|
Nu esti logat.
Ritm cardiac-2#20 2008-10-15 09:22:29
Re: ritm cardiacun holter ar trebui sa fac si eu...acolo cred ca s-ar vedea pt ca la ekg evident ca nu se vede nic. mami de minuni Offline #21 2008-10-15 13:03:32
Re: ritm cardiac
mie mai demult medicul mi-a zis ca susflu sistolic are multa lume si poate aparea de la oboseala stress...cardiologul mi-a spus ca daca am extrasistole asa cum apar la mine inainte de ciclu sau dupa si sunt rare nu ma tin mult e f normal. Offline #22 2008-10-15 13:07:13
Re: ritm cardiaca, nu sunt foarte dese, mi s-a intamplat in doua seri, la interval de vreo doua luni, sa ma tina cam 2 ore seara, eram si foarte obosita Offline #23 2008-10-15 13:14:59
Re: ritm cardiaceu am cam 2 zile pe luna asa hai 3...si simt o bataie putin aiurea si pe urma isi revine...dar mi se intampla doar o data pe zi ma tine o secunda si atat...nu cu minutele sau orele Offline #24 2009-07-15 14:03:46
Re: ritm cardiacfetelor am si io o problema .... iau antibebe de 1 an si jum si zilele trecute am fost la controlul medical anual facut de medicina muncii si acolo mi-au facut ekg...si cik mi-ar fi iesit o unda mai spre negativ decat era normal...m-a cam pus pe ganduri tanti aia de acolo...mi-a zis ca daca nu am asa pb...adik daca nu simt un fel de gheara in inima nu e cazul sa ma duc la medic...acum mi-e frica si ca iau antibebe...daca am probleme grave si nu stiu? Offline Publicitateloading...
#25 2009-07-15 15:04:22
Re: ritm cardiacelena, eu as crede-o pe doctorita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|