homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ! As dori daca se poate un raspuns cu email va rog cat mai rapid

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Buna ! As dori daca se poate un raspuns cu email va rog cat mai rapid

#1 2007-09-30 00:13:25

Lauricious
Membru
Inregistrat: 2007-09-30

Buna ! As dori daca se poate un raspuns cu email va rog cat mai rapid

buna as avea nevoie de putin ajutor. saptamana trecuta vineri noaptea am avut contact sexual, dar s-a spart prezervativul. dimineata am mers la farmacie si o persoana mai in varsta a cumparat pastila in locul meu pe numele ei. i-a dat o singura pastila, nu doua.... ciclul trebuie sa vina saptamana viitoare sambata, dar pana acum nu am avut sangerari numai putine dureri abdominale. am mai luat postinor de craciun si anul trecut in septembrie. se poate sa nu isi fi facut efectul? sau exista alt tip de pastila pentru persoanele mai in varsta? multumesc

Ultima oara a fost editat de Lauricious (2008-07-21 16:46:21)

#2 2007-09-30 23:00:26

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

Re: Buna ! As dori daca se poate un raspuns cu email va rog cat mai rapid

cred ca vrei sa stii daca esti sau nu insarcinata...raspunsul e: nu esti, si asta o demonstraza si menstruatia...cat despre lungimea ei [in timp] se datoreaza efectelor secundare ale postinorului...

Nothing happens without a reason...

#3 2007-10-03 16:18:40

emilitza
New member
Inregistrat: 2007-08-29

postinorul poate avea astfel d efecte secundare. poate sa iti si intarzie menstruatia

#4 2007-10-14 02:20:40

daNA24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-10

da si eu am luat postinor si m-a tinut sangerarea 2 saptamani pana la urma m-am dus la doctor de mi-a dat ceva sa imi treaca nu mai stiu ce mi-a dat dar mi-a spus ca e de la postinor

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Buna ! As dori daca se poate un raspuns cu email va rog cat mai rapid

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.