|
Nu esti logat.
CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)-2#20 2007-12-11 16:24:38
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)pai a reusit mami sa le ia de la doctorita de la tg-jiu doar pt o ora sa faca xerox, insa mi-a promis ca le ia de tot cand reusesc sa ma inscriu la dumneavoastra. am probleme cu doctorita aceea, nu i-a prea convenit ideea ca plec de la dumneai, insa mie nu imi mai convine sa raman. oricum daca nu reuseste mami sa le ia, o sa le iau eu de craciun, cand merg acasa "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #21 2007-12-11 16:34:15
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)pai atunci asa o sa fac, va multumesc mult! si ramane pt vineri la ora 14! o zi placuta! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #22 2008-01-26 11:26:35Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)ok, deci am gasit intr-un final ceva mai concret legat de cum o pot contacta pe dna Dr. dupa indelungi perindari pe forum. intrebarea mea este: la acest planing familial, pot veni ambii parteneri ai cuplului odata ? ca ma gandesc ca da avand in vedere insasi denumirea "planning familial" I dropped a tear in the ocean... The day someone finds it is the day i'll stop loving you... Offline #23 2008-01-26 11:31:06
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)da normal. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2008-01-26 11:35:04Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)ok, multumesc. o singura intrebare mai am. Numarul de telefon pentru programari 021.211.53.50 poate fi apelat intr-un interval de timp anume (pe ore / zile) ? multumesc I dropped a tear in the ocean... The day someone finds it is the day i'll stop loving you... Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-26 11:36:32
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)pai sambata si duminica nu .suna de luni in colo. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-01-26 11:39:30Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)ok, multam fain pt raspunsuri. abia astept sa pot face programarea si sa putem ajunge acolo sa se linisteasca si ea (iubita) in sfarsit. I dropped a tear in the ocean... The day someone finds it is the day i'll stop loving you... Offline #27 2008-01-26 11:42:34
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)suna luni si o sa iti faca programare pt.saptamana in curs.doctoressa este super un doctor foarte bun are rabdare si explica foarte bine si eu merg la dansa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2008-01-26 18:11:10Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Multumesc mult. Momentan nu o sa sun, pentru ca in urma citirii cu atentie a catorva topice legate de subiect, am reusit sa gasesc suficiente argumente cu care sa o linistesc personal in caz ca apare insa vreo neclaritate, Dna Doctor ramane prima pe lista la care as vrea sa apelez. I dropped a tear in the ocean... The day someone finds it is the day i'll stop loving you... Offline #29 2008-01-26 18:12:25
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)ok.dar daca vrea sa inceapa ac.trebuie sa meraga la planning VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #30 2008-02-13 12:59:13
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)ce mi-as dori sa ajung la bucuresti sa stau un pic de vb cu doctoressa,nu neaparat pt contraceptive ci pt sufletul meu...mi-e tare drag de ea si imi place f mult cum vb Offline #31 2008-02-18 18:44:50
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)as avea si eu o intrebare am facut un papanicolau si mi-a dat un rezultat l-sil dar am avut si o rana mare pe col mi-a cauterizato iar dr spune ca am un col curat dar eu nu stiu ce sa cred ca am o scurgeresi mi-a dat tratament tiberal dar scurgere inca mai este nu mult dar totusi este.rog cine ma poate ajuta sa-mi trimita raspuns. va multumesc Offline #32 2008-02-18 19:07:45
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)
si lenuta esti extrem de offtopic aici... happy with him...inlove with him... Offline #33 2008-02-19 20:23:31
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)iti multumesc de raspuns si scuze greselile pa! Offline #34 2008-02-19 23:20:20
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)cu placere happy with him...inlove with him... Offline #35 2008-05-03 12:02:23
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)eu am vazut-o pe doctoressa la antena 2 si mi-a placut mult de ea... Offline #36 2008-05-03 12:04:32
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)cand?cand? oare nu este reluare???? Offline #37 2008-05-03 12:07:59
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)
vreau si eu sa vaaaad...ce zicea?despre ce era vb? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #38 2008-05-03 12:21:35
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)daaa..sa`i zicem cand o sa intre..sa ne anunte si pe noi ..cred ca o sa bubuie ratingul..tot forumul o sa fie cu ochii in tembelizor Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|