|
Nu esti logat.
E urgent va rog#1 2007-09-29 12:42:11
e urgent va rogam urmat un tratament cu ovule si antibiotice dupa care la folia urmatoare de antibebe am uitat 2 pastilutze(inainte de ultima),le-am luat pe amandoua o data si apoi mi-a venit spotting.in acele zile am avut relatii sexuale dar doctoressa a zis k e ok pana la urma.dar acum am menstruatia f inchisa la culoare...as vrea sa stiu !!! e urgent va rog... poate fi o sarcina sau o fi altceva?o mica infectie,raceala.... ? Dragostea Noastra E Ca Vantul ... Nu O Poti Vedea Dar O Poti Simti ! Offline #2 2007-09-29 12:46:55
Re: e urgent va rogMai da-ne detalii. Cat timp a trecut de la spotting si pana la menstruatia de acum? Mai iei pastile? In ce zi a menstruatiei esti? Offline #3 2007-09-29 13:47:28
Re: e urgent va rogprima zi....au trecut 28 de zile...21 folia asta si 7 pauza de dinainte.inca le iau Dragostea Noastra E Ca Vantul ... Nu O Poti Vedea Dar O Poti Simti ! Offline #4 2007-09-29 13:49:39
Re: e urgent va rogsaru`mana mult. Dragostea Noastra E Ca Vantul ... Nu O Poti Vedea Dar O Poti Simti ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|