homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lentile de contact sau ochelari???-2

#20 2007-09-29 22:14:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: lentile de contact sau ochelari???

ochelari clar .am reusit si eu acum cateva luni sa imi schimb rama si este super adevara am dat si mai bine de 3 mil. pe ea.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#21 2007-09-29 23:28:18

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si eu port ochelari. mi s-ar parea stresant cu lentile. bine eu am si dioptrii mici si imi permit sa nu ii port cand nu ies in oras, dar in casa ii tin in marea majoritate a timpului. tu nu poti sa ii porti doar acasa, si cand pleci sa nu ii porti?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#22 2007-09-30 02:39:57

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Eu am purtat lentile cosmetice...dar nu mi s-au parut stresante....nu le simteam deloc. cateodata chiar imi era frica sa nu-mi cada si sa merg pe strada cu un ochi negru si unui albastru fara sa-mi dau seama. rotfl
Apropo de lentile...eu prin clasa a 8a am fost la oftamolog si mi-a zis ca muschii ochilor sunt prea oslicitati  si ca trebuie sa port ochelari pentru un timp sa-i ajute (ca sa nu ajung sa ma uit in crucis). eu nu suport ochelarii (nici cum imi sta...si...ma si enerveaza sa-i am pe ochi)...asa ca i-am puratat putin (vreo luna...dar doar in casa..oricum mi-a zis sa-i port cand citesc sau la tv si calculator...adica nu permanent)...si apoi nu i-am mai purtat deloc. Pe atunci mi-a zis ca nu ar exista lentile de contact pentru problema mea (ca ochelarii nu erau cu dioptrie)...dar...voi stiti cumva daca ar exista? Ma gandesc poate a zis asta ca nu avea ea la magazinul ei asa ceva...dar poate or fi pe la bucuresti. Stie cineva ceva? Ca mi-as lua...daca tot port lentile cosmetice...si as rezolva si problema asta. Ca ochelari, ma stiu, si n-o sa port....
Imi amintesc ca a fost o perioada prin clasa a 7a cand voiam neaparat sa port ochelari (mi se pareau mie "cool"...nu stiu ce ma apucase)...si atunci mi-a zis doctorita ca nu am nevoie...mi-a dat niste pastilute si o solutie pt muschii ochilor...si apoi cand mi-a trecut si mie pasarica cu ochelarii mi-a dat sa port...ziceti si voi ce doctori antipatici. rotfl

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-09-30 02:40:28)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#23 2007-09-30 10:44:19

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu am ochelari da asa mam saturat de ei ...bine nui port tot timpu si nici numi sta rau cu ei da nui mai suport...asa mias face si eu lentile big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#24 2007-09-30 16:57:47

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

daa, si eu am ochelari si in noiemnbrie tre sa ma duc din nou la control.. si sunt sigura ca imi va schimba dioptria pt ca simt ca mi-a mai crescut diferenta... si nush daca sa-mi mai fac ochelari sau sa-mi iau si lentile.... as face amandoua da aici costa asa d mult... chiar si o pereche de rame care nu sunt de firma costa o gramada. si lentilele de contact, chiar si alea care se schimba la luna tot costa mult... crek oricum pana la urma va trebui sa fac un efort si sa mi le iau pe rand pe amandoua.... pt ca imi plac ochelarii enorm!!! dar sunt unele zile in care nu am chef de ei pe na.... sau seara cand ies si is mai eleganta as vrea sa nu-mi mai pun ochelarii...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Publicitate

loading...

#25 2007-09-30 16:59:21

ely
Full member
Inregistrat: 2007-03-25

hmmm..sincer eu port ochelari cand scriu si citesc si mai ales cand stau la calc sau la tv..si sunt pentru ochelari...smile..acu fiecare cum considera..big_smile

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#26 2007-09-30 17:00:26

evilpink
Banat

ca veni vb.mie dioptria nu mi-a crescut in schimb mi sa modificat lentilele acum am cilindrice sad.si o intrebare pt. doctoressa aici am auzit ceva interesant:este adevarat ca fetele care au dioptrie mare nu au voie ac.?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#27 2007-09-30 17:01:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ralucaelena a scris:

este adevarat ca fetele care au dioptrie mare nu au voie ac.?

nu prea vad legatura intre dioptrii si anticonceptionale sincer tongue

happy with him...inlove with him...puss

#28 2007-09-30 17:06:40

ely
Full member

nici eu nu cred ca are vreo legatura..sa vdm ce zice doctoressa smile

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#29 2007-09-30 17:15:42

evilpink
Banat

pe mine ma intrebat daca port ochelari si ce dioptrie am cand am fost la planning deci ceva treb. sa fie smile

puss puss puss

#30 2007-09-30 17:40:27

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

nu e chestia ca daca ai dioptrie mare nu ai voi ac dar la unele persoane pot interactiona..eu am dioptrie mare si poate fi o pb mi-a zis oftalmologul.
despre lentile de contact mare grija raspandesc cel mai des infectiile...
am avut si eu criza ca vreau lentile ca port de 10-11 ani ochelari si mi s-a zis ca de fapt ele nu-s fff igenice...ba mai atingi si ramane rimel pe ele,ba bacterii de pe deget..si uite asa te trezesti cu o infectie de nu stii cum sa scapi

#31 2007-09-30 17:42:03

evilpink
Banat

cum adica poate interactiona BUTTERFLY? si ce dioptrie ai?

puss puss puss

#32 2007-09-30 17:43:42

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

-6.25 la un ochi si -7la celalalt...
nu stiuce pot face ca n-am insistat pe treaba asta ptr ca nu am mai luat Ac

#33 2007-09-30 17:45:10

evilpink
Banat

eu am 0,5 la ambii cu lentile cilindrice smile

puss puss puss

#34 2007-09-30 17:47:10

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

femeile care iau anticonceptionale ar trebui sa evite purtarea lentilelor de contact deoarece, din cauza hormonilor, are loc o reducere a secretiei lacrimale sau sa foloseasca solutie de lacrimi artificiale.

mami de minuni hjarta

#35 2007-09-30 17:49:07

ely
Full member

si la diabet am auzit ca cica n ar fi recomandate

#36 2007-09-30 17:49:44

evilpink
Banat

wow. pe asta nu o stiam.dar eu nu inteleg aveam + 0,5 dioptria a ramas aceiasi dar se modifica lentila trebuie sa port cilindrice????

puss puss puss

#37 2007-09-30 17:51:12

evilpink
Banat

ely a scris:

si la diabet am auzit ca cica n ar fi recomandate

ely am sa iti dau o vesta buna a zis doctoressa ca daca ai nevoie poti sa iei big_smile

puss puss puss

#38 2007-09-30 17:52:54

ely
Full member

probabil pt corectie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.