|
Nu esti logat.
Intalnire forumista#1 2007-09-25 21:46:41
intalnire forumistaindraznesc si eu sa postez o rugaminte catre fetele din craiova( si acum caps pt ca chiar tip ) : HAI LA SUC!!..ce ziceti fetele..?cate om fi acolo..4-5..nu conteaza..eu una as vrea...serios To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #2 2007-09-25 22:04:36
Re: intalnire forumistanu vrea nimeni din craiova sa iasa la suc sa ne cunoastem si noi fetelor..sa vb.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #3 2007-09-25 22:06:44
Re: intalnire forumistaTrebuia sa specifici la titlu "Intalnire forumista craiovence" poate sarea in ochi mai repede. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-09-25 22:08:50
Re: intalnire forumistapune ma pe lista!! take me as i am or watch me as i go! Offline #5 2007-09-25 22:10:17
Re: intalnire forumistape cand o astfel de intalnire la Bucuresti??? parca a mai fost! dar nu eram eu pe faza atunci, adica nu eram membra! Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-25 22:18:25
Re: intalnire forumistaEste deja un topic cu intalniri. Nu era mai bine sa continuam acolo? Sau cum credeti voi. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #7 2007-09-25 23:05:47
Re: intalnire forumistaba da...scuze..uite continuam acolo daca e..dar nu am stiut de topicul ala..iertare...si inca ceva...cum pot modifica sa scrie la titlu si cuvantul "craiova"?..shtie cnv? To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #8 2007-09-25 23:06:34
Re: intalnire forumistaroaga pe eu vreau sau alexia.ele pot.asa au facut la mine cu un topic. iubind dincolo de moarte Offline #9 2007-09-25 23:20:48
Re: intalnire forumistaok...ms mult...dar nu s online acum..unde sa le scriu? To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #10 2007-09-25 23:30:11
Re: intalnire forumistacind apar....le trimiti mail sau poate pur si simplu intra si ele aici sa vada ce si cum. sau poate au idul pe topicul id-uri. iubind dincolo de moarte Offline #11 2007-09-25 23:32:29
Re: intalnire forumistagood ideea...ms muult To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #12 2007-09-25 23:40:39
Re: intalnire forumistacu placere.cind va intilniti? iubind dincolo de moarte Offline #13 2007-09-25 23:50:41
Re: intalnire forumistaely, ma bucur ca ai reluat subiectul, ca dincolo nu s-a mai zis nimic de ceva vreme. poate daca insistam iese ceva "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #14 2007-09-26 00:03:10
Re: intalnire forumistaas fi vrut sapt viit in craiova...si daca tot e titlul "intalnire forumista" io zic sa ramana asa ca sa vada loomea si sa citeasca sa sedecida si din alte orase la intalniri..abia astept fet5ele din craiova sa mi zica ele cand pot... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #15 2007-09-26 00:14:15
Re: intalnire forumistasi cine e din pitesti sa ridice manutzele...??? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #16 2007-09-26 08:49:36
Re: intalnire forumistaeu as fi venit.dar saptamana viitoare deja nu mai sutn aci Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #17 2007-09-26 10:22:49
Re: intalnire forumistaunde pleci pokemon?si cand te intorci?..poate facem intr un weekend To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #18 2007-09-26 10:24:17
Re: intalnire forumistaPlec la Bucuresti la facultate. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #19 2007-09-26 10:27:24
Re: intalnire forumistaoff..vb pe forum de la bucuresti oricum..stai lin si ne programezi in agenda ta din timp D) si ne int sigur sigur intr o sambata seara sa merem la un suc ceva..sa vb si cu luna_amara si care mai e din craiova..chiar ..baga ma in lista ta..id ul meu e la topicul id uri..pls...gata cu vorbatria...ma duksa ma fac frumi pt printul meu...stii cine e?e un tip de lucreaza la terasa aia 777 de vis a vis de universitate....* To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|