|
Nu esti logat.
De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?-4#58 2007-09-30 02:24:16
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?nu ai cum, decat daca iti faci alt cont... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #59 2007-09-30 02:25:34
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?Offline #60 2007-09-30 02:27:14
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?si daca imi fac alt cont,pierd tot ce am avut pe contul asta, nu? Offline #61 2007-09-30 02:56:40
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?da... si vezi k iei warn dak mai postezi msje unul dupa altul.. asa k sterge si tu ala singur acolo... si citeste regulile, pt orice eventualitate... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #62 2007-09-30 02:57:33
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?Eu ascultam in prostie Guns N'Roses dupa ce m-am despartit de my first boyfriend....aveau versurile alea ceva in ele care ma faceau sa...sufar dar sa ma simt si mai bine in acelasi timp. De parca imi erau dedicate mie...mai ales ca el imi zicea "baby"...si...nu stiu...imi placea sa cred ca si el suferea la fle d emult ca mine (da...stiu egoista...dar nah...daca eu sufar s asufere si el,nu? )...si erau niste verusuri: "Don't you cry tonight/I still love you baby" sau "I'll still be thinkin' of you/And the times we had...baby" sau "And please remember that I never lied/And please remember Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-09-30 02:59:05) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#63 2007-09-30 11:49:04
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?asa fac si eu de fel cand sunt trista,ascult tot melodii triste.dar decand mi-a placat iubitul mi-a fost o teama cumplita sa mai ascult vreo melodie de dragoste.pentru ca as suferii enorm.ma regasesc in multe versuri...este adevarat am mai ascultat,dar foarte putine,pentru ca daca as asculta cu siguranta as plange foarte mult...si as suferii ca nu este langa mine. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #64 2007-09-30 11:50:14
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?eu una am o obsesie cu celine dion ..cand sunt trista..ori rock ori celine..deci e de vis.... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #65 2007-09-30 13:42:04
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?si eu obisnuiesc sa ascult muzica lenta.mai ales atunci cand sunt trista.parca e o modalitate de a ma descarca,pentru ca de cele mai multe ori ma taie plansul,dar apoi ma calmez... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #66 2007-09-30 13:45:10
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?bun...intrebare...de ce pe unii ii linisteste si pe altii ii face sa planga...de ce plangem cand ascultam muzica lenta chiar dc nu avem un motiv anume Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #67 2007-09-30 14:01:06
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?eu cred ca toate astea vin din versuri si din starea pe care o are pers care asculta mel la mom respectiv..voi? To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #68 2007-09-30 16:11:46
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?pentru ca anumite melodii imi trezesc amintiri placute care stiu ca nu se vor repeta...pentru ca in unele versuri chiar ma regasesc...pentru ca muzica lenta oricum e facuta sa-ti creeze o stare de nostalgie,de melancolie... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #69 2007-09-30 16:18:47
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #70 2007-10-02 20:01:30
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?oare si baietii fac la fel? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #71 2007-10-02 20:24:08
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?Cred ca ne complacem in situatie, si vrem s-o facem si mai neagra... e un masochism specific femeilor Nobody's wife.... Offline #72 2007-10-03 23:44:15
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?deci baietii care sufera (ma rog , procentul infim) sunt o categorie aparte? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #73 2007-10-03 23:57:11
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?eu cred ca exista aceasta categorie... Ultima oara a fost editat de pink_butterfly (2007-10-03 23:57:26) http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #74 2007-10-04 01:20:52
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?nu am zis ca nu exista...intrebam daca sunt o categosrie aparte Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #75 2007-10-04 01:24:07
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?eu cunosc baieti care asculta melodii lente atunci cand au probleme, sufera din dragoste etc. deci exista si aceasta categorie. Offline #76 2007-10-07 20:57:50
Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?si atunci de ce "prietenii" ii considera fatalai...ca sa fiu delicata...dc fac asta? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|