|
Nu esti logat.
Sarcina#1 2007-10-01 01:43:17
Sarcinaam si eu o intrebare daca a mai ramas cineva gravida si sa ii vina menstruatia ca eu am o nelamurire ca alte persoane zic ca e posibil sa iti vina 3 luni menstruatia fiiind gravide altele zic ca daca iti vine e grav ca e un avort spontan etc si altele zic ca nu e posibil daca esti gravida sa iti mai vina ciclu va rog sa imi raspunda cineva Offline #2 2007-10-01 01:49:59
Re: Sarcinain primul rand, mariamirabela, totul difera de la un organism la altul.e foarte posibil, si nu e anormal, sa iti vina peste sarcina.de faza cu daca e grav sau nu, nu stiu ce sa-ti zic, dar mama a fost peste sarcina inca doua luni, si uita ca m-a nascut, fara probleme sau alte complicatii.asteapta ca o sa-ti vina imediat raspunsuri.as fi curioasa sa ne spui si\noua rezultatul testului Offline #3 2007-10-01 01:54:48
Re: Sarcinasti care e faza mai nasoala vad ca doar 2 zile ma durat menstratia si vreau sa zic ca pe mine ma dura 4-5 zile mersi mult esti o dulce sti am trecut si eu prin ce ai trecut si tu si ai dreptate a durat un pik avortu dar suferinta e mare mia ramas in minte stau si ma gandesc ca trebuia sa am o ftita de 2 ani si 2 luni acu zic fetita ca asa am simtit eu .sper sa fiu si eu norocoasa ca mamica ta si sa fiu gravida ca tare imi doresc un copil Offline #4 2007-10-01 01:56:01
Re: Sarcinapoti sa ai menstra peste sarcina,dar difera cantitatea si culoarea.si cred ca-ti dai seama ca nu e ceva in regula. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #5 2007-10-01 02:05:26
Re: Sarcinaai dreptate acu doar 2 zile ma tinut si e o cantitate mica prima zi a fost un pik mai abudenta si culoare e ciudata dar faza e ca o saptamana inainte sa imi vina am facut un test si era negativ dar pe el scria ca trebuie sa il fac cu 4 zile inainte sa imi vina ca daca il fac prima nu e destula cantitate de hormoni ca sa arate testu bun maine dimineata ma scol si trag o fuga la farmacie si am sa vad Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-01 02:10:53
Re: Sarcinae un btest cu o floare galbena pe el, daca tin bine minte.ceri test de saricina care se poate face in orice moment al zilei.si o sa ai rezultatul sigur.cat despre faza cu avortul, sper ca o sa uit cu timpul, si o sa am si eu bebe meu, atunci cand va fi momentul potrivit.te astepatm cu raspunsul mariamirabela.sa speram ca iese pozitiv. Offline #7 2007-10-01 02:16:37
Re: Sarcinapai eu nu sunt in romania acu sunt in italia si aici am cautat mai pe la toate farmaciile si nu am gasit am luat unu digital maine iau unu normal cum am mai facut cu ceva mult timp in urma cand arata o banda neg si 2 pozitiv sper sa fie 2 ca tare mult imi doresc un bebe si italianu meu isi doreste enorm tu esti in londra? sti cand ai sa uiti si ai sa fi linistita cand ai sa te vezi cu bebe in brate ca eu am ramas traumatizata ca daca nu mai pot avea copil dupa avort daca nu mi la facut bine cred ca ar fi cea mai cruda pedeapsa sa nu pot deventa mamica eu ador copii lucrez ca baby-sitter Offline #8 2007-10-01 02:25:04
Re: Sarcinadap sunt in londra, cu actualul prieten, care saracul, incearca sa ma consoleze dupa avort.eu as fi vrut sa pastrez copilul, dar nu era cu pers cu care mi-as dori eu un copil.era prietenul meu de mult timp, dar nu-l iubeam.tocmai de asta am si plecat acum, cu actualul prieten, din tara, sperand ca o sa uit.deocamdata el ma sustine, si totul e bine.singura neplacere este ca nu am curajul sa mai fac dragoste.tot timpul exista in mine teama sa nu raman iar gravida, fara sa vreau.eu am fost dupa intrerupere la control, si totul era o.k., deci in priinta asta nu-mi fac griji.avortul a afost facut cum trebuie.sper sa fie bine si la tine.iar in ceea ce priveste testul, da, eu din ala cu 2 liniute am facut.si eram al naibii de insarcinata, ca pe loc s-au colorat amandoua . sper ca urmatoarea sarcina sa fie la momentul potrivit.ca acum, persoana care e langa mine, o doresc ca si viitor tata al copilului meu. Offline #9 2007-10-01 02:31:31
Re: Sarcinasi la mine sa colorat imediat si acum imi aduc aminte parca era ieri eram de ceva vreme cu el si eu mil doream enorm si se putea tine ca el avea situatie economica ffffff buna dar a fost un egoist sa gandit numai la el si acu sufera ca ma pierdut pt todeauna ca eu la el nu ma mai intorc sunt de un an despartita de el am intalnit italianu care are un suflet bun si iubitor de copil te inteleg perfect am trecut prin acceasi situatie si le zic la toate fetele daca vor citi acest mesaj ,,fetelor stati atente,, protejeati-va sa nu trecetu Offline #10 2007-10-01 02:37:29
Re: Sarcinainteresant ce vorbim noi acum.dar mi-e cam somnic, asa ca te las, si astept sa ne spui maine rezultatul testului.iar in privire cu sarcina, asteapta si parerea doctoressei.continuam maine. Offline #11 2007-10-01 02:44:51
Re: Sarcinamersi mult adriana pt raspunsuri eu ma bag la somn ca ma smt cam rau si maine la munca mai vb noi mia facut placere ca am vb cu tine stai linistita timpu le va rezolva pe toate va fi ok important este sa va stati unul aproape de altu si incetu cu incetu va veni si momentu sa faci dragoste cu iubitu tau sti in viata sunt perioade cand te multumesti cu o mangaiere un pupik te inteleg prin ce treci ca am trecut si eu printr-o perioada nasola dupa ce mam despartit si eu mam inchis in mine totu va fi ok noi femeile suntem tari superam orice dificultate by-by adriana Offline #12 2007-10-01 17:50:36
Re: Sarcinabuna ma numesc monica am 18 ani am avut o sarcina oprita din evolutie la 3 luni (nu stiu din ce cauza, nu mi sa spus) as vrea sa stiu peste cat timp as putea ramane insarcinata fara probleme. astept raspuns va multumesc Offline #13 2007-10-01 18:38:47
Re: Sarcinadaca chiuretajul a fost facut acum poti incerca din nou luna viitoare dupa ce trece urmatoarea menstruatie. totusi eu as astepta 2 menstruatii pt a fi sigura ca s-a refacut endometrul asa cum trebuie. mami de minuni Offline #14 2007-10-01 23:57:08
Re: Sarcinabuna eu_vreau am si eu o intrebare cate luni poti avea menstruatia in timpu sarcini ca am auzit de la mai multe persoane ca poti fi gravida si sa iti vina mnstruatia .ca eu am o nelamurire ma simt cam ciudata am ameteli sanii ii am mariti stari de somnolenta si mai multe si mia venit menstruatia dar a durat un pik 3 zile si nu a curs abudenta ca de obicei e si o culaore mai rozalie trebuia sa imi fac test azi dar nu am avut timp sa cumpar ca am fost ocupata cu munca Offline #15 2007-10-02 00:16:43
Re: SarcinaCred ca ti s-a mai raspuns de cateva ori...e posibil sa vina menstruatia cand esti insarcinata...nu stiu exact cate luni... adrianastoichitoiu ti-a zis ca mama ei a avut menstruatie peste sarcina 2 luni si a nascut-o fara probleme...acum depinde de organism... Oricum, menstruatia peste sarcina e mai altfel decat o menstruatie normala...tine mai putin timp, in cantitate mai putina...si are o culoare diferita. Dupa ce zici tu...intr-adevar ppti fi insarcinata...dar pana nu faci un test de sarcina nu poti fi sigura. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-10-02 00:17:41) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #16 2007-10-02 00:20:18
Re: Sarcinamersi mult andreea 86 ai dreptate o sa il fac mersi sunt tare emotionata ca as vrea sa fiu gravida ca tare mult imi doresc un copil decand am avortat Offline #17 2007-10-02 01:12:18
Re: SarcinaMult succes! tinem pumnii si speram sa ne dai o veste buna! If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #18 2007-10-02 01:35:07
Re: Sarcinamariamirabela, azi parca trebuia sa-mi dai vestea cea buna, nu?si sa-mi spui ca rezultatul testului a iesit pozitiv.ce-i cu testul?de ce nu ti-ai facut timp?cand il faci? Offline #19 2007-10-02 14:46:20
Re: Sarcinabuna adriana stiu ca trebuia sa va zic daca ma credeti imi doresc imediat sa stiu si eu care e rezultatu dar am fost ocupata cu munca si azi noapte mam simtit si rau ma durut capu am prins curent ca si acu ma mai doare trebuie sa ma duc sa mil cumpar dar am sa ma duc azi si am sa va anunt va pup fetelor mersi mult pt incurajari Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|