|
Nu esti logat.
Cluburi :)#1 2007-09-29 17:11:13
cluburi :)ce cluburi dragutze stiti prin bucuresti? Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi. Offline #2 2007-09-30 01:58:54
Re: cluburi :)La motoare, Mes Amis, Jack, H/H, chestii de genu`... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #3 2007-09-30 22:31:32
Re: cluburi :)chicago in amzei, o cofetarie draguta casa blanca in lahovari, bla bla pe caderea bastiliei e o cafenea ok....auzisem de un cabaret pe lipscani...sper sa nu gresesc, daca nu l-au deschis, o vor face in curand iti sugerez sa iei un 7seri sau ceva de genul si gasesti acolo tot ce vrei Offline #4 2007-10-01 18:37:51
Re: cluburi :)in unirea la et 4 e "micul paris". o adunatura de fast food-uri si "vanzatoare" plictisite. Nobody home Offline #5 2007-10-01 18:41:50
Re: cluburi :)
hmm..mai e deschis chicago?! e super marfa..imi place cum arata..e atmosfera intima Sim y Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-03 10:59:54
Re: cluburi :)in regie nu va duceti? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #7 2007-10-03 11:07:37
Re: cluburi :)eu ma duc in Bavaria! acolo imi place cel mai mult, si iarna merg in Pirannya(nu stiu dak am scris corect) si beau kte 1-2 cani cu vin fiert Offline #8 2007-10-03 12:28:05
Re: cluburi :)si eu mergeam acum un an in BAVARIA..s-a cam depravat din pacate Mamica de 2 pui scumpi Offline #9 2007-10-03 18:06:52
ala din politehnica? bun ii vinu acolo? Nobody home Offline #10 2007-10-03 18:29:23
e deschis sprea marea noastra bucurie Offline #11 2007-10-03 19:20:20
Re: cluburi :)Da Nashira ala de langa Politehnika! E bun vinu fiert, dar mie imi place iarna knd e frig... In rest mai serveam Sangria sau Corido! Offline #12 2007-10-03 19:23:58
Wow,esti singurul baiat de care aud ca bea Sangria ,toti stramba din nas ca e prea dulce,prea nu-stiu-cum. Offline #13 2007-10-03 20:08:56
Re: cluburi :)Imi plac mult duciurile si cred k asta e explikatia! Mie imi place mai mult vinul dulce sau demi-dulce! Gusturile nu se discuta! Fiekare cu gustul lui! Insa prefer sa beau 1 pahar qu vin impreuna cu iubi si sa ma simt bine! Ala sec nu imi place k ma imbat mai repede! Offline #14 2011-12-02 15:56:02
Re: cluburi :)desi ascult si imi place muzica rock si pop-rock, mi se pare un pic frustrant ca in toate cluburile din centru predomina genul pop-rock; imi place dar nu este dansant. au cam acelasi playlist, seara de seara: expirat, b52, club a etc., poate silver church de la eroilor mai variaza un pic, dar acolo am fost de cele mai multe ori in ultima vreme (care si asta a fost ceva mai demult , ca nu am mai prea iesit in club de ceva vreme) si-acolo e atat de aglomerat incat cam de fiecare data am gasit loc doar langa perdelutza dinspre toalete . am fost o data in bellaggio - mare fitza pe acolo - dar muzica m-a surprins in mod placut: variata, perfect dansabila, si noua dar si mai veche si fara minimal care mie mi se pare nedansabil. am revenit acolo recent si mi-am luat teapa: era seara arabeasca... Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-12-02 15:58:37) Offline #15 2011-12-02 16:33:12
Re: cluburi :)Eu personal sunt mare fan Bellagio. Daca iti place muzica,atmosfera &co de acolo,intereseaza-te din timp ce si cum se intampla in fiecare seara,pentru ca in timpul saptamanii sunt party-uri cu tema,sambata e ce-ti place tie in general Offline #16 2011-12-02 20:39:54
Re: cluburi :)Eu spre exemplu ies in cluburi in functie de ... grupul in care ma aflu. Cand ies cu semi-pitipoancele mergem in Fratelli ( unde, sicnera sa fiu, am ramas placut surprinsa, imi palce mult cum arata locul, dar sunt multe, muuult prea multe fite), Bellagio, si prin regie e ... destul de ok, gen Dumars, dar astea sunt ok cand mergeti si cu tipi, eud e fiecare data cand am fost prin zona se lasa cu cate un scandal din partea studentilor/ tipilor de pe-acolo. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #17 2011-12-02 20:41:30
Re: cluburi :)hei hei nu vorbiti de bellagio fara mine sunt fana bellagio, player, boa. nu pentru fitze, ci pentru atmosfera, imi place ideea de curatenie pe care nu o regasesc in cluburi mai underground si pentru muzica dansabila si ritmata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2011-12-02 20:57:19
cora,exact. Si pentru domnisoara de mai sus,nu trebuie sa fii "semi pitzipoanca" pentru a freceventa bellagio sau fratelli. Exact cum spune cora,imi place atmosfera,cuatenia si ordinea care se pastreaza in general si persoanele care frecventeaza cluburile astea. Imi pare rau ca o persoana care cauta asa ceva e catalogata drept "semi pitzipoanca",dar in fine Offline #19 2011-12-02 21:12:55
Re: cluburi :)de acord cu tine bia 1000% cu tot ce spui. cand bem si noi vinul ala? ca tot vad ca frecventam aceleasi locuri poate o punem de un party ceva sambata seara Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|