|
Nu esti logat.
Ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?-2#20 2007-09-30 23:19:29
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?Ca are ochii albastri si parul lung si usor ondulat. #21 2007-09-30 23:21:06
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?faptul ca statea ca un copil la masa...si faptul ca era ff serios...era o combinatie ff interesanta Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #22 2007-09-30 23:23:46
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?faptu ca era guraliv si cu fffffffff mult umor, si stilul lui, si tenul lui...si el Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #23 2007-09-30 23:28:50
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?interesant subiect . dar eu chiar nu-mi dau seama ce m-a atras cel mai mult la el... cred k a fost curiozitatea sa aflu cu e in pat, doar m-am dus la prima intalnire cu gandul de aventura ... Ultima oara a fost editat de ?! (2007-09-30 23:29:00) Offline #24 2007-09-30 23:34:33
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?Niki nush cu ce sa incep... Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-09-30 23:35:15) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-01 13:05:41
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?Simtul umorului....am ras de m-a durut burta la prima intalnire.... + k imi placea cum arata....mult... You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #26 2007-10-01 13:09:02
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?mi-a placut muult ca mi-a inteles glumele din prima, fara a duce dupa iaar munca de lamurire, cu explicatii, desene, etc. Offline #27 2007-10-01 19:19:57
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?mi-a placut ochii extrem d mult un caprui cum nu am mai vauzt.....si felul lui d a zambii si d a face oamenii sa se simta bine.....are o chestie care alaturi d el..nu poti sa fii sad:d Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #28 2007-10-01 19:32:38
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?Si pe mine m-au atras ochii sai: sunt de un verde inchis, halucinant, efectiv ametesti daca se uita mult in ochii tai ... Parca te controleaza, eu m-am blochat definitiv cand se uita in ochii mei, ma pierdeam... Offline #29 2007-10-01 20:01:02
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?p mn m-a atras foarte tare ochii lui verzi. are niste ochii superbi. Offline #30 2007-10-01 20:44:32
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?ochisorii aia caprui de veveritoi si super inteligenti....asa am avut impresia de la inceput...nu m-am inselat. To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #31 2007-10-01 20:58:10
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?ce m'a atras? simtul umorului..pofta lui de viatza...si la a doua vedere...faptul ca era dulce si se alinta..si se pisicea pe langa mine 6 ani de dragoste Offline #32 2007-10-01 22:23:50
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?hmm naturaletea,faptul ca nu prea ma baga in seama asta cand l-am cunoscut.si cand ne-am intalnit prima data doar noi doi am admirat faptul ca era super ingrijit. expect the worst , hope for the best! Offline #33 2007-10-01 22:33:33
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?faptul k e total diferit d ceilalti baieti...din toate pct d vedere...iar acum k il cunosc destul d bine..nu l`as lasa pt nimeni...e..tot ce`mi pot dori #34 2007-10-01 22:43:06
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?fizicul, adica ceea ce ma atrage oricum prima data la un baiat Offline #35 2007-10-02 13:59:10
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?hmmm....eu cand l-am cunoscut nu prea l-am avut la inima,ba chiar ma enerva la culmi:))) dar cand am avut ocazia sa vorbim treburi mai serioase,m-a cucerit am zis:"Doamne,ce baiat!este unic!".dupa asta abia atunci l-am privit cu adevarat.si m-am topit incetul cu incetul....si acum daca ma intrebati ce ma atrage la el,as face o lista lungaaaa.mai scurt pe mine ma atrage chiar TOT la el!dupa 2 ani de relatie,sunt la fel de atrasa de el sau poate mai mult! Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #36 2007-10-02 14:07:29
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?eu l-am "vazut bine" dupa un an de cand ne stiam. in acea zi, m-au atras/ cucerit zambetul si privirea lui...m-am simtit instantaneu in siguranta, acasa...de atunci, tot impreuna am ramas. peste mai putin de o luna facem 5 ani... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #37 2007-10-02 22:10:02
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?m-a atras faptul ca nu m-a luat cu abureli de genul ''esti cea mai frumoasa'',si ca vorbea f mult... Offline #38 2007-10-20 16:56:32
Re: ce anume va atras prima data la iubitul/iubita voastra?ce m'a atras la el?hmm...sa ma gandesc la inceput cand ne'am cun ma refer nu ne suportam deloc......si apoi incet,incet ne'am indragostit unul de altul....mie mi'a placut la el corpul,buzele,pasiunea cu care ma saruta,grija care mi-o acorda si glumele lui.......il iubesc din tot sufletul:X ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|