|
Nu esti logat.
Petitie pentru oprirea maltratarii animalelor-3#39 2007-09-25 00:21:47
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelor
pai ei vor ajunge. daca au avut atata sange rece in ei incat sa omoare un animal nevinovat, iti dai seama ca dupa o sa li se para f amuzant sa mai prinde cate o fetita pe strada sa o chinuie oleca, dupa daca moare ce conteaza http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #40 2007-09-25 13:28:55
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloram vazut si eu reportajul.imi plac foart mult pisicutele.sincer din prietenii care ii am am obsevat ca baietilor nu le plac sub nici o forma pisicile. de ce nu imi pot da seama...sunt atat de dragalase... Offline #41 2007-09-25 15:12:20
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloreu la ploiesti carffoure am gasit intr-un carucior de cumparaturi care era plasat afara 5 pisoiasi mici. aveau ochi se puteau misca dar erau ink micuti. am fost la 4 tunning cu babi. cnd am iesit din magazin am auzit niste mieunaturi...si cnd colo vad niste pui de pisica intr-un carucior.... mi s-a fct mila de ei...iar un angajat de acolo, cel care stranggea carucioarele a zis k a venit un om si i-a lasat acolo.nu aveau apa si nici mancare. le-am dat un pik d salam d sibiu n-au mancat si nici inghetzata.le-am pus intr-un paharel apa si le-am dat saa pe la botik cu degetul...2 dintre ei lingeau degeul dar restu nu...le-am lasat apa acolo la indemana...s-a us babi sa cheme un agent de paza si ala a zs ca o sa cheme p cineva sa-i duk nushu unde....vroiam sa-i iau acs sau macar 1 din ei... dar imi facea mama scandal...am stat toataa ziua suparata si m-a mustrat constiinta ca nu i-am luat cu mine... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #42 2007-09-25 16:06:16
buna idee, subscriu - la cat mai multi sa fim, poate iese ceva... E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #43 2007-09-25 16:21:38
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloreu am vazut odata cum niste baieti puneau smoala pe niste pisoiasi s a dat prietena mea jos din masina si i a alungat dar deja era prea tarziu...nu mai aveam ce sa facem cu ei ( happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#44 2007-09-25 16:24:00
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloreu nici nu ma mai uit...nu mai pot sa dorm noaptea..ma dispera..imi vine sa`i omor cu mana mea pe toti cretinii astia. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #45 2007-09-25 17:01:32
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloram semnat si eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2007-09-25 18:09:38
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloroki. noi semam.vb despre asta si alte stuff..insa singuru care poate sa faca ecva e statu..si cum la noi... take me as i am or watch me as i go! Offline #47 2007-09-25 18:14:19
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorCica acum ar vrea sa se faca legea...poate daca se implica atata lume...macar de gura noastra fac ceva. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #48 2007-09-25 20:25:43
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorankuzza intr-un fel sper s-i fi luat cineva cu suflet bun k de duminik pana azi... nu-mi place sa o zik dar ma cam indoiesc sa fii rezistat...zicea acel paznik k o s-i duk in spate undes- containerele k s aiba ce manca...desi lor le trebuia lapte.... poti intreba daca e, e un paznic mai batranel si vezi ca unde scrie la lokul 4 in paracare unde-s masinile cam ep acolo intre 3 si 4. nu pe partea cu 4 ci pe partea cu 3 . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #49 2007-09-25 20:36:06
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorsi eu am semnat..deci eu ador pisicile..am acasa 2 suuper frumoase si dragalase...pe tampitii aia i as arde..ia s mutila..( To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #50 2007-09-25 20:37:39
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloram semnat Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-09-25 20:39:33) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #51 2007-09-25 20:40:58
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorcum sa joci fotbal cu bietul animal..ce copii sunt aia????draci????doamne...ce mama de bataie le as trage...si parintii lor ce pazesc??? To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #52 2007-09-25 21:04:51
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorar fi bn sa se infiinteze mai rpd aceea lege pt ca sunt multe pers care chinuie astfel de animalute si pasari.cine stie kte pisicute au trecut prin aceasta situatie din cauza monstrilor d copii. Offline #53 2007-09-25 22:15:35
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorprostii nu vezi ca recunosc cu seninatate...scarbe imputite.as juka si eu fotbal asa cu ei sa vdm daca le-ar convenii. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #54 2007-09-25 22:44:13
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorvai deci numai am citit topicul asta.. de uitat nu pot pur si simplu si nici nu vreau!! la cat sunt de sensibila, cred ca plang o saptamana.. am mai primit mai demult un filmulet cu niste animalute care erau jupuite de vii, pentru blana... idiotii si criminalii aia din nush ce tara.... Doamne ce zgomote faceau animalutele alea.... am vz decat 1 minut cred si m-a luat inima, raul, tot... si eu i-as omori p-astia care isi bag joc de animale, i-as tortura pe viu sa vada si ei cum e.... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #55 2007-09-25 23:03:33
ce le ash mai da la fazat..i ash nenorocii...cum sa omori bietul animal..ce le facuse?off....numai niste tampiti..retardati..idioti...of..ce ma enerva.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #56 2007-09-25 23:17:20Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloram vazut si eu pana la urma filmuletzul...n-am cuvinte...sunt socata,eu am 5 pisici dar oricat de rau m-ar supara nu as putea nici o palmutza sa le dau, dar sa dau cu picioarele il ele...Doamne fereste...si retardatul ala din reportajul pe care l-au dat si pe Pro cica "Nu ne-am drogat, nu am baut, mergem la scoala... a fost un simplu act de teribilism"...ce l-as fi luat la pumni cu tot cu ochelarii de fitze pe care ii avea pe nas...auzi tu, teribilism...in curand or sa se apuce sa violeze copile de 5 ani tot din teribilism ... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #57 2007-09-25 23:49:10
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelornu se poate face nimic? nu exista nici o lege impotriva acestor "oameni: ca nu prea merita sa fie numiti oameni... I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|