|
Nu esti logat.
"Te iubesc"#1 2007-09-30 00:46:38
"Te iubesc"De unde stii cand iubesti? Offline #2 2007-09-30 00:48:09
Re: "Te iubesc"simti ca nu mai poti respira fara sa l evzi.simti fluturii in stomac de fiecare data cand te ia de mana,te gandesti mereu la el..asta e parerea mea,,sau sunt eu prea copilaroasa...poate asa iubeste o fata de 20 de ani take me as i am or watch me as i go! Offline #3 2007-09-30 01:14:07
Re: "Te iubesc"cum esti sigur?...pur si simplu o simti....iubirea nu se defineste sau exprima in cuvinte...ea se simte, se traieste zi de zi...si daca dupa cativa ani te trezesti cu gandul la el...chiar si atunci cand e langa tine...dc atunci cand cobori sa iei paine ti se face dor de el...chiar si dupa ani de zile...inseamna ca iubesti Ultima oara a fost editat de bela (2007-09-30 01:15:19) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #4 2007-09-30 01:15:28
Re: "Te iubesc"
Cum ar zike Clint Eastwood (in the bridges of Madison County) A certainty you feel once in a lifetime Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #5 2007-09-30 01:22:23
Re: "Te iubesc""one moment in time" Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-30 01:30:52
Re: "Te iubesc"Cred ca iti dai seama daca iubesti cu adevarat abia cand te desparti, daca simti ca te doare si carnea pe tine.. Si ca nu mai ai niciun rost pe lume fara EL si ca ti-ai da viata ca sa mai fi o zi cu el... Canva am simtit asta.. dar am mai fost cu el si fara sa-mi dau viata Acum nu prea mai stiu... Si chiar cred ca iubirea adevarata e una singura in viatza... :-< "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #7 2007-09-30 01:33:10
Re: "Te iubesc"atunci cand te simti bine cu o persoana in toate momentele vietii, fie ele si bune si rele, atunci cand razi si plangi impreuna cu el, cand mananci cu el, dormi cu el, te plimbi cu el, va impartasiti bucuriile si tristetile, grijile si necazurile, atunci cand vorbiti despre orice, atunci cand el te vede cea mai frumoasa, si tu il vezi cel mai frumos, atunci cand stii sa ierti, atunci poti sa spui : TE IUBESC cu adevarat. Offline #8 2007-09-30 01:34:40
eu am terminat fac. de profil real deci gandesc mai rece Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #9 2007-09-30 01:43:34
Re: "Te iubesc"Daca ma intrebai acum 3 luni, iti spuneam k imi iubesc prietenul la nebunie si ca as face orice pt el. Dar m-am despartit de el destul de usor si acum nu mai am niciun regret. Dupa ce m-am despartit de primul, am suferit in asa un hal incat ma durea si carnea de pe mine, imi venea sa ma dau cu capul de pereti, sa am auto-mutilez, pt k orice durere fizica mi-as fi provocat, nu se compara cu durerea sufleteasca pe care o simteam. La asta ma refeream. Intrebarea era Cum iti dai seama ca il iubesti CU ADEVARAT?. Eu asa imi dau seama... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #10 2007-09-30 01:45:13
Re: "Te iubesc"motivul despartirii fiind? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #11 2007-09-30 01:54:43
Re: "Te iubesc"stii ca iubesti atunci cand ai ceva ciudat in stomac..cand te gadesti la el tot timpul si vrei sa i spui ca l iubesti...ca sa io aratti ca e cel mai imp pt u...iubesti cu adevarat cand esti iubita cu adevarat..si asta se intampla o data in viata... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #12 2007-09-30 01:58:45
Re: "Te iubesc"dap.ai dreptate.o singura data.iar eu am trecut deja peste ea.am ramas doar cu amintirea, si cu ce a fost frumos din acea iubire adevarata Offline #13 2007-09-30 10:22:41
Re: "Te iubesc"E nu cred ca iubirea consta in fluturasi in stomac si dorinta nebuna de a fi mereu cu persoana respectiva. Asta e mai mult indragosteala... Offline #14 2007-09-30 10:26:06
Eu asta cred ca e indragosteala, da si eu am confundat-o de multe ori cu dragostea. #15 2007-09-30 10:45:55
Re: "Te iubesc"eu am stiut ca il iubesc cand mi-am dat seama ca as face orice sa ii fie lui bine si sa fie fericit, cand mi-am dat seama ca cel mai mult vreau sa ii vad zambetul de pe buze si din privire si ca eu vreau sa il fac sa zambeasca toata viata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-09-30 10:47:53
daaa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #17 2007-09-30 10:48:27
Re: "Te iubesc"Intr-adevar.. cred ca asta e.. cand iubesti pe cineva, iti doresti ca acel cineva sa fie fericit, sa-i fie bine... indiferent daca fericirea lui te include si pe tine sau nu... nu? Offline #18 2007-09-30 10:49:22
adevarui ca eu mai cred si ca iubirea vine pe parcurs.el are 24 de ani.el vrea sa stam la casa noastra.eu vreau sa o luam incet...atat timp cat ne intelegem,ne respectam,comunikam si ne simtim bine unul cu altul:Dcred ca st destul de mika sa mi doresc copii cu el..poate peste 10 ani.. take me as i am or watch me as i go! Offline #19 2007-09-30 10:53:41
exact asta am vrut si eu sa zic.......... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|