|
Nu esti logat.
Treaba cu ovulele..#1 2007-09-25 18:22:21
treaba cu ovulele..mi-am introdus ovulul sambata seara...au trecut 3 zile...in seara asta trebe sa mi-l bag pe al doilea..maine dimineata ma spal doar in exterior sau trebuie sa ma spal si inauntru?..cum fac?...si cand pot sa am contact?? Offline #2 2007-09-25 19:28:29
Re: treaba cu ovulele..in prospect nu scrie nimic?ce ovule trebuie sa iti pui? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-25 19:32:25
Re: treaba cu ovulele..pai ovulele sunt lomexin...pentru o vaginita...medicu a spus sa mi-l intoduc cat de adanc pot eu (sunt inalta si am si lungimea vaginului cam maricica...dar nu pot sa il imping mai mult de 5 cm)..2 ovule cu diferentza de 3 zile intre ele...sa nu am contacte in timpu zilelor astea 3 si sa ma spal cu apa si sapun in exterior...dar nu a zis nik dupa ce termin cu aman2...cred k doctoressa trebe sa stie..pe prospect nu scrie nik despre asta..l-am citit pe tot de 3 ori Offline #4 2007-09-25 19:38:07
Re: treaba cu ovulele..Dupa 3 zile de la al doilea ovul te speli in vagin cu degetul. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-09-25 20:36:17) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2007-09-25 19:38:32
Re: treaba cu ovulele..punel in seara asta ovulul si asteapta sa iti raspunda doctoressa de spalat in vagin daca trebuie dupa el poti si maine seara ca nu e bai VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#7 2007-09-25 20:36:26
Re: treaba cu ovulele..Uite chiar asa mi-a zis doctoressa (http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=8410)
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #8 2007-09-26 21:49:30
Re: treaba cu ovulele..aha... si inca o intrebare... poate sa-si dea drumu in mn la urmatoru contact...care ar putea fi peste vreo 4 zile sau e mai bine sa se abtina acum? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|