|
Nu esti logat.
Photoshop...-3#39 2007-11-17 23:28:17
Re: Photoshop...Aoleu vai de capul meu. si era acolo la chioreni. dar deh, nu avea gura sa ma strige. ms mult pt rabdare Andreea Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #40 2007-11-17 23:28:44
Re: Photoshop...Lili, ai gasit? Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-11-17 23:30:38) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #41 2007-11-17 23:30:38
Re: Photoshop...ah shtiu filmuletzu..pai era pus pe aici pe site...si ramasesem toate masca si ne gandeam la frumusetea fabricata:D 6 ani de dragoste Offline #42 2007-11-17 23:32:57
Re: Photoshop...da...pai eu ceva de genul ala voiam...adica faza cu lungitul gatului....si nu cred ca e cu liquefy.... cred ca e altceva pe aoclo... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #43 2007-11-17 23:38:42
Re: Photoshop...mai am o nelamurire. sa va explic: deci decupez din prima poza, si dau paste in a doua poza. dar daca partea decupata este de dimensiuni foarte mari, atat de mari incat nu incape in a doua imagine, cum fac sa micsorez selectia aia, partea aia decupata? nu stiu daca m-am facut inteleasa. sper ca da Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-18 00:06:08
Re: Photoshop...lili... era o faza... ctrl+t (?) parca....si aparea partea decupata in un chenar...si puteai sa-l micsorezi...sa-l lungesti...etc. Dar deobicei eu incerc sa ii dau inainte o redimensionare la una din poze...si le fac pe amandoua de aceeasi dimensiune.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #45 2007-11-18 00:10:28
Re: Photoshop...fetelee...uitati ce am prins in un video...asta foloseste ca sa "stranga"...adica da click pe asta...apoi marcheaza...si strange dreptunghiul marcat...si se strange si fata tipei...banuiesc ca marchezi gatul si lungesti s-ar lungi si gatul...acum incerc... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #46 2007-11-18 00:12:51
Re: Photoshop...andreea merge cu ctrl+t . ms mult Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #47 2007-11-18 00:16:06
Re: Photoshop...sa ne zici ce si cum andreea..dupa ce incerci:D 6 ani de dragoste Offline #48 2007-11-18 00:17:11
Re: Photoshop...da...acum incerc sa-mi dau seama unde e ala...ca banuiesc ca nu e nici edit...nici... hm...cred ca am o versiune prea noua de photoshop...dar mai caut. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #49 2007-11-18 00:26:27
Re: Photoshop...mda...e clar....nu exista asa ceva la mine. acolo e al 2lea...ceea ce la mine ar fi edit... iar al 12lea buton de la edit e find and recplace text....deic sigur nu e ala. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #50 2007-11-18 00:27:19
Re: Photoshop...p mn ma disperat photosopul ...e foarte greu de lucrat q el sing lucru mai deosebit care mi-a reusit a fost schimbarea culorii parului..dar nu a iesit prea grozav adik se vedea km nasol, fals asa.am mai luat si troianul knd l-am instalat:( aqm lucrez q alte programe destul de bunicele... photoshopul e ink un mister pt mn.. dar totusi nu ma las...pana nu ii dau de cap to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn Offline #51 2007-11-18 00:29:34
Re: Photoshop...eu as avea nevoie de cineva care sa stea langa mine si sa-mi arate...pe varianta mea de program...uite aici e butonul asta...si asta face. aici e butonul asta si asta face...etc. Ca altfel..or fi tutoriale...dar unele butoane nu le am unde ar trebui (ca am alta varianta de photoshop)...sau nu-mi iese cum arata ei in poze....si nu am idee de ce. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #52 2007-11-18 00:33:08
Re: Photoshop... uitati aici vidoe d eunde am luat eu.... alt buton, tot din meniul care la mine e edit si aoclo se vede clar ca e altceva: Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-11-18 00:37:06) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #53 2007-11-18 01:08:03
Re: Photoshop...complicat al naibii! chiar mult prea..pt ora asta! 6 ani de dragoste Offline #54 2007-11-18 01:44:12
Re: Photoshop...
mi-a iesit...seman cu un extraterestrul dupa ce am facut eu...dar am mutat putin ochii... la gat inca nu mi-a iesit... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #55 2007-11-18 13:11:22
Re: Photoshop...Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #57 2007-11-18 23:41:34
Re: Photoshop...super lili delfi!mie nu prea'mi ies asha bine contururile..nush cum sa finisez mai bine... 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|