|
Nu esti logat.
Pentru iubitorii de caini...#1 2007-09-26 00:53:01
Pentru iubitorii de caini...Am primit un mail care m-a incantat foarte mult: "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #2 2007-09-26 11:01:06
Re: Pentru iubitorii de caini...pacat k nu sunt din bucuresti sigur veneam si eu de voluntar. oricum, foarte buna initiativa celor de la fundatia daisy hope! 29+ Offline #3 2007-09-26 11:09:52
Re: Pentru iubitorii de caini...
Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #4 2007-09-26 11:11:24
Re: Pentru iubitorii de caini...putin offtopic am la curte o zgatie de caine sare gardu cand pleaca mama in oras si se tine dupa ea o asteapta in fata magazinelor,a bancii a ajuns vedeta in tot orasul ) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-27 12:05:38
Re: Pentru iubitorii de caini...l-am convins pe iubi sa vina cu mine...acum vedem ce-om face acolo... Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #7 2008-01-14 14:32:28
Re: Pentru iubitorii de caini...Nu am gasit un topic mai potrivit, insa postez aici pentru iubitorii de caini din iasi: "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #8 2008-01-14 21:56:10
Re: Pentru iubitorii de caini...e trist cand unul din cuplu iubeste animalele si celalalt nu.de foarte mult timp, incerc sa iau un catelus insa si cu acordul sotului, insa imi repeta vesnic faptul ca au boli, ca poti inhala un fir de par ,care iti poate fi fatal etc etc.e foarte trist.imi doresc foarte mult. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|