homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-29

#533 2009-03-31 15:45:53

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

Vrutu-i gratis. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#534 2009-03-31 16:53:54

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

rotfl
eu am uitat cati au fost, cica asta nu se spune oricum tongue
oricum in jur de 8-12 lol dintre care cam 4 one night stand

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-03-31 16:55:30)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#535 2009-04-01 00:35:41

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

e ciudat cum toate ne dorim sa fie doar unul maxim 2 si se ajunge la mult mai multi, e cam trist rotfl

#536 2009-04-01 00:44:29

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

intrebarea e de ce ne dorim asta?pentru cine?pana la urma sexualitatea e cava normal.sa faci sex iarasi e normal.de ce vrem sa fim sau sa parem fete cuminti?

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

#537 2009-04-01 01:02:28

Ewelina
Full member

nu e vorba de fata cuminte-conceptul asta e prea relativ ca sa fie discutat ca fiecare intelege altceva prin el, eu cred ca e normal cu unul sau cu mai multi depinde de ce vrea fiecare, daca eu am fost doar cu unul nu ma face cu nimic mai buna decat alta fata care a fost cu mai multi. cred ca de fapt femeile isi doresc asta (cele care isi doresc) pentru ca e frumos sa te gandesti ca vei fi doar cu unul, daca esti multumita si satisfacuta pe toate planurile nu vad de ce ar merge la altul. pe mine nu m-ar deranja sa fiu doar cu unul toata viata, poate pentru ca sentimentul de intimitate care se formeaza intre parteneri e atat de unic incat nu vrem sa il avem cu multa lume. habar n-am, dar eu n-am dorinte sa adun cat mai multi pe lista, si poate nu toate fetele isi doresc asta, poate unele chiar vor cat mai multe experiente!

Publicitate

loading...

#538 2009-04-01 02:06:16

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

vreo 2-3-4 parteneri seriosi pana sa ma casatoresc. cam asta cred ca ar fi raspunsul meu de peste 10 ani. nu consider ca e bine sa te axezi pe primul intalnit, deoarece el iti va parea mereu cel mai ok, fiind unicul  termen de comparatie.

Come play my game.

#539 2009-04-01 02:09:25

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu nu stiu de ce le acuzati pe cele cu mai multi parteneri? de-a dreptul le blamati..
cele care ati facut sex numai cu 1.. ia incercati cu al doilea.. si sa vedeti dupaia ca o sa dati o complet diferita definitie sexului. poate in bine, poate in rau, dar in orice caz total diferita smile

hjarta

#540 2009-04-01 02:25:24

Ewelina
Full member

Ewelina a scris:

nu e vorba de fata cuminte-conceptul asta e prea relativ ca sa fie discutat ca fiecare intelege altceva prin el, eu cred ca e normal cu unul sau cu mai multi depinde de ce vrea fiecare, daca eu am fost doar cu unul nu ma face cu nimic mai buna decat alta fata care a fost cu mai multi. cred ca de fapt femeile isi doresc asta (cele care isi doresc) pentru ca e frumos sa te gandesti ca vei fi doar cu unul, daca esti multumita si satisfacuta pe toate planurile nu vad de ce ar merge la altul. pe mine nu m-ar deranja sa fiu doar cu unul toata viata, poate pentru ca sentimentul de intimitate care se formeaza intre parteneri e atat de unic incat nu vrem sa il avem cu multa lume. habar n-am, dar eu n-am dorinte sa adun cat mai multi pe lista, si poate nu toate fetele isi doresc asta, poate unele chiar vor cat mai multe experiente!

n-am blamat pe nimeni, bravo lor. eu nu judec. ziceam doar ca daca esti multumita cu cel pe care il ai de ce ai incerca altul, daca nu, vorba aia, NEXT! Ziceam doar ca foarte multe fete isi doresc sa fie doar cu unul, oricum  in lumea asta totul a devenit foarte fizic , acasa e ok as zice fata de occident, aici e...orgie lol

#541 2009-04-01 02:28:26

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

stai calma, ca nu ma refeream la tine smile nici nu am citit mai sus hmm
am citit asa pe sarite...
bineinteles ca daca ai o relatie fericita, doar nu ii dai cu piciorul doar pentru a incerca cu altul.. dar daca se intampla sa iasa ceva prost in relatia cu primul, si sa urmeze al doilea... sau al treilea...sau ma rog lol iti dai seama ca wowww fiecare face sex intr-un mod foarte diferit fata de anteriorul..si chiaaar nu ai de unde sa stii daca te potrivesti sau nu cu primul. Poti doar sa fii multumita.. sa iti placa... dar nu poti sa spui ca sigur va potriviti de minune, mai bine decat cu oricare altul.Complicat la ora asta lol

hjarta

#542 2009-04-01 03:19:29

Elena-Octaviana
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-03-31

Parerea mea este ca o fata, de la pubertate si pana trece chiar de varsta majoratului, poate avea mai multe relatii cu diversi baieti. Acum, eu personal cred ca pana la o varsta trebuie sa cunoasca tipuri umane. A face dragoste asociez cu un baiat care sa te merite, eventual cel cu care sa ramai si dupa. Daca te apuci de nebunii de la 15 ani, nu stiu... Bine, eu-s si mai invechita de fel si cu principii. Nu zic sa ajungi virgina pana in noaptea nuntii. Dar pana sa cunosti partenerul caruia sa i te daruiesti pe tine(ceea ce mi se pare mult, asa ca grija mare), trebuie sa vezi si sa cunosti mai multe tipuri de baieti, ca sa stii cand ai gasit tipul care merita. Comparand cu ce ai mai intalnit.

Spre exemplu, eu asa am facut si nu regret, din contra.

Primul prieten l-am avut la 15 anisori tongue si de la el pana in prezent au mai fost si altii, dar cu nici unii nu mi-am inceput viata sexuala pana la iubitul meu(adica cel pe care il am acum si cu care s-a meritat/se merita sa fiu). Si a fost bine, pentru ca mai intai mi-am dezvoltat cunostintele despre relatii si comunicare. Acum ma pot pune la punct cu viata sexuala, dar macar stiu ca e cu cel care merita.

Am aflat din relatiile cu baietii de inainte de actualul cat de greu ajungi sa ai incredere in cineva si cat de repede te deschizi fata de cineva si cum sa tatonezi terenul atunci cand intalnesti un posibil "print pe cal alb". Am aflat multe lucruri, am intalnit diversi tipi care acum ma ajuta sa trag concluzia ca am langa mine un barbat care ma merita cu adevarat.

I don't just imitate, I become.

#543 2009-04-01 10:33:22

rauk8
New member
Inregistrat: 2009-03-16

2 smile

we feed on love...that's why we get stomach aches...

#544 2009-04-02 10:04:36

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Loveable a scris:

eu nu stiu de ce le acuzati pe cele cu mai multi parteneri? de-a dreptul le blamati..
cele care ati facut sex numai cu 1.. ia incercati cu al doilea.. si sa vedeti dupaia ca o sa dati o complet diferita definitie sexului. poate in bine, poate in rau, dar in orice caz total diferita smile

Asa, asa, mare dreptate ai, daca un tip e intrebat asa ceva cu cat da un numar mai mare cu atat tipul e mai "cul". Presupun ca e decizia fiecareia ce si cum face, dar adevarul e ca o fata nu ar trebui privita ciudat pentru ca are mai multi parteneri, clar partenerii lor au cu 1 mai multe partenere si ei sunt felicitati.

Nu stiu daca se intelege clar ce vreau sa zic visslar  idea e ca nu e frumos din partea oamenilor sa foloseasca standarde diferite. Si cel mai rau e ca fetele se autodiscrimineaza. Daca o prietena a avut 10 parteneri se gandesc ca wow, ce stricata, daca prietenul ei a avut 10 inainte se gandeste ca e bine, are experienta, stie ce face. neutral

#545 2009-04-02 12:46:32

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

daca o gagica a avut multi parteneri inseamna ca probabil au dezamagit-o dpdv sexual, nu? big_smile
parerea mea este ca o femeie are mai putine sanse sa-si dezamageasca iubitul decat invers!!

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#546 2009-04-02 13:42:35

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

io n-am sperat sa fie doar unu...de fapt nici nu prea-mi doream sa fie doar 1...

baby Dragos hjarta rugaciune

#547 2009-04-02 15:20:19

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

Loveable a scris:

corect smile

#548 2009-04-03 00:09:22

BlondyBijoux
New member
Inregistrat: 2009-03-30

1 si sper asa sa ramana

#549 2009-04-03 00:14:47

skumpi
Vizitator

3 Doamne si toti 3  chicot dar cu unu dintre ei a fost doar o singura data...am vrut sa`l ...   diablo

#550 2009-04-11 22:29:33

sweetdya
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-04-10

Unul si sper sa ramana tot asa.

Cu cît eşti mai înţelept, cu atît îţi dai mai bine seama că pe lume există mulţi oameni deosebiţi. Oamenii de duzină nu observă nici o deosebire între semenii lor.

#551 2009-04-12 02:15:56

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Boring as hell.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.