Cati parteneri ati avut pana acum?-45
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Re: cati parteneri ati avut pana acum?
Pako,
anca, go go anca !
- danieladumitrescu
- New member
- Inregistrat: 2010-07-16
2 si sper sa ramana asa:D
- dragoste_cu_nabadai
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-21
2
cand eram mititica, naiva si indragostita speram ca primul sa fie si ultimul dar apoi am inceput sa ma intreb cum ar fi daca...mai ales cand aveam probleme in pat si cred ca la un moment nu poti scapa de intrebarea asta cand ai un singur partener.
eu sunt de acord cu experimentatul.nu zic sa mergi sa iti inseli partenerul numai ca sa vezi cum e cu altul, dar nici sa stai cu un tip numai pentru ca a fost primul si asa ni s-a bagat in cap ca trebuie sa te mariti cu ala care a fost primul.
asta e sfatul pe care mi-l da bunica tot timpul ca trebuie sa fi virgina pana te mariti ca barbatii sunt orgoliosi si iti scot ochii.
am avut si o discutie pe tema asta cu un tip caruia i se paarea corect ca FEMEIA sa ramana virgina pana la casatorie...care a fost comparatia?"nici tie nu ti-ar conveni sa porti o haian dupa ce au mai purtat-o si altii"
"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
pana acum am avut 4 parteneri
dragoste_cu_nabadai, eu tipului respectiv i-as raspunde ca as purta o haina care imi place indiferent cati au mai purtat-o inainte, si daca eu ca fata as face chestia asta, cu atat mai mult ar trebui sa o faca un baiat care se presupune ca e mai putin preocupat de moda ca o fata ....sa vedem, poate gaseste o comparatie mai reusita totusi
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- dragoste_cu_nabadai
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-21
i-am clar ca nu m-ar deranja, si atata timp cat eu nu as fi virgina nu mi s-ar parea corect sa am pretentia asta de la partener si ca, chit ca ne place sau nu, suntem animale si se stie ca sexul este alaturi de foame, sete, la baza piramidei necesitatilor.nu mai suntem pe vremea bunicii cand ne maritam la 17 ani, si mi se pare ca aceasta mentalitate nu face decat sa dauneze unei casnicii mai ales cand incep sa apara frustrarile sexuale. ce te faci daca te mariti virgina cu un tip cu care esti incompatibila dpdv sexual?
pentru mine sexul este o parte foarte importanta din viata si din o relatie.oricat am vrea noi sa mearga o relatie, daca sexul e jalnic, pana la urma tot ajungi sa te certi.
"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
Mandy a scris:ralucaelena a scris:un singur partener si asa sper sa ramana.
Subscriu
si eu
- Livia2010
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-12
Mie mi-a placut sa sexerimentez...acum sunt la al 10 lea partener...care e un fel de sex guru pentru ca nu ejaculeaza-nu stiu ce-o fi studiat si orgasme am pe banda rulanta , dar il iubesc mult, sper sa fie si ultimul ca muuuuult l-am mai cautat.
When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...
- vanilleeis
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-16
- ani88
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-17
Pai daca nu ejaculeaza babele zic ca "nu-i place fata"
I love you. Remember. They cannot take it
- -=-baby_pink-=-
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-07-30
ani88 a scris:Pai daca nu ejaculeaza babele zic ca "nu-i place fata"
sincer si mie mi se pare cam ciudat,cum sa nu ejaculeze sau se intampla dupa mult timp?
•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
-=-baby_pink-=- a scris:ani88 a scris:Pai daca nu ejaculeaza babele zic ca "nu-i place fata"
sincer si mie mi se pare cam ciudat,cum sa nu ejaculeze sau se intampla dupa mult timp?
baby este un topic unde s'a vorbit despre barbatii care au orgasm dar nu ejaculeaza atunci...asa e si tipul respectiv ...cred
- mio25
- Full member
dragoste_cu_nabadai a scris:2
cand eram mititica, naiva si indragostita speram ca primul sa fie si ultimul dar apoi am inceput sa ma intreb cum ar fi daca...mai ales cand aveam probleme in pat si cred ca la un moment nu poti scapa de intrebarea asta cand ai un singur partener.
eu sunt de acord cu experimentatul.nu zic sa mergi sa iti inseli partenerul numai ca sa vezi cum e cu altul, dar nici sa stai cu un tip numai pentru ca a fost primul si asa ni s-a bagat in cap ca trebuie sa te mariti cu ala care a fost primul.
asta e sfatul pe care mi-l da bunica tot timpul ca trebuie sa fi virgina pana te mariti ca barbatii sunt orgoliosi si iti scot ochii.
am avut si o discutie pe tema asta cu un tip caruia i se paarea corect ca FEMEIA sa ramana virgina pana la casatorie...care a fost comparatia?"nici tie nu ti-ar conveni sa porti o haian dupa ce au mai purtat-o si altii"
sa stiti fetelor ca si eu am avut o astfel de discutie cu cineva care culmea fusese insurat,avea un copil,si totusi si-ar fi dorit sa aibea langa el o virgina.si credeti-ma ca e ff versat barbatul si sa nu mai zic cat de aratos e .dar asta isi dorea,o virgina.pana la varsta mea de 25 de ani nu am avut decat 5 parteneri,sa vedem ce-mi rezerva soarta mai caut sau ma opresc la acest nr.
regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
dragoste_cu_nabadai a scris:2 am avut si o discutie pe tema asta cu un tip caruia i se paarea corect ca FEMEIA sa ramana virgina pana la casatorie...care a fost comparatia?"nici tie nu ti-ar conveni sa porti o haian dupa ce au mai purtat-o si altii"
Si nu i-ai spus "nici noi nu vrem o lopatica dupa ce au sapat cu ea toate fufele din oras"? Scuza-ma, sa zicem ca el nu suporta sa poarte o haine dupa ce-a probat-o altu'... da' femeia tre' sa-l suporte el ca a probat poate magazine intregi pana sa ajunga la ea? Ce idei tampite, zau asa Si maica-mea (59, deci cu mintea mai in secolul trecut) imi spunea ca e bine (a se nota "e bine", nu "e neaparat necesar") sa te mariti virgina... si intr-una ii tin discursuri pe tema asta. Sa zicem ca nu mi-as fi tras-o si m-as fi maritat virgina,cu unul care sa fi insirat tot orasul inaintea mea (ca deh, ei au voie, la ei e 'pe trend'), si m-as fi trezit cu HIV... sau sifilis... Ce as fi putut sa-i spun? "Ma bucur ca societatea m-a indobitocit astfel incat tu sa-ti poti bate joc de restul vietii mele, care oricum nu pare sa fie foarte lung in momentul de fata, multumita minunatiei tale, sotiorul meu iubit" ? Mama a inteles argumentul asta dar ma indoiesc ca multe femei din generatia ei l-ar intelege... si e pacat, pentru ca in vremea aia s-a instalat cel mai vehement ideea asta cu "femeia virgina, barbatul 'curv' "...
- suzanaj
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
-=-baby_pink-=- a scris:ani88 a scris:Pai daca nu ejaculeaza babele zic ca "nu-i place fata"
cred ca se refera ca, il tine mult, nu ca nu ar ejacula de coc, eu asa inteleg.
Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)
- Livia2010
- Full member
suzanaj a scris:-=-baby_pink-=- a scris:ani88 a scris:Pai daca nu ejaculeaza babele zic ca "nu-i place fata"
El mi-a spus ca inaintea nu ii reusea chestia asta...dar cu timpul a putu sa controleze ejaculare in felul asta (dupa cum mi-a povestit): si-a facut in minte o gradare a excitarii, cand ajunge pe la 8 sau 9 incearca sa se abtina, sa se opreasca si imi spune ca el "pisca" cate putin din orgasm. In general isi da drumu'dupa ce termin eu. Cateodata nu-si da drumu'deloc, vorbesc serios! Imi spune ca nu suporta starea de moleseala pe care o are dupa ce ejaculeaza. Pentru ca NU ejaculeaza e mai energic si oricand pus pe sotii ...Dar in cazul in care am eu mai multe orgasme si daca ma atinge pe la cervix isi da drumul la un moment dat, e greu rau sa te abtii in situatia asta.
When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...
- Livia2010
- Full member
WildChild11009 a scris:dragoste_cu_nabadai a scris:2 am avut si o discutie pe tema asta cu un tip caruia i se paarea corect ca FEMEIA sa ramana virgina pana la casatorie...care a fost comparatia?"nici tie nu ti-ar conveni sa porti o haian dupa ce au mai purtat-o si altii"
Si nu i-ai spus "nici noi nu vrem o lopatica dupa ce au sapat cu ea toate fufele din oras"? Scuza-ma, sa zicem ca el nu suporta sa poarte o haine dupa ce-a probat-o altu'... da' femeia tre' sa-l suporte el ca a probat poate magazine intregi pana sa ajunga la ea? Ce idei tampite, zau asa Si maica-mea (59, deci cu mintea mai in secolul trecut) imi spunea ca e bine (a se nota "e bine", nu "e neaparat necesar") sa te mariti virgina... si intr-una ii tin discursuri pe tema asta. Sa zicem ca nu mi-as fi tras-o si m-as fi maritat virgina,cu unul care sa fi insirat tot orasul inaintea mea (ca deh, ei au voie, la ei e 'pe trend'), si m-as fi trezit cu HIV... sau sifilis... Ce as fi putut sa-i spun? "Ma bucur ca societatea m-a indobitocit astfel incat tu sa-ti poti bate joc de restul vietii mele, care oricum nu pare sa fie foarte lung in momentul de fata, multumita minunatiei tale, sotiorul meu iubit" ? Mama a inteles argumentul asta dar ma indoiesc ca multe femei din generatia ei l-ar intelege... si e pacat, pentru ca in vremea aia s-a instalat cel mai vehement ideea asta cu "femeia virgina, barbatul 'curv' "...
Din pacate inca mai exista barbati din astia...eu stiam ca e o chestie psihologica pe care nu o detectam, constientizam.Barbatul crede ca va creste copilul altuia pentru cA femeia a facut sex cu mai multi SI ATUNCI nu si poate transmite genele mai departe.Repet, e o chestie gen teorie evolutionista. Nu incerc sa le caut scuze barbatilor. Oricum fiecare sex isi stie pacatele:) . Am mai inteles ca femeia poate trece peste un adulter atata timp cat barbatul ramane laga ea si este in continuare un provider dar femeia se teme ca barbatul ei sa nu cumva sa se indragosteasca de alta femeie. Pe cand barbatului nu-i pasa daca femeia e indragostita sau nu de barbatul cu care l-a inselat, pur si simplu e orgoliul acela masculin ca femeia mea a fost a altuia. Aici e problema de fapt, ca ei nu-si pun problema. Bai, asta m-a inselat si pentru ca eu am gresit undeva. Din nou, nu-i iau apararea femeii. Eu cred ca emeia inseala pentru ca nu e satisfacuta in pat, nu se simte dorita, NUSE SIMTE DORITA.
- Livia2010
- Full member
suzanaj a scris:-=-baby_pink-=- a scris:ani88 a scris:Pai daca nu ejaculeaza babele zic ca "nu-i place fata"
:)))) sincer si mie mi se pare cam ciudat,cum sa nu ejaculeze :f�rv�nad: sau se intampla dupa mult timp?
Sunteti cam rautacioase mai fetelor... :)))) but it's in our na :P ture
- Stef
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-09-12
Se mai intampla sa nu poti ejacula. Nu e ceva anormal si, mai ales, nu inseamna ca daca un tip nu ejaculeaza ca nu considera partenera atragatoare.
Daca unele persoane trec de punctul in care sa isi dea drumul oprind ejacularea cu muschiul PC (sau alte metode), de cele mai multe ori nici nu mai pot ejacula in partida respectiva sau pot foarte greu.
Alte persoane pur si simplu au sensibilitatea foarte scazuta si ejaculeaza foarte greu si, in ultimul rand, mai exista cei care au blocaje psihologice in acest sens.
- QueenOfRoses
- Moderator
- De la: Where the wild roses grow.
- Inregistrat: 2009-08-21
*
Ultima oara a fost editat de Nifelheim (2010-08-19 01:28:33)
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|