homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-53

#989 2011-11-18 20:16:39

isabella.sweet
Full member
Inregistrat: 2010-06-27

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

Nici nu am vrut sa sugerez asta. Eu am mers mereu pe ideea ca depinde de tine, ca femeie, ca un barbat sa se indragosteasca de tine. Inainte de frumusete trebuie sa privim si in suflet, pentru ca oricat am spune noi ca nu si barbatii au un suflet (cel putin marea majoritate tongue). Si lucrul cel mai important, daca tu iti doresti o relatie serioasa, asigura-te ca si celalalt isi doreste asta. Si nu mai fi asa dezamagita pentru ca tot raul merge spre bine wink, ai sa vezi.

Baza unei relatii adevarate se construieste cu o prietenie sincera. Parerea mea.

Ultima oara a fost editat de isabella.sweet (2011-11-18 20:19:57)

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#990 2011-11-18 21:08:21

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu nu pricep de ce vedeti sexul asta ca pe ceva "m-am daruit lui si nu am ajuns la adanci batraneti impreuna, si acum regret enorm"...
eu vad sexul ca pe sex, ceva misto, ai facut sex ca sa te simti bine, sa experimentezi, sa iti placa TIE...
partea cu romantismul si adancile batraneti e treaba iubirii, nu a sexului...

hjarta

#991 2011-11-19 09:40:29

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

Loveable subscriu ! Sexul  e sex wink !

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#992 2011-11-19 13:45:36

isabella.sweet
Full member
Inregistrat: 2010-06-27

De acord cu voi, sexul e sex. Dar atunci cand si iubesti persoana respectiva  este vorba de dragoste. Iar atunci cand faci dragoste totul este mult mai frumos. Eu asa gandesc, traiesc si simt, dar nu este nimeni obligat sa gandeasca asa. Fiecare este liber sa traiesca asa cum se simte mai bine.

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#993 2011-11-19 15:15:12

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

4..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Publicitate

loading...

#994 2011-11-19 18:38:23

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

isabella, esti matura smile si realista. nu stii cat ma bucur ca intanesc pana si virtual o asa persoana. pentru ca le caut cu lupa de cativa ani. o relatie adevarata se bazeaza pe o prietenie sincera si daca te place cu adevarat baiatul va astepta o perioda in care veti fii prieteni... exact, dar nu multi inteleg asta, si daca indraznesti sa spui sau sa crezi asa ceva esti considerat/a imatur/a, idealist/a, nerealist/a si nu pot concepe sa astepti nici macar cate saptamani sau luni. cand de fapt este una din retetele unei relatii in adevaratul sens al cuvantului.

#995 2011-11-19 20:04:32

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

sad foarte adevarat si trist

#996 2011-11-20 00:58:35

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Eu...unu !!! Si m-a asteptat 1 an si 7 luni pana am fost eu convinsa ca vreau sa-mi incep viata sexuala cu el!! A fost ceva special  hjarta  hjarta  hjarta . Am vrut sa fiu sigura ca merita si ca nu o sa regret mai tarziu. Si nu eram chiar o pustoaica, aveam 21 de ani si 5 luni, iar in momentul de fata inca suntem impreuna, avem 3 ani de relatie, si sper din tot sufletul sa ne strangem banutii nostri ca sa putem sa ne facem nunta la care visam! Nu m-am gandit nicidata cum ar fi fost daca incercam si cu altcineva. Sunt mutumita si fericita cu ce am langa mine!  hjarta

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#997 2011-11-20 01:01:55

kiki_oana
Full member

Ma bucur sa vad ca mai exista iubire adev si oameni fericiti dar si norocosi si inteligenti

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-20 01:02:29)

#998 2011-11-20 10:28:21

Peacekeeper
Sr. member

Sincera sa fiu ma bucura povestile voastre de iubire perfecta, dar eu cred ca toate ne-am imaginat ca cel putin unul dintre ei ne va garanta o relatie de genul. Si daca nu a fost sa fie vom continua sa incercam pana cand vom gasi si noi acea persoana. Nu cred ca a fost greseala noastra ca am facut sex ci greseala lor ca nu au stiut sa ne aprecieze si sa fie demni de noi.

#999 2011-11-20 13:21:43

kiki_oana
Full member

@Peacekeeper,frumos spus,bravo!

#1000 2011-11-20 17:17:20

Peacekeeper
Sr. member

isabella eu vorbeam in mod general nu m-am referit cu nimic la ceea ce ai spus tu wink.

Si n-am renuntat sa cred nimic si nici sa caut nimic. Doar evidentiam ca toate vrem povesti de iubire, doar ca nu le-am gasit inca.

Ultima oara a fost editat de Peacekeeper (2011-11-20 17:20:53)

#1001 2011-11-20 20:33:14

lala_smthin
New member
Inregistrat: 2009-12-15

4.am 21 de ani,cu primul am stat 5 ani,mi-am inceput viata sexuala la 15ani,dupa care am sovait un pic si am dat de al 4lea cu care m-am si logodit.deci ma opresc aici.

#1002 2011-11-21 16:24:54

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Legat de ce se discuta mai sus, si ideea de "sexul e sex". Imi dau si eu cu parerea, cu toate ca nu sunt tocmai o ...experimentata, daca pot spune asa, in ale relatiilor. Pana acum am avut un singur partener , actualul, deci nu pot sa spun  ca am cine stie ce experienta.
Totusi, eu am trait mereu cu ideea ca, da, sexul este sex, e placut, dar nu e pentru oricine. In sensul ca, indiferent daca esti barbat/femeie, baiat/fata... orice, nu trebuie mers pe ideea, e doar sex. In afara de placerea fizica, un act sexuala ar trebui sa implice si altceva. pana la urma sunt doua energii care se unesc (si aici o sa intervina ideea de ONS. Nu o exclud, dar de asemenea nici nu consider ca a avea doar ONSuri sau relatii bazate doar pe sex este cea mai buna modalitate de a... trai. Nu pentru mine cel putin.)
Asa ca, revenind, sexul este placut, dar este mai mult decat un penis si un vagin /altele care-si fac de cap. Sunt emotii si energie erotica pe care cei doi le impartasesc. Poate si din cauza faptului ca la mine in familie am vazut mereu iubire si... nu stiu, de cand eram mica am fost invatata ca sexul e bun dar nu poate sa fie impartasit cu oricine.
Inainte sa ma culc cu prietenul meu am asteptam cam 8 luni, timp in care eram impreuna, si totule ra ok, dar ne limitam strict la saruturi. Adica, am refuzat sa il las sa ma vada goala sau in orice alte ipostaze, cu toate ca eram atrasa de el si el de mine, am considerat ca rabdarea ne tine in frau impulsurile, iar asta ne diferentiaza de animale. Desigur, sexul este o parte extrem de improtanta intr-o relatie, nu neg, daca stau sa ma gandesc, pentru mine tinde spre 40-50% in reusita unei relatii, ca daca nu esti compatibil in pat cu cineva, poti sa incerci oricat, candva, o sa intervina frustrarea, iar asta distruge relatiile iremediabil, dar chiar si asa, inainte de toate conteaza iubirea si respectul (+ multe altele, dar nu mai stau sa le enumar).
Adica, oricat de multe orgasme imi ofera partenerul X, pentru mine conteaza mai mult sa stiu ca... e acolo langa mine chiar daca nu ne-am sexat 2 luni, sau ca ma sustine, sau ca orice.
Nu vreau sa par judicativa sau... mai stiu eu cum, dar parerea mea este ca indiferent de varsta, trebuie acordat un ragaz, in care sa cunosti partenerul, inainte de a te culca cu el/ea. Da, nevoile sunt nevoi, chair si nenea Maslow, claseaza sexul ca nevoie de baza, dar chiar si asa, trebuie avut grija, pentru ca se intra intr-un cerc vicios. In clipa in care ai un partener si treci la actiune mai repede (poate si din cauza pauzelor si a dorintei) asta isi pune amprenta asupra relatiei (vorbesc la modul general, ca asa, cunosc si cazuri in care s-au cuplat din prima seara si inca sutn imrpeuna,d ar astea sunt exceptii deja), in sensul ca exista posibilitatea ca celalat sa nu ia relatia destul de in serios, si astfel sa sfarsesti din nou abandonat, sis a o iei de la capat.

Ma opresc aici ca si asa am scris un post kilometric si nici nu stiu cat se intelege din ce am vrut eu sa exprim acilisea.  hopsieu  lol

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#1003 2011-11-21 16:36:35

kiki_oana
Full member

Sunt tare curioasa,daca e cineva care a avut mai mult de 15 parteneri big_smile bine in afara de baieti,ca la baieti ma astept

#1004 2011-11-21 16:47:28

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

kiki_oana a scris:

Sunt tare curioasa,daca e cineva care a avut mai mult de 15 parteneri big_smile bine in afara de baieti,ca la baieti ma astept

Sunt si exceptii.

Do the world a favor, stay like this forever.

#1005 2011-11-21 21:23:37

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

15?... stiu doar 2 sau 3 tampiti care au avut peste 6 partenere tongue (am inteles ca te refereai la fete, dar ai spus ca de la baieti te astepti) are dreptate random si nu doar ca el personal nu a avut 15 partenere, dar nu toti barbatii sunt stereotipuri, si e posibil ca tu ori sa fii strans in jurul tau numai un anumit stereotip sau sa-i vezi tu intr-o maniera nerealista.

#1006 2011-11-21 23:01:45

kiki_oana
Full member

Nu am generalizat,cunosc si barbati virgini lol  dar ma gandesc ca putine femei au avut mai mult de 10 barbati.

#1007 2011-11-22 02:22:14

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Kiki ai fi surprinsa lol

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.