homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-16

#286 2008-06-19 10:52:21

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

esti putin cam indoctrinata...cristina..cum aproape ca recunosti in primul post! Ce te faci daca esti de multe ori fraierita de baietzi...si te lasa dupa ce "se intampla"? sau pur si simplu nu iti cunosti  jumtatea din prima..si treci prin multiple deceptii? e vina cuiva? nu...nu cred ca numai un manelist din BMW te poate intelege ca esti o femeie cu experientza..ci orice barbat matur! tu ai doar conceptii invechite, desi nu recunosti! Viata e si cu bune si cu rele, nu poti judeca o femeie dupa numarul de parteneri, poate ea saraca a vrut sa ramana cu primul,dar daca nu s'a putut? sa se calugareasca? viatza merge mai departe....sincer n'am mai vazut femeie tanara cu conceptii ca ale tale....
si sa shtii ca n'am mai auzit de ani de zile de un barbat care prefera o virgina! iti spun sincer din ce am auzit...sunt multi care nu se baga stiind ca e cumintica si virgina,nu le trebuie belea pe cap!

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-06-19 10:57:22)

6 ani de dragoste  hjarta

#287 2008-06-19 11:25:22

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

asa e janis...nu multi se mai leaga la cap cu o virgina pt simplul fapt ca vor scapa greu de ea in cazul in care relatia nu merge.

#288 2008-06-19 11:28:03

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

adevarul e ca nu poti stii niciodata daca primul va ramane si singurul din viata ta. daca nu il mai vrei sau daca te dezamageste si va despartiti daca da coltu' ce faci te calugaresti???

toate fetele care au avut mai mult de 1 sunt sigura ca sunt in cutarea relatiei prefecte a omului cu care sa se casatoreasca nu cred ca trece de la unul la altul asa de dragul de a i-o masura

#289 2008-06-19 11:34:10

ionela
Insomniac member

cocoleta a scris:

toate fetele care au avut mai mult de 1 sunt sigura ca sunt in cutarea relatiei prefecte a omului cu care sa se casatoreasca nu cred ca trece de la unul la altul asa de dragul de a i-o masura

asa e cocoleta...nimeni nu se desparte de bine

#290 2008-06-19 11:39:21

Cristina83
New member
Inregistrat: 2008-06-18

JanisJoplin a scris:

si sa shtii ca n'am mai auzit de ani de zile de un barbat care prefera o virgina! iti spun sincer din ce am auzit...sunt multi care nu se baga stiind ca e cumintica si virgina,nu le trebuie belea pe cap!

Pai acel barbat nu cauta iubirea scumpo, ci doar distractie. Normal ca un tip care cauta o distractie de-o noapte se sperie de o virgina (sigur ca barbatii infantili fug de responsabilitatea conjugala - tipic pentru adolescenti). Eu vorbeam de un barbat matur cu planuri de viitor. Acest barbat va aprecia virginitatea unei femei. Pana la urma care e beleaua de care vorbesti? Ca fata e cuminte? Asta e o belea pentru un barbat cu planuri serioase? Nu cred, ci dimpotriva - o va pretui mai mult.

Cat despre partea cu multe deceptii si faptul ca nu-ti gasesti jumatatea din prima, aici ai dreptate.. In nici un caz nu condamn o femeie care trece la urmatorul pentru ca de fiecare data nesimtitul a lasat-o. Pentru cine a patit, chiar va compatimesc. Eu condamn femeia care face asta inadins.

So long as little children are allowed to suffer, there is no true love in this world.

Publicitate

loading...

#291 2008-06-19 11:49:06

Cristina83
New member

ionela a scris:

Te-as putea contrazice cu zeci de exemple.. Femei care o duc bine cu cel pe care il iubesc (sau zic ele ca-l iubesc) si care se culca cu altul din diferite motive..

So long as little children are allowed to suffer, there is no true love in this world.

#292 2008-06-19 12:26:28

JanisJoplin
Platinum member

cu beleaua pe cap m'am referit la faptul ca la primul partener multe dintre noi nu suntem mature si chiar l'am incurca pe acel barbat matur cu planuri de viitor.....sa dea Dumnezeu sa nu tzi se intample Cristina,ca prea esti sigura pe tine...nu ai de unde sa shtii niciodata ce iti rezerva viitorul,si'ai sa'ti schimbi parerea imediat...

#293 2008-06-19 12:31:53

ionela
Insomniac member

Cristina83 a scris:

ionela a scris:

Te-as putea contrazice cu zeci de exemple.. Femei care o duc bine cu cel pe care il iubesc (sau zic ele ca-l iubesc) si care se culca cu altul din diferite motive..

daca se culca cu altul dupa parerea mea asta nu e iubire...nu inseli atunci cand iubesti,nu il faci pe cel de langa tine sa sufere

#294 2008-06-19 12:46:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Cristina83 a scris:

ionela a scris:

nu inseala nici ele de bine ce le e, sigur e o buba pe undeva, altfel nu ar cauta in alta parte ce ar putea primi acasa

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#295 2008-06-19 12:52:09

Cristina83
New member

JanisJoplin a scris:

..sa dea Dumnezeu sa nu tzi se intample Cristina,ca prea esti sigura pe tine...nu ai de unde sa shtii niciodata ce iti rezerva viitorul,si'ai sa'ti schimbi parerea imediat...

Nu stiu daca mai are acum sa mi se intample.. Sotul meu e un om minunat, un barbat fantastic, un sot exemplar. Ma trateaza ca si cum as fi cel mai scump obiect din lume, cate-odata ma si intreb daca merit.. Suntem impreuna de 4 ani, iar acum un an ne-am casatorit. Cred ca doar o intamplare majora l-ar determina sa se schimbe 180 de grade. Stiu ca odata cu trecerea timpului tratamentul actual va dispare incetul cu incetul, dar putin probabil sa-mi schimb parerea pentru asta.

#296 2008-06-19 12:56:24

JanisJoplin
Platinum member

pai eu ti'am dorit sa dea Dumnezeu sa nu tzi se intample smile
dar parerea ta e cam prea batuta in cuie,si observi sa esti singura....

#297 2008-06-19 13:05:26

ionela
Insomniac member

cristina,stii cum se spune...never say never
si bogdan al meu numai in fund nu ma pupa...dar n-as baga mana in foc ca imi va fi fidel for ever sau ca ma va aprecia toata viata si nu va calca stramb doar pt ca am fost virgina...si apoi barbatul tot barbat ramane...daca vede 2 ochi mai frumosi una doua dispare,ei nu gandesc prea mult la faze din astea...acum sa nu se inteleaga ca generalizez

Ultima oara a fost editat de ionela (2008-06-19 13:07:37)

#298 2008-06-19 13:26:37

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Partener inseamna cineva cu care ai avut cat de cat un "partnership" sau cineva cu care sa zicem te-ai ciocnit o data din greseala sau nevoie sau de doua ori din aceleasi motive?
Hmm...

I love you. Remember. They cannot take it

#299 2008-06-19 13:29:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ionela a scris:

cristina,stii cum se spune...never say never
si bogdan al meu numai in fund nu ma pupa...dar n-as baga mana in foc ca imi va fi fidel for ever sau ca ma va aprecia toata viata si nu va calca stramb doar pt ca am fost virgina...si apoi barbatul tot barbat ramane...daca vede 2 ochi mai frumosi una doua dispare,ei nu gandesc prea mult la faze din astea...acum sa nu se inteleaga ca generalizez

cam ai dreptate

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#300 2008-06-19 13:31:50

JanisJoplin
Platinum member

eu nu bag mana in foc nici pt ei nici pt noi femeile,oamenii se schimba,viatza merge mai departe...nu poti sa shtii

#301 2008-06-19 13:51:02

ionela
Insomniac member

ar fi si culmea sa vrei ca un barbat de 25 de ani sa fie virgin...mie una nu mi se pare ceva extraordinar...eu zic sa aiba el experienta ca sa ma invete si pe mine,nu sa fim 2 esuati

#302 2008-06-19 13:51:27

andeyutza84
New member

Iubi meu era virgin cand l-am intalnit si faza mai tare a fost eu ca nu am stiut de acest lucru doar dupa ce s-a consumat primul act si eram eu nedumerita de ce nu se tzinea de ritm rotfl un pica se pierdea...
Sper ca pe viitor sa-mi ramana fidel, la anu ne casatorim, iar in caz contrat ( la inselat ma refer ) sper sa nu aflu niciodata ca sa nu am ce-i arunca tot restul vietii big_smile.

kram  hjarta

#303 2008-06-30 00:33:52

dedemk
New member
Inregistrat: 2008-05-30

unu am avut si il astept pe urmatorul desi pana nu demult spuneam k el va fi singurul...insa nu sti niciodata ce ti rezerva viitorul si cum se schimba omul...

If you hear a voice within you say "you cannot paint", then by all means paint, and that voice will be silenced

#304 2008-06-30 01:08:47

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

3 smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.