copil in cazul de fatza e foarte stransa. Mama de exemplu mi-a fost intotdeauna alaturi dar si mie mi-ar veni greu sa ii spun...nici nu vreau sa stiu cat de greu ar fi daca nu ar fi intelegatoare Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2007-09-23 12:21:34
Re: avortcind esti major, de preferat sa nu spui toate pb alor tai pt ca sunt batrini,au si ei pb lor si nu cred ca tb sa se consume in plus pt prostia noastra,atunci cind nu e de folos real nimanui sa stie cum e acest caz. chiar daca sunt parintii intelegatori, tot sufera si se consuma.nu am face decit sa ii distrugem incet incet.parerea mea iubind dincolo de moarte Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-23 12:24:04
Re: avortpoi fata asta asa este..nu are o relatie tocmai reusita cu ai ei...dar ce parere aveti de faptul ca tipul o mai si bate...el are vreo 28 de ani ..ea acum a intrat la o facultate si mai si lucreaza barmanita in fiecare noapte... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #7 2007-09-23 12:28:28Re: avortcu chestia asta n-o sa fiu de acord ever, ca barbatul sa loveasca o femeie...nu le da nimeni dreptul asta! Daca as fi in locul ei l-as lasa si n-as mai privi inapoi... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2007-09-23 12:30:40
Re: avortsi inchipuieste ti wildhoney ca sta cu el de 2 ani..si dup chestia asta cu avortul ea inca este impreuna cu el...serios..si o bate din chestii total NEIMPORTANTE(daca pot spune asa...) To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #10 2007-09-23 12:37:19
Re: avort
corect...plus ca aici nu shtiu daca e dragoste ,dependenta, frica de despartire sau..nush...imaturitate.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #12 2007-09-23 12:40:31
Re: avorttrebuie zguduita bine fata de prieteni sa-l paraseasca o data ca doar nu e animal sa o bata. ala e nebun.iar ea daca e si la facultate se presupune ca are ceva in cap. sa l lase naiba ca merita sigur ceva mai bun. chiar daca ar gresi,nu are dreptul sa dea nimeni in noi,daca nu i place cuiva ceva sa plece frate ce trebuie sa ne batem? iubind dincolo de moarte Offline #13 2007-09-23 12:41:58
Re: avortmai eu cred ca ii e frica sa se desparta de el..dar dupa faza asta cu avortul...si lui nu i pasa deloc de copilul ala..e pacat sa faci avort dpdv religios si moral..dar... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #14 2007-09-23 12:43:18
Re: avortmai eu cred ca ii e frica sa se desparta de el..dar dupa faza asta cu avortul...si lui nu i pasa deloc de copilul ala..e pacat sa faci avort dpdv religios si moral..dar... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #15 2007-09-23 12:46:14
Re: avorte pacat,dar acum daca l-a facut asta e! eu zic sa lase frica..chiar asa nu are cine s-o apere?un frate,un prieten...pina scapa de el...ea sta cu ala?daca da,sa nu mai stea daca nu e pe creanga lui si ceva imi spune ca el are si pb cu bautura. iubind dincolo de moarte Offline #16 2007-09-23 12:49:02
Re: avortnu locuieste cu el...dar de parasit cred ca nici nu si a pus problema in minte...el e un vagabond si ea o pushtoaica..are 19 ani 1.67 si 45 de kg..iti dai seama cum arata ea>si el 27-28 de ani si ( nu exagerez) arata ca becali To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #17 2007-09-23 12:52:31
Re: avortdaca nu locuieste cu el,eu zic ca tb sa ii dezghete un mintea un prieten mai mare in care are incredere,baiat ca ar avea efect mai mare..sa o si apere si sa o sfatuiasca. parerea mea! e tinara,nu are de ce sa stea linga un dobitoc care da in ea! Ultima oara a fost editat de rayuela (2007-09-23 12:53:05) iubind dincolo de moarte Offline #18 2007-09-23 12:54:11
Re: avortoff..nu are cine...ea numai pe el in vede...intelegi? To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #19 2007-09-23 12:58:41
Re: avortchiar nu inteleg cat de ,mare poate fi iubirea asta..daca in mine ar da iubitu sau ar tipa..sau ar intrece masura..oricati copii as avea(chair de as fi marry)oricat dragoste i as purta l as lasa,eu sunt ff radicala...nu inteleg astfel de fete!!cat de oarba sa fie dragoste aasta? take me as i am or watch me as i go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|