homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce seriale va plac?v-au placut?-29

#533 2009-09-22 20:49:25

skumpi
Vizitator

Re: ce seriale va plac?v-au placut?

Sidoni@ a scris:

kdeea a scris:

LadyPink a scris:

Deea, bine ca il vrei pe Ted, eu ma duc sa il dresez pe Barney big_smile big_smile drool big_smile

Deal !! tongue

Numai eu il vreau pe Marshall? Imi place asa mult relatia lui cu Lily hjarta
Si tot in genul how I met your mother este si Rules of Engagement, mie mi-a placut chiar mai mult acesta, e mai mult despre relatii si viata de cuplu. Si, bineinteles, exista si aici un "Barney". smile

Mi-am luat si eu Californication, am vazut primele 2 episoade, imi place tare, dar ma doare sa vad suferinta lui fara ea... Pare-se ca sunt un pic masochista. Trece forgetit

rad aia pe fundal la serialu asta` ??  spranceana

#534 2009-09-22 20:59:53

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

LadyPink a scris:

Acum aştept să reuşesc să iau American Dad - seamănă foarte tare cu Family Guy, dar sper să-mi placă!

l-am vazut tot....in comparatie cu family guy(care e 10/10) e sa zicem 8.5/10

#535 2009-09-22 21:00:28

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

PillBlast a scris:

Pentru fetele pasionate de vampiri, a mai aparut un serial cu vampiri : The vampire diaries. E de-abia la serialul doi, dar mi se pare destul de promitator... Nu se ridica la nivelul Moonlight sau true blood, dar cine stie

l-am vazut ...e ok smile

#536 2009-09-22 21:03:46

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

skumpi a scris:

Sidoni@ a scris:

kdeea a scris:

Deal !! tongue

Numai eu il vreau pe Marshall? Imi place asa mult relatia lui cu Lily hjarta
Si tot in genul how I met your mother este si Rules of Engagement, mie mi-a placut chiar mai mult acesta, e mai mult despre relatii si viata de cuplu. Si, bineinteles, exista si aici un "Barney". smile

Mi-am luat si eu Californication, am vazut primele 2 episoade, imi place tare, dar ma doare sa vad suferinta lui fara ea... Pare-se ca sunt un pic masochista. Trece forgetit

rad aia pe fundal la serialu asta` ??  spranceana

Nu stiu, skumpi, nu sunt atenta la detaliile astea. Cred totusi ca nu, dar nu sunt sigura.

#537 2009-09-22 21:46:26

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

seriale: prison break, two and a half men, hause md,  heroes, dexter (prea mult sange..) greys anatomy..

telenovele: Toantele nu merg in rai (super tare), Donna Barbara, Rebelde...

Publicitate

loading...

#538 2009-09-22 21:55:24

skumpi
Vizitator

nu`s detalii Sidonia, imposibil sa nu remarci daca rad aia ca prostii lol deci tind sa cred ca nu`

auzi, m`am interesat de abonament si se poate plati separat, zice nr de tel si buletinu sau se poate f usor transfera pe numele lui

#539 2009-09-22 22:45:17

persifona
Vizitator

Skumpi, la how i met your mother rad aia pe fundal, dar e asa misto serialul incat chiar te detasezi de tot zgomotul. Si eu am aceeasi problema..

#540 2009-09-23 00:38:51

skumpi
Vizitator

asa sa faci puss

#541 2009-09-25 02:24:24

SweetAmber
New member
Inregistrat: 2009-06-19

Salut.

Am impresia că pe SciFi a fost difuzat un film cu un mag contemporan, care colabora cu poliţia(lucra ?n special cu o anumită tipă din poliţie) ?n rezolvarea unor cazuri mai misterioase. ?n film apăreau demoni, spirite.. Chiar personajul principal, magul,''locuia'' cu un spirit care fusese blestemat să-şi petreacă restul zilelor in propriul lui craniu. A văzut cineva serialul, ştiţi cum se numeşte? Tare mult aş vrea să-l gasesc.
Şi/sau puteţi să-mi recomandaţi un serial mai SF? ?n afară de seriile Stargate, Battlestar Galactica şi Farscape, că am văzut deja toate sezoanele.

Mulţumesc anticipat.

#542 2009-09-25 06:55:08

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

hey, eu cred ca am vazut filmul de care zici tu ... actorul principal era negru? si fiica lui era politist/procuror, ceva de genu` ... daca e asta o sa incerc sa`mi aduc aminte cum se numeste, oricum e destul de cunoscut filmul big_smile

#543 2009-09-25 06:57:24

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Lelaina a scris:

Cred ca mi-am gasit serial fetele.. Nip Tuck... incerc sa-mi fac rost de primul episod

abia acum? lol
pune mana si te uita, ca e MARFA!!! big_smile

#544 2009-09-25 07:47:24

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

SweetAmber a scris:

Salut.

Am impresia că pe SciFi a fost difuzat un film cu un mag contemporan, care colabora cu poliţia(lucra ?n special cu o anumită tipă din poliţie) ?n rezolvarea unor cazuri mai misterioase. ?n film apăreau demoni, spirite.. Chiar personajul principal, magul,''locuia'' cu un spirit care fusese blestemat să-şi petreacă restul zilelor in propriul lui craniu. A văzut cineva serialul, ştiţi cum se numeşte? Tare mult aş vrea să-l gasesc.
Şi/sau puteţi să-mi recomandaţi un serial mai SF? ?n afară de seriile Stargate, Battlestar Galactica şi Farscape, că am văzut deja toate sezoanele.

Mulţumesc anticipat.

Andromeda smile Star trek  smile Pamanat-conflict final :)si mie imi plac SF-urile tummenupp  tummenupp  :k:Andromeda e fain, iar stratrek e clasic  rock  cat despre Pamant-conflict final este destul de buna ideea de baza, dar aduce un pic si a film politist

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#545 2009-09-25 12:41:15

SweetAmber
New member

sophie a scris:

hey, eu cred ca am vazut filmul de care zici tu ... actorul principal era negru? si fiica lui era politist/procuror, ceva de genu` ... daca e asta o sa incerc sa`mi aduc aminte cum se numeste, oricum e destul de cunoscut filmul big_smile

Umm, nu, actorul principal era alb, şi era prieten cu tipa din poliţie cu care colabora, deci nu e filmul de care spui tu..Ţin minte ca ''staff-ul'',/''toiagul'' lui de mag era o crosa de hockey. Şi parcă ?n titlul filmului era un nume de oraş, ceva ?n genul''Wizard in Manhattan''..

#546 2009-09-25 12:41:24

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

In sfarsit am reusit sa imi fac si eu rost de sezonul 1 din American Dad. Acum sa vad ce-i de capul lui... ca pana una, alta, m-a dat pe spate faza cu cainele din primul episod lol

#547 2009-09-25 12:46:02

SweetAmber
New member

ciresica_oky_doky a scris:

SweetAmber a scris:

Salut.

Mulţumesc anticipat.

Andromeda smile Star trek  smile Pamanat-conflict final :)si mie imi plac SF-urile tummenupp  tummenupp  :k:Andromeda e fain, iar stratrek e clasic  rock  cat despre Pamant-conflict final este destul de buna ideea de baza, dar aduce un pic si a film politist

Mulţumesc, am să caut Andromeda şi Pămant: Conflict final.. Cu Star Trek nu mă ?nţeleg prea bine tongue

#548 2009-09-25 12:50:12

LadyPink
Platinum member
Site

Vad ca Grey's Anatomy are topic separat. House M.D. de ce n-are? big_smile

#549 2009-09-25 13:57:41

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

forgetit nu suntem prea multe fane lady sad
eu ieri am vazut primele 2 epi din sezonu` 6. Doamne ce dor mi-a fost de el big_smile hjarta

hjarta

#550 2009-09-25 14:45:45

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Loveable a scris:

forgetit nu suntem prea multe fane lady sad
eu ieri am vazut primele 2 epi din sezonu` 6. Doamne ce dor mi-a fost de el big_smile hjarta

si mie imi place HOUSE! hjarta mi-am descarcat primul sezon si am vazut jumate din el. Oricum in materie de medicina tot grey`s imi place mai mult, dar si house e misto  applause

#551 2009-09-25 15:16:00

LadyPink
Platinum member
Site

Mai, cum ai vazut tu primele 2 episoade din S6 daca episodul al doilea apare pe 28 septembrie?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.