|
Nu esti logat.
Croitoria-sursa sigura de individualitate :)#1 2007-09-28 13:08:14
Croitoria-sursa sigura de individualitate :)Saturata sa-mi caur haine in disperare pana sa gasesc ceva care sa-mi placa cu adevarat...mi-a venit in minte o noua nazbatie... sa ma apuc makr de o baza a croitoriei,si in aceeasi masura s-o bat pe mama la cap sa-mi faca cate ceva (se pricepe,dar aku vrea sa ma ia prin invaluire...k nu-mi face nika din cauza k sunt prea pretentioasa) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-09-28 13:18:44
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)Inca sunt tipare in revista Burda. Ultima oara a fost editat de pokemon (2007-09-28 13:19:45) Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2007-09-28 13:41:21
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)ce tare!as vrea si eu sa invat sa-mi fac singurica haine...dar cred ca ar fi cam greu,avand in vedere ca nu stiu nici sa cos ca lumea... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #4 2007-09-28 13:42:22
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)Este destul de greu.Mai ales sa le croiesti. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #5 2007-09-28 14:48:23
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)se vede k nu prea le am cu revistele..deci ziketi k mai exista Burda.. tre sa mai cobor pe la chiosc Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-28 14:50:10
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)sigur mai exista, dar akolo erau tipare pt diferita marimi sau modele dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #7 2007-09-28 15:51:24
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)ehe eu am facut liceul de industrie usoara si am terminat cu specializarea tehnician in industria usoara... Offline #8 2007-09-28 22:25:11
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)eu sunt studenta la arte - design vestimentar. la noi la facultate se pune accent mai mult pe creatie, de croit si de cusut nu se ocupa profii aproape de loc. idei am o gramada dar nu stiu sa le pun foarte bine in practica. imi fac haine singura dar nu sunt prea talentata la cusut si de multe ori nu ies cum vreau eu dar mai exersez acasa, fac experimente si stric o gramada de tricouri si fuste vechi 29+ Offline #9 2007-09-28 22:31:05
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)
as vrea si eu sa inv sa croiesc dar nu se lipeste de mn... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #10 2007-09-28 22:37:29
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)eu o pun pe bunica mea sa imi tricoteze bluze stie multe modele, iar iarna trecuta mi-a facut vreo 5 pe care le port cu mare placere stiind ca sunt facute din dragoste pt mine de la bunicuta mea scumpa Offline #11 2007-09-28 22:41:16
iubesc lurcrurile facute:)mama pe soacra lucreaza mama mama;)poate fur si eu de la ea:D ca nu o fi asa greu:))) take me as i am or watch me as i go! Offline #12 2007-09-28 22:52:19
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)deci e suuper bn sa stii sa croiesti..sa lucrezi..generatia noastra eu cred ca nu mai stie..mai delok..si hainele cumparate gata is asa scumpe.... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #13 2007-09-28 23:13:32
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)eu i-am tricotat un fular iubitului meu fara model stiu sa tricotez, una pe fata, una pe dos i-a placut mult!! Offline #14 2007-09-28 23:24:56
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)bunica mea e croitoreasa...si de la 2 ani am crescut cu acul in mana...papusile mele avea intotdeauna pungi intregi de haine si eram plina de idei intotdeauna,apoi am inceput sa imi mai fac si mie..fustele si maiourile imi ieseau cel mai bine nici eu nu ma pricep la croit insa la modificat sunt as! toti pantalonii mei au cate ceva facut.pt k nu imi conveneau cum imi stau si tot timpul gasesc eu ceva de schimbat, imi place mult sa cos.si oricum e mai simplu sa modifici dekt sa cosi.. Offline #15 2007-09-28 23:26:36
suuperr....te invidiez:D To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #16 2007-09-28 23:27:15
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)Generatia noastra merge mai degraba pe combinatii de haine dekt pe design... dar yo deja sunt satula de cautarile mele interminabile..sa fac makr o incercare Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #17 2007-09-28 23:27:21
pfuuu!!te invidiez!mi ar place si mie sa ma pricep.insa eu mai mult stric:(( take me as i am or watch me as i go! Offline #18 2007-09-28 23:31:58
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)pai pantaloni nu-mi gasesc niciodata p placul meu si am tot incercat si am incercat si pana la urma mi-au iesit cum am vrut ... Offline #19 2007-09-28 23:50:53
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)si mie mi-ar place sa mi le fac cred k important ar fi sa imi fac tiparu si dupa as putea sa duc si la croitor decat pentru cusut (materialul sa il tai io dupa tipar ). dar lenea asta e mare rau http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|