homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amanare menstruatie-4

#58 2011-07-19 22:48:23

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: amanare menstruatie

scriai mai sus ca vineri trebuie sa incepi blisterul nou, deci pana atunci ar fi timp sa apara menstra. totusi, acel spotting poti sa il consideri ca o menstra daca continua in perioada de pauza. insa poate o sa se "transforme" pana vineri in menstra smile eu nu mi-as face asa mari griji. puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#59 2011-07-19 23:03:01

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

@ hai_faiv : Uf mersi mult cesafac! eu sunt si mai panicoasa din fire dar totusi nu mi se pare normal sa nu apara sad mai ales ca pana sa mi'o aman imi venea ceas, dupa fix 2 zile si acum... sad! mi'am facut chiar si un test de sarcina azi , a iesit negativ, cred ca o sa mai repet unul peste catva timp cesafac!

Daca mai are cineva pareri le astept cu drag ca am mare nevoie de sfaturi!
Mersi mult.

#60 2011-07-19 23:08:14

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

asa imi venea si mie, tiam spus e de la cum ai amnato, daca vrei pt linistea ta fa un test de sarcina in ziua in care incepi folia.

#61 2011-07-19 23:09:46

hai_faiv
Hero member

nu stiu daca ai citit pe forum, dar iti spun din proprie experienta ca unitul foliilor produce in corp modificari, mai ales daca nu iei folia a 2a (...a3a etc) integral, pentru ca ii ia timp corpului sa spuna "stop măi...hai ca trebuie sa ii vina menstra" chicot stai linistita ca o sa te reglezi de indata  ce iei iar normal pastilele.
nu mai fa teste de sarcina, sunt de prisos in cazul tau.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#62 2011-07-19 23:24:24

sweeeeety
New member

big_smile Ok, o sa fac cum imi spuneti big_smile! NU stiu ce m?s fi facut fara voi! Dar cu protectia sunt in regula chiar daca o sa se nimereasca sa iau AC si in acelasi timp o sa am menstruatie da? poate vi se pare stupid ce intreb, dar pana acum mereu menstruatia era in perioada de pauza cand nu luam nimic d'aia sunt putin incurcata.
Scuze again

Publicitate

loading...

#63 2011-07-19 23:37:36

hai_faiv
Hero member

esti protejata oricum, daca le iei corect dupa 7 zile de pauza. smile citeste si prospectul daca vrei sa te lamuresti in privinta menstrei care continua in afara perioadei de pauza.
eu am menstra din a 4a zi de pauza, + 2-3 zile dupa ce incep pastilele si sunt protejata.

#64 2011-07-20 09:17:51

ioana26red
Membru
Inregistrat: 2011-07-20

Am si eu un stres. Am inceput sa iau anticonceptionale Marvelon21, iar in prima luna le- am luat corect, adica in prima zi de menstruatie, dar a doua luna in loc sa astept pauza de 7 zile l- am luat tot in prima zi de ciclu. Am terminat pastilele sambata si inca nu mi- a venit ciclul. E vreo problema oare? Exista riscul sa fi ramas insarcinata sau e doar o dereglare din cauza ca le- am luat gresit? Ce sa fac in continuare?

#65 2011-07-20 09:23:34

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

E dereglare smile
Daca ai luat o pastila in fiecare zi, nu ai luat antibiotice/antidepresive/gref/sunatoare, esti ok tongue

In continuare... faci pauza de 7 zile, si incepi o noua folie, chiar daca, ipotetic vorbind, nu iti vine menstruatia.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#66 2011-07-22 12:07:11

sweeeeety
New member

Buna din nou fetelor! menstra mea tot nu a venit intre timp! o sa incep azi folia pt ca e a8a zi sad! in afara de acel spotting in cantitati foarte mici de duminica cand trebuia sa imi vina si pana miercuri nu am avut nimic (cam atat ma tine si menstra 3-4 zile).M-ati mai linistit voi dar tot mi-e frica tongue!
As mai repeta un test dar nu stiu exact dupa cat timp, sau poate sa astept sa iau folia asta si dupa aia, nu stiu cum sa procedez! macar daca e vorba despre vreo sarcina (Doamne fereste) sa depistez totul la timp sa merg la medic cesafac!
Cam ce analiza de sange ar trebui sa fac? ca acolo cred ca sigur ar iesi daca ar fi ceva sad!
Sper totusi sa fie vorba de o dereglare.
Va pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.