|
Nu esti logat.
Harmonet#1 2007-09-27 14:38:33
Harmonetbuna... am fost la medic si mi-a recomandat sa iau harmonet in loc de yasmin.... voi ce parere aveti? Am mai citit pe aici pe forum (erau bineinteles msaje mai vechi)ca nu se prea gasesc... sau ca se gasesc mai greu... cu yasmin m-am inteles f bine insa medicul a zis ca mai bine mi se potriveste harmonet.... voi ce ziceti? care e diferenta dintre ele??? "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #2 2007-09-27 14:59:07
Re: HarmonetDiferenta dintre ele este de concentratie in hormoni si de tipul de hormon sintetizat.. Asta nu prea conteaza. Ai vreo problema de sanatate? Ti-a explicat medicul de ce iti recomanda sa schimbi pilulele? De obicei, cand toate merg bine, nu se schimba pilulele. Offline #3 2007-09-27 15:08:58
Re: Harmonetda... pai mi-a zis medicul de ce vrea sa mi le schimbe... a zis ca imi sunt mai bune harmonet deoarece am 19 ani, nu am avut nici o sarcina pana acum, si citez : "astea mai mult pt fete tinere care inca nu au fost insarcinate..." si inca ceva.... a zis ca sa termin folia de yasmin, sa astept sa inceapa menstruatia si sa iau harmonet din prima zi a cm. eu zic ca le pot lua si dupa pauza de 7 zile nu??????? asta deoarece nu vreau sa mi se schimbe ziua in care am cm... voi ce ziceti?? astept raspuns Ultima oara a fost editat de Nicoleta4856 (2007-09-27 15:10:40) "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #4 2007-09-27 15:10:40
Re: Harmoneteu zic sa mergi la un doctor de planning ca asta la care ai fost tu e cam varza.poti sa incepi alt tip de ac. si dupa pauza aia de 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-09-27 15:11:55
Re: HarmonetDa, le poti lua si dupa pauza de 7 zile, dar daca a zis asa, probabil asa e mai bine. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-27 15:14:10
Re: Harmonetralucaelena, sa stii ca nu e deloc varza ca e printre cei mai buni medici din orash... pai o sa le iau dupa pauza de 7 zile si daca ma simt tare rau de la ele sau ma ingras ma duc inapoi la el si revin la yasmin.... desi nu cred ca o sa ma ingras ca l-am intrebat daca astea retin apa in organism si a zis ca yasmin retine apa in organism mai mult decat harmonet.... "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #7 2007-09-27 15:15:50
Re: Harmonetyasmin nu prea retine apa.. dar ma rog.. si daca e cel mai bun din oras nu inseamna ca nu e varza... nici nu vreau sa-mi imaginez cum sunt ceilalti... Offline #8 2007-09-27 15:24:49
Re: Harmonetpai nu stiu... la vara-mea i-a prescris yasmin.... deci nu cred ca are ceva cu harmonet... stie el de ce a facut asta am incredere in el... atata voiam doar sa stiu... cateva informatii despre harmonet, in plus de ceea ce mi-e zis medicul... daca ati mai folosit careva harmonet sa imi scrieti cum v-ati simtit de la ele... va pup Ultima oara a fost editat de Nicoleta4856 (2007-09-27 15:25:13) "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #9 2007-09-27 15:26:38
Re: Harmonetiubita am zis ca este varza pt.ca un medic ar trebui sa stie ca poti sa incepi sa iei alt tip de ac. dupa pauza de 7 zile,nu sa te sfatuiasca sa le incepi cand iti vine menstra.mai mult nu comentez VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-09-27 15:27:42
Re: Harmonetok cum zici tu... "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #11 2007-09-27 15:32:53
Re: Harmonetno comment legat de ce ti le schimbat...ce am de adaugat ca e bine si cum ti a zis medicul...si cum au zis fetele...si era bine si fara nici o pauza intre folii... happy with him...inlove with him... Offline #12 2009-02-04 14:28:11
Re: Harmonetbuna..am si o mica intrebare legata de anticonceptionale...din a cata zi pot avea un contact sexual dak lea iau la aceiasi ora fara nicio intarziere?eu din cate stiu din a 8 zi l prima folie...dar la a doua folie sau a treia pot sa fac sex din prima zi cum am luat pastila?si pot sa fac si in pauza de 7 zile ? Offline #13 2009-02-04 14:31:49
Re: Harmonetin prima luna daca le iei din prima zi de menstra atunci poti din prima zi. daca le iei in oricare alta zi dupa 7zile esti protejata Offline #14 2009-02-05 14:20:18
Re: Harmonetok multumesc mult de tot:* Offline #15 2009-02-05 14:33:01
Re: Harmonetsi mai am o mica nelamurire....yo iau harmonet si mia doctora sa le incep din a 5 zi de menstra iau 21 d zile fac pauza de 7 zile si din a opta zi incep urmatoarea folie indiferent dak mia venit sau nu...iar o colega mia zis k dupa ce incep urmatoarea folie si mia venit in timp ce iau pastilele sa ma opresc s le iau dupa ce mi se termina menstra....deci pana la urma cum fac...incep urmatoarea folie din a opta zi indiferent dak mia venit sau nu si dak imi vine in timp ce iau pastilele le iau in continuare nu le opresc..asa trebuie s fac? Offline #16 2009-02-05 14:53:50
Re: HarmonetDaca n-ai inceput prima folie in prima zi de menstra sper ca stii ca tb sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastilute. Deobicei e indicat sa se inceapa administrarea AC in prima zi de menstra ca sa fie protectie chiar din prima zi de administrare. Offline #17 2009-02-05 15:27:13
Re: Harmonetam inteles k l prima folie trebuie sa astept 7 zile adik sa iau 7 pastilute,dar dak le iau corect si incep urmatoarea folie din a 8 zi asa cum e normal nu trebuie sa ma mai protejez iar cum am facut l prima folie...gata acum mam lamurit....multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|