homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?-4

#58 2007-09-30 02:24:16

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Re: De ce ascultam melodii lente/triste atunci cand nu trebuie?

nu ai cum, decat daca iti faci alt cont...

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#59 2007-09-30 02:25:34

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

sad

#60 2007-09-30 02:27:14

@adriana
Banat

si daca imi fac alt cont,pierd tot ce am avut pe contul asta, nu?
adica niste informati destul de imp pt. mine sad

#61 2007-09-30 02:56:40

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

da... si vezi k iei warn dak mai postezi msje unul dupa altul.. asa k sterge si tu sad ala singur acolo... wink si citeste regulile, pt orice eventualitate... smile

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#62 2007-09-30 02:57:33

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Eu ascultam in prostie Guns N'Roses dupa ce m-am despartit de my first boyfriend....aveau versurile alea ceva in ele care ma faceau sa...sufar dar sa ma simt si mai bine in acelasi timp. De parca imi erau dedicate mie...mai ales ca el imi zicea "baby"...si...nu stiu...imi placea sa cred ca si el suferea la fle d emult ca mine (da...stiu egoista...dar nah...daca eu sufar s asufere si el,nu? big_smile )...si erau niste verusuri: "Don't you cry tonight/I still love you baby" sau "I'll still be thinkin' of you/And the times we had...baby" sau "And please remember that I never lied/And please remember
how I felt inside now honey/You gotta make it your own way/But you'll be alright now sugar/You'll feel better tomorrow" sau faza cu "There's a heaven above you baby"...nu stiu...mi se pareau ca se potrivesc...si la o adica se potriveau...sau voiam eu sa se potriveasca... big_smile
Sau o alta melo...lenta si trista dar optimista care o ascultam e Blackmore's night- Now and then....o recomand tuturor fetelor care sufera din dragoste...s-o asculte si sa se gandeasca foarte atent la versuri...ca-s super adevarate. sa-mi ziceti daca va place. wink

"The past is so familiar/But that's why you couldn't stay/Too many ghosts/Too many haunted dreams/Besides you were built/To find your own way...

But after all these years/I thought we'd still hold on/But when I reach for you/And search your eyes/I see you've already gone...

That's OK/I'll be fine/I've got myself, I'll heal in time/But when you leave/Just remember what we had...

There's more to life than just you/I may cry but I'll make it through/And I know that the sun will shine again/Though I may think of you now and then...

Can't do a thing with ashes/But throw them to the wind.../Though this heart may be in pieces now/You know I'll build it up again and/I'll come back stronger than I ever did before/Just don't turn around/When you walk out that door...

That's OK/I'll be fine/I've got myself, I'll heal in time/And even though our stories at the end/I still may think of you now and then..."

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-09-30 02:59:05)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#63 2007-09-30 11:49:04

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

asa fac si eu de fel cand sunt trista,ascult tot melodii triste.dar decand mi-a placat iubitul mi-a fost o teama cumplita sa mai ascult vreo melodie de dragoste.pentru ca as suferii enorm.ma regasesc in multe versuri...este adevarat am mai ascultat,dar foarte putine,pentru ca daca as asculta cu siguranta as plange foarte mult...si as suferii ca nu este langa mine.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#64 2007-09-30 11:50:14

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

eu una am o obsesie cu celine dion ..cand sunt trista..ori rock ori celine..deci e de vis....hjarta

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#65 2007-09-30 13:42:04

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

si eu obisnuiesc sa ascult muzica lenta.mai ales atunci cand sunt trista.parca e o modalitate de a ma descarca,pentru ca de cele mai multe ori ma taie plansul,dar apoi ma calmez...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#66 2007-09-30 13:45:10

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

bun...intrebare...de ce pe unii ii linisteste si pe altii ii face sa planga...de ce plangem cand ascultam muzica lenta chiar dc nu avem un motiv anume

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#67 2007-09-30 14:01:06

ely
Full member

eu cred ca toate astea vin din versuri si din starea pe care o are pers care asculta mel la mom respectiv..voi?

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#68 2007-09-30 16:11:46

pink_butterfly
Insomniac member

pentru ca anumite melodii imi trezesc amintiri placute care stiu ca nu se vor repeta...pentru ca in unele versuri chiar ma regasesc...pentru ca muzica lenta oricum e facuta sa-ti creeze o stare de nostalgie,de melancolie...

#69 2007-09-30 16:18:47

ely
Full member

smile

#70 2007-10-02 20:01:30

bela
Sr. member

oare si baietii fac la fel? big_smile

#71 2007-10-02 20:24:08

Domnita
New member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-09-26

Cred ca ne complacem in situatie, si vrem s-o facem si mai neagra... e un masochism specific femeilor lol

Nobody's wife....

#72 2007-10-03 23:44:15

bela
Sr. member

deci baietii care sufera  (ma rog , procentul infim) sunt o categorie aparte?

#73 2007-10-03 23:57:11

pink_butterfly
Insomniac member

eu cred ca exista aceasta categorie...

Ultima oara a fost editat de pink_butterfly (2007-10-03 23:57:26)

#74 2007-10-04 01:20:52

bela
Sr. member

nu am zis ca nu exista...intrebam daca sunt o categosrie aparte

#75 2007-10-04 01:24:07

@adriana
Banat

eu cunosc baieti care asculta melodii lente atunci cand au probleme, sufera din dragoste etc. deci exista si aceasta categorie.

#76 2007-10-07 20:57:50

bela
Sr. member

si atunci de ce "prietenii" ii considera fatalai...ca sa fiu delicata...dc fac asta?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.