homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Farmece...

#1 2007-09-23 17:07:11

emmy
New member
Inregistrat: 2006-09-10

farmece...

am cautat in ultimele pagini discutii despre acest subiect..nu am gasit insa...asa ca daca exista redirectionati-ma voi..

nu credeam in farmece pana acum..nu stiu multe despre asta..am probleme cu tatal meu si o prietena m-a intrebat daca m-am gandit ca cineva i-ar fi putut face farmece..
tatal meu a uitat ca are o familie...cheltuie banii lui care sunt destul de multi in doua saptamani si vine si ia si din banii casei..lipseste cu noptile de acasa..ma trezeste dimineata grabit,spunandu-mi ca pleaca la sibiu...a lipsit aproape o saptamana fara sa sune,sa ne zica ceva..apoi..a plecat la deva..i-am dat mesaje,l-am rugat sa ma sune,sa-mi zica de ce mi-a luat din banii pusi deoparte pentru facultate..i-am dat multe mesaje..si-a inchi telefonul..sora lui l-a sunat zile intregi si nu i-a raspuns..iar pentru el,sora lui era cel mai important om...acasa..luat la intrebari de mami,e calm..are un zambet ironic si ne zice ca el n-are familie,ca ce ne pasa noua ce face?Ca e treaba lui si ca a plecat cu "cineva" la deva si sibiu...Ma uit la el..e ametit,imprastiat...nu stie pe ce lumea traieste...a uitat ca mama nu lucreaza duminica,a gresit cheile,nu stie de facultatea mea,nu stie cand incep...e pe alta planeta..fratele lui l-a sunat o data si i-a raspuns o femeie...el doarme undeva atatea nopti..la munca nu este,il verific mereu...si sunt sigura ca traieste cu alta femeie....a intrat de curand in alt anturaj..patroni de sex-shopuri,de cluburi,pesti..cateodata m-am gandit ca chiar se drogheaza...nu stiu cum sa pun capat la iadul asta..mami are probleme serioase cu inima..mereu plange..o doare rau capul,la ceafa..o tine..ii amorteste partea cu inima..nu stiu ce sa fac.Nu vreau s-o pierd...inbunesc amandoi..nu mai stiu ce e cu ei...

ce sa fac?au farmece facute?
am auzit ca exista preoti care dezleaga lucrurile astea..cunoasteti pe cineva?
nu stiu ce sa fac......

#2 2007-09-23 17:14:02

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: farmece...

http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=9756
incearca sa vorbesti cu un preot despre asta ...

Ultima oara a fost editat de dida (2007-09-23 17:33:07)

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3 2007-09-23 17:43:05

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

si eu m-am gandit ca tata ar avea farmece facute pentru ca este foarte absud in majoritatea situatiilor si cand zic asta ma refer la comportamentul lui fata de mine.
el nu realizeaza nici acum ca am o varsta si k nu ma mai poate comanda ca la varsta de 7 ani.
nu imi da voie sa vb cu fetele de pe scara...(pe toate le vede ca niste panarame pt ca sta in fata scarii si fumeaza sau se saruta cu iubiti lor)...nu imi da voie sa ies in oras zici macar ziua...(dar seara intr-un club ceva)...ma suna mereu sa vada unde sunt....afara dk doresc sa ies tre sa il intreb "tata ma lasi si pe mn pe afara" iar rasp lui ori este "Nu" ori "1 ora in fata scarii..vezi ca o sa cobor la masina dk nu esti in fara scarii nu mai iesi deloc" ...
dk ma vede stand de vb cu vreun baiat face spume...
ca sa nu mai zic ca nu ma lasa sa am prieten...(chiar dk el a aflat de iubitul meu acum doi ani de zile noi tot am mai continuat si in ziua de azi sa ne vdm si sa ne iubim)...
are momente de inebuneste pur si simplu si face scandal in casa din orice...tranteste tot ce ii iese in cale. si acest lucru se intampla cam de 3 ani incoa...
multe pers mi-au zis sa ma duc sa vb cu un preot...nu stiu ce sa fac...voi ce sfaturi imi puteti da?

#4 2007-09-23 17:44:34

dida
Insomniac member

daniela eu zic ca aici e vb de firea lui ... nui cazu de preot ...si din dorinta lui exagerata de a te proteja ....
eventual mai multe discutii cu el poate ar rezolva cumva situatia ...

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#5 2007-09-23 17:52:44

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

daniela nu e vorba de farmece cred ca tu nu stii exact ce sunt farmecele.dar iti zik sigur ca la tine nu e cazul
emmy tatal tau se drogheaza cumva ???sau banuiesti???faza la farmece nu e asa sa uite pe ce lume traieste.intr-adevar poate uita de familie da nu la ce facultate esti sau chestii de genu.
un preot nu te poate ajuta fara vointa lui...oricum tot ce poti face e sa te rogi ptr el...tu,mama ta si fratele tau....e singura solutie..sa nu disperi si sa te rogi mereu in fiecare zi

Publicitate

loading...

#6 2007-09-23 17:56:56

daniela1985
Full member

ufff...probabil...mie multe pers imi spun ca sigur tata are farmece facute pt ca s-a schimbat dintr-o data...
am vb de multe ori cu el dar acele discutii au ajuns la cearta...niciodata nus-a putut discuta cu el...pn sa intru la liceu nu era deloc asa de dur...
am incercat sa ii explic ca nu mai sunt mica dar nu ii pasa..imi spune ca daca nu imi convine sa plec si cu asta basta...
sincer pn acum 7 ani nu era asa de rau dar parca cu an ce trece cu atat e mai rau
el dk vede un tigan la tv tre sa comenteze....vd vreun accident in care sunt implicati tineri la fel comenteaza total aiurea...vb ce nu isi au rostul...iar daca incerci sa comentezi pe langa el exista riscul sa te iei la cearta cu el...totul tre sa fi exact cum spune el.
imi este foarte teama pe parcus cand va veni din nou momentul sa ii spun ca eu inca mai vb cu acel baiat care el mi-a interzis...dar stiu ca va trebui sa afle odata si odata...ce est dureros e ca iubitu meu sta intr-o zona unde locuiesc multi tigani...iar atunci cand tata la cun bineinteles ca nu s-a putut abtine de la comentarii k este tigan bla bla...
din cauza tatalui meu ca nu stie sa ma intelaga o sa ma mut la iubi meu cat de curand...nu stiu cum va reactiona...

Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2007-09-23 17:58:58)

#7 2007-09-23 18:01:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

fara suparare dar cu puteti crede in farmece? daniela....tatal tau e ca multi alti tati crede ma...protector...dar fiecare o face in felul lui si cum crede el de cuvinta...faptul ca a inceput doar de 3 ani nu e relevant...poate a avut loc un evenimet care l a marcat sau poate atunci a realizat ca nu mai esti o fetita...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2007-09-23 18:10:46

just-me
Hero member

ma faci sa rad dar cred ca daca tata afla ca vreau sa ma mut cu ubitu fara sa fiu casatorita ma dezmosteneste.sincer nici tata nu-i de acord cu asa ceva ori ma marit ori stau la ei.trebuie sa aleg.si ai mei sunt absuri in unele chestii(genu nu-l inghit pe prietenu meu desi nu-l cunosc l-au vazut intr-o poza si mi-au zis sa ma despart etc)
crys_ty_na farmece sunt da e greu de crezut pana te lovesti de ele sau pana vezi cu ochii tai sau cumva u n-ai auzit sau vazut oameni demonizati(posedati)

#9 2007-09-23 18:40:10

daniela1985
Full member

am gresit era vb de mutat in momentul cand ma maritam...asa cum am stabilit cu parinti iubitului meu..cel tarziu luna martie 2008
ma rog eu ma retrag de la acest topic..motivele nu mai conteaza...
multumesc de rasp

#10 2007-09-23 18:43:51

just-me
Hero member

nu stiu care-ti sunt motivele dar oricum stai linistita ca nu-s farmece...ti-am spus si ai mei sunt destul de stricti in multe multe chestii.

#11 2007-09-23 18:50:04

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fetelor nu sariti asa pe fata sa o ironizati...nimeni nu poate stie prin ce trece ea, poate ca tatal ei era un om rational si de la un anumit moment a devenit asa...asta ar dezorienta pe fiecare. Nici eu nu cred ca sunt farmece, pur si simplu cateodata parintii (si mai ales tatii in cazul fetelor) atunci cand simt ca pierd controlul asupra celei pe care a vazut-o crescand tind sa devina "capcauni", sperand ca vor reusi cu ajutorul fortei sa aduca trecutul inapoi...Nu trebuie sa iti fie teama de cum va reactiona tatal tau, in cel mai rau caz o sa isi dea seama dupa un timp ca n-a stiut sa te aiba aproape atunci cand erai si fizic langa el

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#12 2007-09-23 18:50:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Butterfly20 a scris:

ma faci sa rad dar cred ca daca tata afla ca vreau sa ma mut cu ubitu fara sa fiu casatorita ma dezmosteneste.sincer nici tata nu-i de acord cu asa ceva ori ma marit ori stau la ei.trebuie sa aleg.si ai mei sunt absuri in unele chestii(genu nu-l inghit pe prietenu meu desi nu-l cunosc l-au vazut intr-o poza si mi-au zis sa ma despart etc)
crys_ty_na farmece sunt da e greu de crezut pana te lovesti de ele sau pana vezi cu ochii tai sau cumva u n-ai auzit sau vazut oameni demonizati(posedati)

oamenii posedati cum le spuneti voi sunt de fapt oameni bolnavi...cel mai adesea fiind vb de epilepsie...dar ai dreptate...nu cred pana nu vad...pe de alta parte nu cred nici in strigoi, fantome, extrateresti ozn-uri sau altele de genul acesta...cred doar in Dumnezeu...

happy with him...inlove with him...puss

#13 2007-09-23 20:39:52

andrutza
Vizitator

Dar cum iti dai seama ca ai farmece sau ce ar tb sa simti daca prin absurd ti s-au facut? Eu una nu prea cred in lucrurile astea...

#14 2007-09-23 23:05:30

dida
Insomniac member

banuiesc ca is chestii ce nu mai depind de tine ... sau tu vrei sa faci ceva si pur si simpluy nu poti este ceva forta mai puternica de tine ... nush ... multe povesti ... nush ce sa cred din ele ...

#15 2007-09-23 23:24:41

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

crys_ty_na a scris:

Butterfly20 a scris:

oamenii posedati cum le spuneti voi sunt de fapt oameni bolnavi...cel mai adesea fiind vb de epilepsie...dar ai dreptate...nu cred pana nu vad...pe de alta parte nu cred nici in strigoi, fantome, extrateresti ozn-uri sau altele de genul acesta...cred doar in Dumnezeu...

si eu tot asa, pana nu vad nu cred tongue da daca totusi exista parca totusi as vrea sa ii vad

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#16 2007-09-24 19:00:32

emmy
New member

ok..nu cred in farmece..dar cum se explica faptul ca am gasit o vrabie moarta in fata usii?era uscata..am gasit-o la doua ore dupa ce am iesit eu in oras..si cand am plecat nu era nici o vrabie in scara...usa este incuiata cu un zavorel..usa scarii..iar geamurile sunt vechi,nu le deschide nimeni...ce cauta acolo..sincer..m-am speriat rau...

#17 2007-09-24 19:03:55

emmy
New member

si..revenind la mesajul meu..nu stie nimeni nimic in legatura cu vrajile astea..nu?

#18 2007-09-24 19:04:32

just-me
Hero member

eu zik sa ai grija cel mai bine vb cu un calugar la o manastire sau macar cu un preot.nu pierzi nimik
deadrose dute la o manastire cand se face slujba de maslu si ai sa vezi.eu am vazut si mi s-aridicat paru pe mine,si nici nu mai vreau sa vad ...parca nu-s oameni

#19 2007-09-25 00:24:39

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

nu prea am cu cine sa ma duc neutral acum mai sunt si a 12a si nu cred k m-ar lasa. bine am toata viata inainte sa vad tongue

dar sincer, daca chiar ar exista, mi-ar place sa stiu cum sa le dezleg tongue sa fac eu cuiva nu, pentru bani nici atat. nu as putea sa fac rau asa gratis. si daca chiar vreau sa ma "razbun" p cineva, ii arat pur si simplu ca nu e mai presus ca mine tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.