|
Nu esti logat.
Pot intrerupe pastilele dak nu ma simt bine pana ajung la planning?Pagini: 1
#1 2007-09-27 21:45:49
Pot intrerupe pastilele dak nu ma simt bine pana ajung la planning?Am reinceput sa iau karissa dupa 2 luni de pauza. La inceput nu am avut simptome din astea, dar acum ma simt ingrozitor mi s-au umflat picioarele am si sangerari. Azi am luat a 11-a pastila si am facut sex acum 2 zile, singura data luna asta de pastile.Le pot intrerupe pana ajung la medic? Exista vreun risc de sarcina? Multumesc, astept raspuns repede, va rog! Fuzz up your life! Offline #2 2007-09-27 21:47:52
Re: Pot intrerupe pastilele dak nu ma simt bine pana ajung la planning?nu, contactul de acum 2 zile a fost protejat. deci daca nu te simti bine le poti intrerupe... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-09-27 21:55:50
Re: Pot intrerupe pastilele dak nu ma simt bine pana ajung la planning?uf, mersi mult, sper ca nu e nici o problema. Nu mai traiesc spermatozoizii acolo mai mult de 72 de ore nu? Nu mai suport, chiar dak o sa sangerez din cauza intreruperii cred ca o sa fie mai bine decat acum. Ultima oara a fost editat de Marmie (2007-09-27 22:10:19) Fuzz up your life! Offline #4 2007-09-28 00:50:12
Re: Pot intrerupe pastilele dak nu ma simt bine pana ajung la planning?marmie, opreste neaparat pastilele si mergi cat mai curand la planning! Offline #5 2007-09-28 10:09:42
Re: Pot intrerupe pastilele dak nu ma simt bine pana ajung la planning?mersi mult alexia, ma duc luni la planning. Fuzz up your life! Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|