|
Nu esti logat.
Tagremin??????????#1 2007-09-25 22:21:59
tagremin??????????tagreminul este antibiotic?vreau sa stiu daca interactioneaza in vreun fel cu anticonceptionalele si daca da,la cat timp dupa ce intrerup tratamentul pot avea contact neprotejat?ms Offline #2 2007-09-25 22:23:57
Re: tagremin??????????da este antibiotic deci protectie suplimentara pe toata durata tratamentului si inca 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-25 22:32:14
Re: tagremin??????????7zile=7 zile in care iei pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #4 2009-05-01 10:26:31
Re: tagremin??????????Buna! am si eu o intrebare legata tot de tagremin.. am vazut ca unele dintre voi spun ca nu interactioneaza cu antibebele.. am luat week trecut 2 zile tratament ca am racit f tare si mama mi-a dat tagremin stiu ca trebuiau cel putin 3 dar nu am mai vrut sa i-au pentru ca ma simteam f bine. Aseara am avut contact sexual neprotejat dar m-am oprit brus si nu am continuat pentru ca mi-a fost frica ca nu sunt protejata. Ce sa fac sa i-au sau nu poatinor? asta este prima luna de cand i-au antibebe microgynon si mai am 2 pastilutze sa termin folia..voi ce ziceti a interactionat sau nu tagreminul cu antibebele? Ultima oara a fost editat de Lolikita (2009-05-01 10:26:51) Offline #5 2009-05-02 22:38:45
Re: tagremin??????????Nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie la intrebare? va rog daca ma puteti ajuta .. macar cu o parere .. multumesc mult. Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-02 22:55:35
Re: tagremin??????????
Lolikita, eu chiar nu stiu sa-ti raspund:( mai ales ca aceeasi problema o am si eu cu alt fel de medicament si anume nolicin...mi-a raspuns o sg persoana, dar mai am nevoie de sfaturi, sper sa ne ajute cineva! Offline #7 2009-05-02 23:06:34
Re: tagremin??????????sper sa fie cineva care stie sa-mi raspunda..merci pentru sustinere puffball Offline #8 2009-05-02 23:29:40
Re: tagremin??????????Lolikita, citeste aici http://forum.anticonceptionale.ro/t1949 … pls--.html when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|