|
Nu esti logat.
Prin c situatii penibile ati trecut?-2#20 2007-09-29 12:33:33
Re: Prin c situatii penibile ati trecut?ah,,faza penibila acuma 2 veri!eram in mercur(craiovencele cunosc)coborand scarile asa,,si mergeam eu tantosa(Ma incalt rar in sandale vara.eu port conversi si balerini)si deodata ma trezesc ca sandaua mi fuge din picior ,eu cad pe jos...normal ca lumea trecea pe langa mine,,,si radea de paratia mea....insa numai eu stiu cum am ajuns acasa:Din ziua aia.adica desculta si cu sandalele in mana:)ziceai ca vin de la plaja...ooops~ take me as i am or watch me as i go! Offline #21 2007-11-08 23:11:40
Re: Prin c situatii penibile ati trecut?am cunoscut un tip dragutz in discoteca, la bunici.aveam 16 ani pe atunci.si m-am asezat la el in brate, dar nici prin cap nu-mi trecea ca menstruatia o sa vina mai devreme.si cand m-am ridicat, am vazut o pata de culoare inchisa pe piciorul lui(pantalonii erau de culoare deschisa), si tot invocam tot felul de motive care ar fi putut cauza pata, dar in niciun caz nu ajungeam la devaratul motiv.bine ca nu am mai dat ochii cu el.probabil cand s-a uitat la lumina, si-a dat seama ce era. Offline #22 2007-11-08 23:19:04
Re: Prin c situatii penibile ati trecut?eu tzin minte o faza din liceu... era lunea prima ora si urcam pe scari...venisem cu fetele d la cafea si ne zice elva d servici k e directoarea la noi in clasa...ce sa facem..ce sa facem...urcam...ascultam la usa...se auzeau vorbe ..rasete...hai k intram...si intru eu prima toata un zambet...la care diriginta " fetelor ati intarziat " ..ma uit prin sala...nu vazusem nici o directoare...la care eu...dapoi k n`am vrut sa mai urcam k ne`a zis Andrea k e zgriptzuroaica la ora ...si tot intru ...si ma uit la banca mea...surprize...directoarea... aoleo...am crezut k pica ceru pe mine...a inceput sa zbiere ca pe lg k intarziem mai suntem si nerusinate....in fine ne`am pus in banca si la jumatatea orei incepe sa`mi sune telu...si aveam o melodie d aia...ahhh ahh .... #23 2007-11-08 23:26:23
Re: Prin c situatii penibile ati trecut?frumoasa perioada liceului, mai ales cand ai ce sa-ti amintesti Offline #24 2007-11-09 09:17:30
Re: Prin c situatii penibile ati trecut?eu sunt la un liceu de arta.. si aveam de facut o compozitie cu oameni... fac eu compozitia pe foaie... desenez 5 oameni acolo... (si trebuia sa-i incadrez intr-un chenar si n-am facut-o) .. ma duc la o tzigara cu cativa, si cand ma intorc, vad ca cineva mi-a desenat chenarul.. cuc. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|