|
Nu esti logat.
De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(-2#20 2007-09-30 16:29:49
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:("pur si simplu ti-ai inceput viata sexuala, ceea ce e perfect normal" - o data si o data tot trb sa o incepi...amrita are dreptate;)..fi sigura pe tine si mergi inainte..esti femeie:* To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #21 2007-09-30 19:20:40
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(daca il iubesti.sau va iubiti...ce e atat mare tam tam???????? take me as i am or watch me as i go! Offline #22 2007-09-30 20:02:49
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(si la mine exact asa s-a intampla dar de mai multe ori.eu ma simteam prost crezand ca nu sunt in stare.si de fiecare data incerca sa-mi explice ca nu am de ce sa ma simt prost bla bla bla.problema era ca mie imi era frica si stateam incordata ,statea el desupra nu avem eu cum sa ma misc astefel incat sa nu ma doara.intr-o seara cand eram foarte relaxata si stateam desupra s-a intamplat.initial nici nu mi-am dat seama ce s-a intamplat dar el m-a strans tare la piept.ce frumos a fost imi amintesc si acum perfect.... expect the worst , hope for the best! Offline #23 2007-09-30 21:27:11
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(multumesc pntr raspunsurile voastre fetelor si pntru incurajari!!Azi....kand ne-am int....s-a purtat oki.....si am ajuns la tema d aseara..si mi-a zis k nu a mai continuat pntr c in primul rand ma durea....si in al doilea rand pntr ca ma apucase pe mn frica..si muschii mei..se incordaseara si..nah....eu sper sa fie oki in viiitor... Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #24 2007-09-30 21:40:19
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(bafta in continuare codynna.... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-30 21:41:20
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(
codyna o sa fie din ce in ce mai bine vb. din experienta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2007-09-30 21:42:59
subscriu...si chiar de paradis uneori.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #27 2007-09-30 22:00:25
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(Codyna si au am facut la fel....am incercat de mai multe ori pana sa reuseasca iubitu sa ma dezvirgineze....pt k de fiecae data cand incercam , cand vroia s aintre mi se facea teama si ma incordam asa si ma durea.....sau chiar daca eram relaxata simteam k ma doare si ne opream....si tot asa... Si pana intr-o zi cand a fost totul perfect:moment, atmosfera super romantica....si atunci a decurs totul perfect You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #28 2007-10-01 00:06:58
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(codynna,sh eu am facut-o acum 3 luni prima oara...inainte sa plec la mare...baiatul e cel mai bun prieten al meu,confidentul meu si de mult vorbeam despre asta,numai k asteptam sa ma apropii d 17ani k s-o facem...asa k psihic nu mai eram virgina.si cd am faqt-o, m-a durut ingrozitor,amortisem (sau amorteala era din cauza emotiilor...nush ).sangerarea m-a tinut o sapt, kt am stat l mare,dar am crezut k si apa rece a jucat un rol in asta.in fine,vreo 2 zile m-a durut vaginul dar p urma n-am mai avut treaba.dupa c am facut-o m-am simtit naspa,mai ales k nu a iesit cum imi doream...la vreo 2 luni am faqt-o cu prietenul si el a dat mai mult p langa,si in final nu a ejaculat.ne-am lasat pagubasi.dar dupa aia nu am mai discutat,el a zis k a fost bn sh atat.dupa vreo 3 zile ne-am desp. ontopic: codynna conteaza f mult k te-a sustinut p urma sh k ati vorbit despre asta. Offtopic: fetelor credeti k dupa experientele astea 2 ,voi mai putea psihic face sex?(am avut/am si o rana in vag si dr a dat vina p sex) Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #29 2007-10-01 17:07:46
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(mada_ly_na..sincer nu sh c sa iti zik cu timpul probabil vei face....dar trebuie doar sa nu te mai gandesti....adik uite la fel patesc si eu ca tn.....totusi au trecut 2 zile d atunci ink ma gandesc ....si nu sh ma apuka un fel d panika un fel d chestie o stare super naspa...daca ma intelegeti...sincer ...sincer park mi-e rusine sa ma mai uit in ochii lui.....madalina....cred ca cu timpul..o sa putem sa facem psihic sex..dar cel putin din partea mea...imi va trebui putin timp.....offtopic:imi zicea prietena mea....cea mai buna care v-am zis k nu k eu tot is virgina k dc ma panicez atat ..k ce tot atat...nu a fost nimik.....mai...totusi a fost cv...si i-am explikat psihic nu mai sunt..si etc..ea nu crede in faze din astea...eu sincer acuma is:|...am enorm d multe prb si ma mai gandesc si la asta is intr-un stress continu!! Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #30 2007-10-01 19:07:00
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(codynna eu iti zic k aceasta experienta iti va ramane mereu in gand...si pana la urma dak u t impaci q ideea e totu ok.s spune k dupa c ai primul contact sexual nu vei mai fi la fel.eu una in primele zile ti-am zis k m-am simtit naspa pt k am fost dezamagita...dar p urma mi-a trecut,park nici nu s-a intamplat,sunt la fel ca inainte.ceea c mi-e teama e sa nu afle parintii,mai ales k am fost si la ginecolog ...dar noroc ca am fost sg.si doctorita mi-a dat 2 retete,una pt mama si una pt mn(care era f scumpa si mi-a platit-o el). de-aia zic,k dak va iubiti si t sprijina atunci e totu ok el kiar dak nu e iubitu meu (are si prietena) ma sustine mult si de-asta nici nu mai sunt dezamag.k pana la urma,e o vb.pt o virg prima data nu e niciodata perfect pt k ea isi inchipuie d dinainte qm va fi...si dak nu iese conform asteptarilor...iti dai seama dar noi sa fim sanatoase k doar avem toata viata inainte sa facem dragoste si sex si vom avea parte si d dezamagiri dar si d satisfactii...cum e viata d altfel pup Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #31 2007-10-01 19:12:25
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(ashai mada_ly_na....te pupik si eu:* Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #32 2007-10-01 19:16:50
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(ok...si sa nu mai fii stresata,da? stresu dauneaza grav sanatatii si nici n-ai de ce sa fii asa.iar cand ai vreo nelamurire,vorbeste si cu el pt k asa e cel mai bn eu ies dar mai vorbim Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #33 2007-10-01 19:22:56
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(oki doki am sa incerk...mada_ly_na te superi daca i-au id tau sa vb? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #34 2007-10-01 21:43:18
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(da si eu imi amintesc f bine cum s-a intamplat...noi planuiam tot asa,dezv mea de ceva timp..eu eram curioasa,simteam ca el e pers potrivita eram impr de aprox1 an dar nuj,ma mai retinea cva...si am tot avut incercari,dar nu reuseam pana la capat,fiindca imi era si frica si ma si durea putin,eram f incordata...pana cand intr-o zi,s-a intamplat....si a fost frumos,bine asta a fost prima incercare,desi abia la a3a a curs sange....si eu am inceput sa plang cand am vaz sange pe cearceaf,el mi-a spus si acum imi amintesc"uite-te iubire pe cearceaf....de acum esti femeia si iubrea mea!" Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-10-01 22:13:17) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #35 2007-10-01 21:52:40
nu ma supar,t astept sa vb Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #36 2007-10-02 22:38:53
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(daca esti curioasa din punct de vedere anatomic, foarte simplu: iei o oglinda si te uiti. Vezi o membrana fina, albicioasa chiar la intrarea vaginului = himen intact, deci din punct de vedere anatomic esti virgina, nu o vezi, nu mai esti. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #37 2007-10-02 22:56:03
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(Fadette eu nu am vazut niciodata vreo membrana in oglinda si eu am himenul elastic ca mi-a ost confirmat de doctor ,ca sunt inca virgina... Offline #38 2007-10-03 09:14:59
Re: De dizvirginat nu m-a..dizv...dar c s-a int?Am comis-o?:(codynna , legat de faptul ca mai esti sau nu virgina: asta depinde de ce intelegi tu prin virginitate: prezenta himenului sau pur si simplu prima oara cand ai facut-o am o prietena al carei himen nici pana in ziua de zi nu s-a rupt ( doc i-a zis ca e foarte elastic) si o face de mai bine de 1 an. eu sunt de parere ca nu mai esti virgina din momentul in care o faci indiferent daca bucatica de piele e acolo sau nu. nici mie nu mi-a curs sange, desi s-a rupt si m-a durut foarte tare...depinde de fiecare. Ultima oara a fost editat de Melody (2007-10-03 09:16:13) Cocorosie! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|