homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hemoragie?

#1 2007-09-28 19:00:25

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

hemoragie?

Fetelor...luna trecuta am luat vitamanina k ca sa-mi tina mai putin ciclul. toate bune si frumoase...s-a oprit dupa 2 zile....si...nu stiu daca are vreo legatura...dar acum mi-a venit urat de tot...pare mai mult hemoragie. In nici 2 ore ob-ul e plin....dar plin rau de tot...si mie mi se pare ca ar curge incontinuu...ca la robinet. sad Dureri de burta nu am foarte mari...am avut normale si am luat nurofen si mi-au trecut. Oare e normal? Are vreo legatura cu vitamina k? sau e doar coincidenta? Ce s afac...sa astept sa treaca sau sa iau ceva? Nici in oras nu pot sa ies...ca mi-e frica sa nu ma patezz...trebuie sa schimb ob-ul la cam 1 ora. Iar cu absorbante nam nici o sansa...la cum curge...sigur m-as pata.
Voi ce ziceti? ce se intampla cu mine? a mai patit cineva asa ceva? daca e hemoragie sau ceav d egenul asta as putea s amai iau o vitamina k...sa se mai linisteasca...dar mi-e frica sa nu fac mai rau...daca din cauza asta mi-a venit acum mai puternic? help...please..

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2 2007-09-28 19:03:26

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: hemoragie?

nu mai lua vitamina K.daca zici ca luna trecuta a trecut cu asta in 2 zile se poate ca acum sa se compenseze ca sa zic asa.ia calciu daca sangerezi mult ca sa nu ti se faca rau iar daca se agraveaza si tine fluxul mai multe zile vb. cu un doctor.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-09-28 19:08:11

Andreea86
Hero member

luna trecuta eu zic ca s-a eliminat ce trebuia....adica am eliminat vreo 2 "bucati" de...un fel de peiele...probabil era endometrul...numai ca nu a curs asa mult sange... deci nu ar trebui sa compenseze...dar...cine stie....
nu mai iau vitamina k...dar...m-am speriat putin...plus ca e aiurea sa ma duc din ora in ora la baie....si iti dai seama ca am si o senzatie super nashpa de disconfort.... A trebuit sa ma duc azi sa rezolv ceva pentru facultate si nu stiam cum sa ajung mai repede acasa... sad Nu vreau sa ma agndesc ce o s afac la noapte...sa ma duc sa iau ob super plus si niste tampoane...si sa incerc cu amdnoua...sau ce fac? ca in 8 ore sau cat dorm...fac balta sub mine... sad

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#4 2007-09-28 19:10:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu ub-ri nu folosesc dar cum zici tu cred ca este bine.endometru ai eliminat atunci.totusi nu uita de calciu smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-09-28 19:14:09

Andreea86
Hero member

da...o s aiau si niste caliu...ca tot am in casa (din fericire).
Macar stiu ca nu am facut prostioare neprotejat...ca altfel intram la idei...ziceam ca am altceva...dar asa...probabil o fi ori de la vitamina k...ori o raceala...nu situ ce sa zic. Sper sa nu fie probleme prea mari...

hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.