homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Croitoria-sursa sigura de individualitate :)

#1 2007-09-28 13:08:14

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Croitoria-sursa sigura de individualitate :)

Saturata sa-mi caur haine in disperare pana sa gasesc ceva care sa-mi placa cu adevarat...mi-a venit in minte o noua nazbatie... sa ma apuc makr de o baza a croitoriei,si in aceeasi masura s-o bat pe mama la cap sa-mi faca cate ceva (se pricepe,dar aku vrea sa ma ia prin invaluire...k nu-mi face nika din cauza k sunt prea pretentioasa)

Problema e k nush de unde sa incep...masina de cusut am,vointa de asemenea...dar in rest lol moca....mama nu prea are timp sa ma invete...dar sa zikem k si dak as convinge-o tot ramane o alta problema...unde oare sa gasesc TIPARE...pe vremuri stiu k mai era revista burda..sau mai stiu yo ce..dar aku n-am niki cea mai vaga idee..
   Voi ati avut tentative dastea creative? Sau aveti o idee...de unde as putea sa incep?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2007-09-28 13:18:44

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)

Inca sunt tipare in revista Burda.
Mama este designer la o firma de confectii si iti spun ca si ei ii este greu sa isi faca singura tiparele.Este fosrte dificil wink
Separat,nu stiu de unde ai putea lua tipare.
Insa Burda este de ajutor wink

Le:si eu sunt pretentioasa si maica mea ma injura big_smile de fiecare data cand o pun sa creeze un model din capul meu big_smile
Dar sunt extrem de multumita!Eu doar blugi,geci si sacouri imi cumpar.In rest,le confectioneaza ea big_smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2007-09-28 13:19:45)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3 2007-09-28 13:41:21

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

ce tare!as vrea si eu sa invat sa-mi fac singurica haine...dar cred ca ar fi cam greu,avand in vedere ca nu stiu nici sa cos ca lumea...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#4 2007-09-28 13:42:22

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Este destul de greu.Mai ales sa le croiesti.
Si pentru cineva care nu a studiat asta cred ca e aproape imposibil big_smile
Iar posibil ar fi daca ar avea talent nativ big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#5 2007-09-28 14:48:23

Lelaina
Hero member

se vede k nu prea le am cu revistele..deci ziketi k mai exista Burda..lol tre sa mai cobor pe la chiosc

Publicitate

loading...

#6 2007-09-28 14:50:10

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

sigur mai exista, dar akolo erau tipare pt diferita marimi sau modele

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#7 2007-09-28 15:51:24

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

ehe eu am facut liceul de industrie usoara si am terminat cu specializarea tehnician in industria usoara...
dupa tiparele din burda faceam noi hainute pt diferite expozitii...
cred ca mai sunt si acum tipare...

#8 2007-09-28 22:25:11

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

eu sunt studenta la arte - design vestimentar. la noi la facultate se pune accent mai mult pe creatie, de croit si de cusut nu se ocupa profii aproape de loc. idei am o gramada dar nu stiu sa le pun foarte bine in practica. imi fac haine singura dar nu sunt prea talentata la cusut si de multe ori nu ies cum vreau eu big_smile dar mai exersez acasa, fac experimente si stric o gramada de tricouri si fuste vechi tongue

29+

#9 2007-09-28 22:31:05

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

fallingstar a scris:

eu sunt studenta la arte - design vestimentar. la noi la facultate se pune accent mai mult pe creatie, de croit si de cusut nu se ocupa profii aproape de loc. idei am o gramada dar nu stiu sa le pun foarte bine in practica. imi fac haine singura dar nu sunt prea talentata la cusut si de multe ori nu ies cum vreau eu big_smile dar mai exersez acasa, fac experimente si stric o gramada de tricouri si fuste vechi tongue

as vrea si eu sa inv sa croiesc dar nu se lipeste de mn...sad

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#10 2007-09-28 22:37:29

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu o pun pe bunica mea sa imi tricoteze bluze smile stie multe modele, iar iarna trecuta mi-a facut vreo 5 pe care le port cu mare placere stiind ca sunt facute din dragoste pt mine de la bunicuta mea scumpa hjarta

#11 2007-09-28 22:41:16

luna_amara
Hero member

oana_nice a scris:

eu o pun pe bunica mea sa imi tricoteze bluze smile stie multe modele, iar iarna trecuta mi-a facut vreo 5 pe care le port cu mare placere stiind ca sunt facute din dragoste pt mine de la bunicuta mea scumpa hjarta

iubesc lurcrurile facute:)mama pe soacra lucreaza mama mama;)poate fur si eu de la ea:D ca nu o fi asa greu:)))

take me as i am or watch me as i go!

#12 2007-09-28 22:52:19

ely
Full member

deci e suuper bn sa stii sa croiesti..sa lucrezi..generatia noastra eu cred ca nu mai stie..mai delok..si hainele cumparate gata is asa scumpe....

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#13 2007-09-28 23:13:32

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu i-am tricotat un fular iubitului meu tongue fara model stiu sa tricotez, una pe fata, una pe dos big_smile i-a placut mult!!

#14 2007-09-28 23:24:56

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

bunica mea e croitoreasa...si de la 2 ani am crescut cu acul in mana...papusile mele avea intotdeauna pungi intregi de haine si eram plina de idei intotdeauna,apoi am inceput sa imi mai fac si mie..fustele si maiourile imi ieseau cel mai bine big_smile nici eu nu ma pricep la croit insa la modificat sunt as! toti pantalonii mei au cate ceva facut.pt k nu imi conveneau cum imi stau big_smile si tot timpul gasesc eu ceva de schimbat, imi place mult sa cos.si oricum e mai simplu sa modifici dekt sa cosi..
uite pt tipar la pantaloni bunica mea folosea o pereche desfacuta in bucati de pantaloni de ai tatei din vremurile bune ( knd era ma slab si se purta un tip de pantaloni care era atunci modern) . insa se potriveste la orice tip de pantaloni wink

#15 2007-09-28 23:26:36

ely
Full member

A.W. a scris:

bunica mea e croitoreasa...si de la 2 ani am crescut cu acul in mana...papusile mele avea intotdeauna pungi intregi de haine si eram plina de idei intotdeauna,apoi am inceput sa imi mai fac si mie..fustele si maiourile imi ieseau cel mai bine big_smile nici eu nu ma pricep la croit insa la modificat sunt as! toti pantalonii mei au cate ceva facut.pt k nu imi conveneau cum imi stau big_smile si tot timpul gasesc eu ceva de schimbat, imi place mult sa cos.si oricum e mai simplu sa modifici dekt sa cosi..
uite pt tipar la pantaloni bunica mea folosea o pereche desfacuta in bucati de pantaloni de ai tatei din vremurile bune ( knd era ma slab si se purta un tip de pantaloni care era atunci modern) . insa se potriveste la orice tip de pantaloni wink

suuperr....te invidiez:D

#16 2007-09-28 23:27:15

Lelaina
Hero member

Generatia noastra merge mai degraba pe combinatii de haine dekt pe design... dar yo deja sunt satula de cautarile mele interminabile..sa fac makr o incercare smile

#17 2007-09-28 23:27:21

luna_amara
Hero member

A.W. a scris:

pfuuu!!te invidiez!mi ar place si mie sa ma pricep.insa eu mai mult stric:((

take me as i am or watch me as i go!

#18 2007-09-28 23:31:58

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

pai pantaloni nu-mi gasesc niciodata p placul meu si am tot incercat si am incercat si pana la urma mi-au iesit cum am vrut ...
pakt de bunica mea k facea niste haine foarte frumoase chiar dak era la tara..p vremea aia doar femeile 'de vaza' de imbracau la ea, gen profesoare inginere etc. veneau si de la oras chiar k era mai ieftin lol insa acum nu mai vede:( insa mi-a promis masina ei de cusut veche de 50 de ani care merge ink extraordinar...

#19 2007-09-28 23:50:53

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

si mie mi-ar place sa mi le fac big_smile cred k important ar fi sa imi fac tiparu si dupa as putea sa duc si la croitor decat pentru cusut (materialul sa il tai io dupa tipar tongue). dar lenea asta e mare rau

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.