|
Nu esti logat.
Urgent pt doctoreasa#1 2007-09-25 14:39:49
urgent pt doctoreasaam si eu o problema si n-am timp sa ma duc la medic acum. am avut cateva contacte neprotejate si am luat postinor2. la mai putin de o sampamana am avut iar contact neprotejat si am luat iar postinor2. prima pastila de postinor cred ca am eliminat-o pt k am avut scaun moale la mai putin de o ora dupa administrare. a 2-a pastila de postinor am luat-o normal la 12 ore dupa prima. nu am avut nici un fel de efecte secundare. la putin timp dupa am avut iar contact neprotejat, dar nu am mai luat postinor. la 3 zile dupa acest contact trebuia sa inceapa menstruatia. in primele 2 zile am avut scurgeri negre si cheaguri. am considerat ca a inceput menstruatia si am inceput sa iau anticonceptionale triquilar. dupa a inceput sa curga normal. problema e ca s-au facut 11 zile de la scurgerile alea negre, adica de cand a inceput menstruatia, si inca mai curge. acum mai putin, dar nu s-a oprit. asta in conditiile in care in 12 ani de cand am ciclu nu am avut niciodata menstruatie mai lunga de 3-5 zile. in prima si a 2-a zi mai abundenta si dupa "scurgere rosiatica" pe care o suporta si un panty zilnic!! si acum? de ce nu se mai opreste? trebuie sa opresc administrarea de triquilar? astept un raspuns cat mai urgent Offline #2 2007-09-25 14:43:56
Re: urgent pt doctoreasapai mai fato cum sa nu ai scurgeri din astea daca ai luat postinor de 2 ori in mai putin de o saptamana!!!!pai tu nu ai citit ca pastilele acelea se iau o data la 6 luni????!!deci cam de 2 ori pe an ai voie la pastilele astea care iti dau tot organismul peste cap! Ultima oara a fost editat de deea87 (2007-09-25 14:44:32) Offline #3 2007-09-25 14:49:51
Re: urgent pt doctoreasaeu cred ca inca mai sangerezi din cauza anticonceptionalelor. pana se obisnuieste corpul cu ele asa se intampla Offline #4 2007-09-25 15:06:40
Re: urgent pt doctoreasaam si yo o problema nu am obiceiul sa vb cu nimeni despre problemele mele dar cred ca acum e cazul...me de obicei menstruatia imi vine p data de 20...luna asta p 13 am avut un contact neprotejat si dupa acel contact am sangerat putin si am crezut ca mi-a venit ciclul mai repede...dar nu a fost asa si adoua zi am luat pastila postinor2,in acea zi am mai avut un contact cu pr meu dar protejat am sangerat dinou....(dupaia am avut niste dureri ingrozitoare de burta pana p data d 19)...pana p data d 19 am sangerat cate putin dupa fiecare contact...p 19 mi-a venit ciclul sau cel putin asa cred...dar era fff ciudat era inchis la culoare si imi curgeau si chiaguri...de duminica imi curge ceva maroniu dar fff putin...sunt fff speriata nu stiu c sa fac...va rog dati-mi un sfat...o sa merg la un doctor dar imi e fff frica...c sa fac? Offline #5 2007-09-25 15:14:29
Re: urgent pt doctoreasalav_lavy...sa mergi la un doctor. cauzele sangeraii pot fi multiple. e cel mai sigur pt sanatatea ta. pe de alta parte nu trebuie sa te ingrijorezi...dupa cum am spus...cauzele sunt multiple (anexita, efect al postinorului, avort menstrual si altele). Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-09-25 15:19:37) Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-25 15:23:12
Re: urgent pt doctoreasaai inteles gresit o singura data in viata mea am luat postinor Offline #7 2007-09-25 15:27:38
Re: urgent pt doctoreasanu conteaza de cate ori ai luat postinorul...ce ti se intampla tie nu e normal...deci asculta sfatul raluci si mergi cat mai repede la medic... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|