homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petitie pentru oprirea maltratarii animalelor-3

#39 2007-09-25 00:21:47

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelor

Andreea86 a scris:

Nu m-ar mira ca ei sa fie viitorii criminali si violatori.

pai ei vor ajunge. daca au avut atata sange rece in ei incat sa omoare un animal nevinovat, iti dai seama ca dupa o sa li se para f amuzant sa mai prinde cate o fetita pe strada sa o chinuie oleca, dupa daca moare ce conteaza sad

o sa iau cnp-urile si de la ai mei, si de la bunici k sa semnez si in numele lor.. offf ce trist sad ma apuca si p mine plansu cand vazui ala iar la tv sad

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#40 2007-09-25 13:28:55

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

am vazut si eu reportajul.imi plac foart mult pisicutele.sincer din prietenii care ii am am obsevat ca baietilor nu le plac sub nici o forma pisicile. de ce nu imi pot da seama...sunt atat de dragalase...
din cate stiu eu in germania de ex exista protectia animalelor de pe strada si cei ce incalca acele reguli sunt pedepsiti cu inchisoare de cativa ani bunicei.
nu stiu de ce in romania inca nu s-a infiintat o lege care sa protejeze animalele d pe strada (ca sa le zic asa)...nu decat cele pe cale de disparitie...bn ca parlamentarii nostri sunt ocupatii cu alte treburi...
eu una pe acei dobitoci i-as chinui la fel cum au chinuit si ei acea pisicutza, le-as mai da si o amenda frumusica, nu cea ce au primit ei.si ca sa fiu un pic si mai dura le-as da mai degraba cativa anisori buni de inchisoare..cred ca asta le-ar fi pedeapsa potrivita
asa cum a mai spus cineva mai rau o sa prinda necaz pe pisicutze pt amenda primita si cu siguranta o sa continue.
semnez si eu pt protectia acestor animalute.

#41 2007-09-25 15:12:20

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

eu la ploiesti carffoure am gasit intr-un carucior de cumparaturi care era  plasat afara 5 pisoiasi mici. aveau ochi se puteau misca dar erau ink micuti. am fost la 4 tunning cu babi. cnd am iesit din magazin am auzit niste mieunaturi...si cnd colo vad niste pui de pisica intr-un carucior.... mi s-a fct mila de ei...iar un angajat de acolo, cel care stranggea carucioarele a zis k a venit un om si i-a lasat acolo.nu aveau apa si nici mancare. le-am dat un pik d salam d sibiu n-au mancat si nici inghetzata.le-am pus intr-un paharel apa si le-am dat saa pe la botik cu degetul...2 dintre ei lingeau degeul dar restu nu...le-am lasat apa acolo  la indemana...s-a us babi sa cheme un agent de paza si ala a zs ca o sa cheme p cineva sa-i duk nushu unde....vroiam sa-i iau acs sau macar 1 din ei...sad dar imi facea mama scandal...am stat toataa ziua suparata si m-a mustrat constiinta ca nu i-am luat cu mine...

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#42 2007-09-25 16:06:16

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

Andreea86 a scris:

o sa iau cnp-urile si de la ai mei, si de la bunici k sa semnez si in numele lor.. offf ce trist sad ma apuca si p mine plansu cand vazui ala iar la tv sad

buna idee, subscriu - la cat mai multi sa fim, poate iese ceva...
si eu, cum am gasit linkul aici pe forum l-am dar si pe mess...

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#43 2007-09-25 16:21:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu am vazut odata cum niste baieti puneau smoala pe niste pisoiasi sad s a dat prietena mea jos din masina si i a alungat dar deja era prea tarziu...nu mai aveam ce sa facem cu ei grater(

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#44 2007-09-25 16:24:00

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu nici nu ma mai uit...nu mai pot sa dorm noaptea..ma dispera..imi vine sa`i omor cu mana mea pe toti cretinii astia.
blue_elf,ma duc eu in seara asta pe la carrefour si daca ii mai gasesc ii aduc in spatele blocului la pr meu..ca acolo sunt "mame adoptive"..am mai salvat o pisicuta si acum e mare si sta la cotet in spatele blocului

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#45 2007-09-25 17:01:32

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am semnat si eu smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#46 2007-09-25 18:09:38

luna_amara
Hero member

oki. noi semam.vb despre asta si alte stuff..insa singuru care poate sa faca ecva e statu..si cum la noi...

take me as i am or watch me as i go!

#47 2007-09-25 18:14:19

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Cica acum ar vrea sa se faca legea...poate daca se implica atata lume...macar de gura noastra fac ceva.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#48 2007-09-25 20:25:43

blue_elf
Hero member

ankuzza intr-un fel sper s-i fi luat cineva cu suflet bun k de duminik pana azi... nu-mi place sa o zik dar ma cam indoiesc sa fii rezistat...zicea acel paznik k  o s-i duk in spate undes- containerele k s aiba ce manca...desi lor le trebuia lapte.... poti intreba daca e, e un paznic mai batranel si vezi ca unde scrie la lokul 4 in paracare unde-s masinile cam ep acolo intre 3 si 4. nu pe partea cu 4 ci pe partea cu 3 .

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#49 2007-09-25 20:36:06

ely
Full member
Inregistrat: 2007-03-25

si eu am semnat..deci eu ador pisicile..am acasa 2 suuper frumoase si dragalase...pe tampitii aia i as arde..ia s mutila..grater(

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#50 2007-09-25 20:37:39

blue_elf
Hero member

am semnat smile

http://www.protv.ro/filme/campania-stop … 0827#30827

am ramas socata cnd am vz imaginile. scarbe imputite...protectia animalelor ar trebui si ei s ia masuri.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-09-25 20:39:33)

Pastreaza-ti cugetul

#51 2007-09-25 20:40:58

ely
Full member

cum sa joci fotbal cu bietul animal..ce copii sunt aia????draci????doamne...ce mama de bataie le as trage...si parintii lor ce pazesc???

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#52 2007-09-25 21:04:51

daniela1985
Full member
De la: ploiesti

ar fi bn sa se infiinteze mai rpd aceea lege pt ca sunt multe pers care chinuie astfel de animalute si pasari.cine stie kte pisicute au trecut prin aceasta situatie din cauza monstrilor d copii.
poate parinti lor nici nu stiu cea ce au facut cu saraca pisicutza.
poate dupa luarea amenzi sa-i fi certat.
dar dk fac parte dintr-o familie de 2 lei nu m-ar mira sa primeasca de la parinti o pedeapsa mai aspra.
acele pers sunt niste monstrii nu copii.

#53 2007-09-25 22:15:35

blue_elf
Hero member

prostii nu vezi ca recunosc cu seninatate...scarbe imputite.as juka si eu  fotbal asa cu ei sa vdm daca le-ar convenii.

Pastreaza-ti cugetul

#54 2007-09-25 22:44:13

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

vai deci numai am citit topicul asta.. de uitat nu pot pur si simplu si nici nu vreau!! la cat sunt de sensibila, cred ca plang o saptamana.. am mai primit mai demult un filmulet cu niste animalute care erau jupuite de vii, pentru blana... idiotii si criminalii aia din nush ce tara.... Doamne ce zgomote faceau animalutele alea.... am vz decat 1 minut cred si m-a luat inima, raul, tot... si eu i-as omori p-astia care isi bag joc de animale, i-as tortura pe viu sa vada si ei cum e....
am semnat si eu si sper din suflet sa se tina cont de noi si de parerile noastre. si ca noi sunt multi altii!

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#55 2007-09-25 23:03:33

ely
Full member

blue_elf a scris:

prostii nu vezi ca recunosc cu seninatate...scarbe imputite.as juka si eu  fotbal asa cu ei sa vdm daca le-ar convenii.

ce le ash mai da la fazat..i ash nenorocii...cum sa omori bietul animal..ce le facuse?off....numai niste tampiti..retardati..idioti...of..ce ma enerva..

#56 2007-09-25 23:17:20

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

am vazut si eu pana la urma filmuletzul...n-am cuvinte...sunt socata,eu am 5 pisici dar oricat de rau m-ar supara nu as putea nici o palmutza sa le dau, dar sa dau cu picioarele il ele...Doamne fereste...si retardatul ala din reportajul pe care l-au dat si pe Pro cica "Nu ne-am drogat, nu am baut, mergem la scoala... a fost un simplu act de teribilism"...ce l-as fi luat la pumni cu tot cu ochelarii de fitze pe care ii avea pe nas...auzi tu, teribilism...in curand or sa se apuce sa violeze copile de 5 ani tot din teribilism ...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#57 2007-09-25 23:49:10

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

nu se poate face nimic? nu exista nici o lege impotriva acestor "oameni: ca nu prea merita sa fie numiti oameni...
mi-e scarba

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.