|
Nu esti logat.
Candidoza#1 2007-09-30 12:52:50
candidozaCandidoza este o micoza, adica o afectiune ce apare din cauza unei ciuperci microscopice numita Candida Albicans. Micozele sunt, in general, cele mai frecvente infectii genitale la femei, la barbati fiind mai rare. mami de minuni Offline #2 2007-10-01 13:30:34
Re: candidozabuna! si ce crema dintr-asta recomandati pentru tratament? adica.. care ar fi cea mai eficienta?? la mine apre mereu.de fiecare data cand am fost la medic mi-a zis acelasi lucru..am fcaut tartament ,dar .. nu stiu apre mereu.. cred ca, da nu prea tin cont de toate astea..bine involuntar.. stiu ca ultima data am luat una gynofort nu sunt sigura, dar aveam reteta... stii se da si fara?? oricum m-ar interesa una sau ovule fara sa mai trec pe la medic.. daca se paote... Offline #3 2007-10-01 13:47:18
Re: candidozasi de ce nu incerci la un alt medic daca actualul nu iti convine? mami de minuni Offline #4 2007-10-01 14:22:44
Re: candidozada.. asa e .. dar ma gandeam sa nu ma mai duc ca-mi e cam teama..merci frumos! Offline #5 2007-10-02 08:20:26
Re: candidozabuna! mi-au dat si fara reteta gynofort...acum astept sa vad rezultatele.. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-02 08:54:35
Re: candidozacat costa gynofort? sa imi zici si mie daca te ajuta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-10-02 09:06:17
Re: candidozaGynofort crema 5 g = aprox 29 ron (cred ca depinde de farmacie) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #8 2007-10-02 09:26:56
Re: candidozavdaiana crema se introduce in vagin,presupun? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-10-02 09:49:25
Re: candidozada..eu am dat 30 lei pe ea.. da iti zic, dar stiti ce? scria ca nu curge ca poti sa ti-o introduci in vagin in orice moment al zilei spre deosebire de celelalte, dar la mine a cam curs.. sau poate nu am bagat eu destul in vagin ca ma cam durea... Offline #10 2007-10-02 21:56:35
Re: candidoza
curge o parte din ea oricum...mai ales in dimineata dupa ce ai pus o...eu zici ca facusem pe mine a 2 a zi...si raluca...nu ti o recomand...mergi pe gynozol+flucovim... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-10-04 17:52:12
Re: candidozaSALUT parerea mea este ca trebuie neaparat sa ia ambii parteneri [in cazul in care e stabil].daca acest lucru nu se intampla reinfectia apare imediat si se poate sa apara chimiorezistenta.eu zic ca o cps FLUCOVIM DE 150 MG /doza unica ambii parteneri si pt domnisoara ovule MECLON 5 seri consecutive. este necesar sa faci bai de sezut cu bicarbonat de sodiu pt a stabiliza ph-ul.E nevoie de multa rabdare si perseverenta asa ca succes. Offline #12 2007-10-05 00:30:51
Re: candidozaai dreptate la partea cu flucovimul...in ceea ce priveste restul la partea cu ovulele ma abtin (parerile sunt impartite)...iar legat de spalaturile cu bicarbonat de sodiu nu sunt de acord cu ele (am facut si eu odata la recomandarea medicului si au fost inutile)...daca gresesti "doza" de bicarbonat risti sa ti dereglezi si mai tare flora vaginala... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-10-05 00:46:04
Re: candidozaDar candidozele intestinale din ce cauza pot aparea? In afara antibioticelor si a cortizonilor. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #14 2007-10-05 14:03:02
Re: candidozaEu nu mai scap de candida! Ce sa mai fac? Ma afecteaza si psihic acum. Offline #15 2007-10-05 23:03:11
Re: candidozaam inceput sa iau biotics si as vrea sa folosesc si iaurt pentru refacerea florei. am niste intrebari...poate suna prostesc: cum se introduce iaurtul? mi-am luat o seringa de 5ml. introduc 5 ml de iaurt si apoi ma culc? a doua zi dimineata ma spal intravaginal? Offline #16 2007-10-05 23:32:53
Re: candidozaam folosit doua zile canesten si nu am o reactie tocmai buna....zona s-a iritat si mai tare si chiar am sangerat azi...o prietena de la naturiste mi-a zis sa schimb canestenul cu unguent de muguri de plop ca este foarte indicat si pentru candidoze si pentru gardnerella..ca de altfel pentru orice micoze sau iritatii....stie cineva ceva despre acest unguent? Offline #17 2007-10-05 23:34:52
Re: candidozan-am auzit de el. dar clar daca nu te simti bine de la canesten opreste-l. mami de minuni Offline #18 2007-10-05 23:48:47
Re: candidozapoate fi utilizat in vindecarea plagilor, eczemelor, in cazul fisurilor anale si hemoroizilor, in dermatomicoze, candidoze, vaginite, datorita efectelor deosebite antiinflamatoare, analgezice, antiseptice, astringente si cicatrizante. Offline #19 2007-10-05 23:50:30
Re: candidozaovulele nu interactioneaza dar pe parcursul tratamentului mai bine te abtii. poti sa incerci cu crema asta... mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|