|
Nu esti logat.
Boli cu transmitere sexuala-31#571 2010-09-02 11:59:37
Re: boli cu transmitere sexualaTeoretic si eu stiu ca trebuie sa merg la medic,numai ca nu o fac..zic de vreo 2 luni sa ajung si nu reusesc..stie cineva un medic bun in Braila? Eu am mers la o doamna anul trecut si nu am avut o experienta tocmai placuta..iar o prietena care are rana pe col a ramas socata de vorbele doctoritei,i-a zis cum naiba faci tu sex fetito?salbatic? Si fata mai era si cu mama ei la control..m-am apucat sa citesc pe topicul unde se recomanda medici ginecologi,pana acum nimic despre Braila..pfff..luna asta trebuie sa ajung la un control,nu am probleme,dat citind pe aici m-am speriat..mai bn previi decat sa tratezi..tot respectul pentru ceea ce faceti aici,sunteti de un real folos. Offline #572 2010-09-02 12:08:47
Re: boli cu transmitere sexualace deplasata a fost doctorita respectiva Offline #573 2010-09-02 12:13:37
Re: boli cu transmitere sexuala
Mai e si sefa de sectie la maternitate pe deasupra Eu am mers cu soacra mea la ea,tocmai pentru ca ni s-a fi ca e fff buna,nu a facut decat sa ne sperie ingrozitor,sa o puna sa faca aiurea analize,i-a luat 300 ron la o consultatie si pana la urma nu ne-a zis ce are,am ajuns la urgente pt diagnostic,a fost operata de fibrom,acum e bn slava domnului..eu am mers la control tot la o doctorita recomandata de cumnata mea, o nesimtita, a vb fff urat..acum am auzit de un barbat cum ca ar fi bun,dar mi-e jena sa merg,voiam totusi o femeie..daca nu o sa am incotro,o sa merg acolo,intai sa iau salariul si apoi neaparat voi merge,sper sa nu am vreo surpriza neplacuta,sa am ceva fara sa am simptome.. Offline #574 2010-09-03 16:56:19
Re: boli cu transmitere sexualaPot sa fac vaccin impotriva hepatitei B, fara a mai face testul inainte? Singurul partener care m-ar fi putut expune avea un rezultat negativ pt hepatita B (desi mama lui avea hepatita B), hepatita C etc. Insa banuiesc ca nu e niciodata chiar 100% sigur ca nu l-ai luat pe alta cale, pentru ca am citit ca este foarte contagios. Ma gandesc ca, la ginecolog de exemplu, poate neglijeaza o data sa sterilizeze corpul optic al colposcopului dupa fiecare pacienta sau alte situatii similare la alti doctori sau in alte parti Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-03 17:49:33) Offline #575 2010-09-03 18:14:20
exista multe multe moduri in care ai fi putut veni in contact cu boala. teoretic se poate si ce ai zis tu, la ginecolog, dar e putin probabil. riscul mare e la stomatolog in general. calea sexuala e la fel implicata, asa ca nu poti sti. pe urma si la manichiura etc. deci riscuri posibile sunt, asa ca e bine sa vezi daca ai anticorpii protectori si ag hbs, pentru ca: Offline Publicitateloading...
#576 2010-09-03 18:17:32
Re: boli cu transmitere sexualaiti multumesc. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-03 18:44:33) Offline #577 2010-09-03 18:38:45
Sunt doua chestii diferite asa: Offline #578 2010-09-03 18:42:26
Re: boli cu transmitere sexualagata, acuma m-am lamurit iti multumesc mult Offline #579 2010-09-03 18:50:19
cu multa placere. Offline #580 2010-09-06 12:11:57
Re: boli cu transmitere sexualaBuna! Am si eu cateva nelamuriri si daca este cineva care ma poate ajuta, as multumi nespus. Offline #581 2010-09-06 12:46:49
Re: boli cu transmitere sexualain primul rand faptul ca el nu a facut tratamentul si nu v-ati protejat a dus la plimbarea bolii de la unul la altul. barbatii in general sunt asimptomatici, poarta cu ei virusul/bacteria si o dau mai departe fara a avea vreun semn de boala. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #582 2010-09-06 16:27:31
Re: boli cu transmitere sexualaMultumesc pentru raspuns! Offline #583 2010-09-06 18:28:50
Re: boli cu transmitere sexualaChlamydia este "tacuta", de multe ori nu prezinta simptome. Ce ai descris tu poate fi cauzat de mai multe boli, de la o banala uretrita la un BTS. fiecare organism reactioneaza diferit, simptomele pot varia, unii oameni rpezinta unele in plus, altii in minus... ce ai descris tu, cum am mai spus, poate descrie o paleta larga de boli. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #584 2010-09-07 15:36:03
Re: boli cu transmitere sexualamultumesc pentru lamuriri! Offline #585 2010-09-07 15:40:45
Re: boli cu transmitere sexualaPentru clamidya se face teste de secretie separat. Pentru alte BTS se face analiza de secretie comuna. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #586 2010-09-07 15:44:03
Re: boli cu transmitere sexualamultumesc pentru raspuns! pup Offline #587 2010-09-09 15:05:09
Re: boli cu transmitere sexualao intrebare mai infantila asa: se tot vorbeste de transmitere prin contact sexual, dar in fond contactul sexual inseamna o penetrare in toata regula sau si doar faptul ca se mai joaca el pe la intrare? Offline #588 2010-09-09 16:02:12
depinde la care dintre boli te gandesti. unele se transmit mai usor, chiar daca ai de exemplu contact sexual protejat, cum poate fi cazul cu hpv sau herpesul, altele necesita penetrare. "se joaca putin la intrare" este tot un fel de penetrare si inseamna un risc. orice fel de contact sexual, cu oricat de multa sau putina penetrare in orice fel determina un risc, dar asta nu inseamna ca e sigur da sau e sigur nu. Offline #589 2010-09-12 16:03:58
Re: boli cu transmitere sexualaam si eu o nelamurire, in urma unor analize de secretie mi-a iesit infectie cu trichomonas vaginalis, am urmat tratamentul dat de medic:cervugid ovule, clotrimazol crema local si metronidazol comprimate(si partenerul). dupa tratament am simtomele unei cistite, am facut si analiza urinei in care mi-a iesit infectie, am luat tratament cu claritromicina 5zile, nu mi-a trecut si acum iau de 2 zile nolicin, nu da semne de vindecare, din potriva am o senzatie de arsura la nivelul uretrei si vaginuilui si urinari frecvente, se poate sa imi reapara infectia cu trichomonas si sa dea simtome de cistita? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|