|
Nu esti logat.
Sexul oral si cancerul in gat#1 2007-10-01 08:12:29
sexul oral si cancerul in gatam auzit la TV. ca daca ai mai mult de 6 parteneri exista riscul mai mare sa faci cancer ingat asta pt. ce se poate sa iei hpv.ce parere aveti despre asta? si despre practicarea sexului oral cu prezervativ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-10-01 10:44:54
Re: sexul oral si cancerul in gatAsa cum de la mersul pe jos se pot dezvolta ciupercile din garaj... cam aceeasi legatura.... Offline #3 2007-10-01 10:50:35
Re: sexul oral si cancerul in gatlegatura exista hpv-ul duce la cancer de col uterin de ce nu ar duce si la aparitia celuilalt tip de cancer? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-10-01 10:52:45
Re: sexul oral si cancerul in gatda, asa e....ideea ramine alta insa: hpv poate determina cancer de col uterin si cancer in git. rezulta: feriti-va de hpv, insa nu facind sex oral in locul celui vaginal...asta era ideea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-10-01 10:53:01
Re: sexul oral si cancerul in gat
Ar fi culmea sa renuntam si la sarut acum. Cat despre sex oral cu prezervativ..........mai bine nu-i mai fac decat sa sug un cauciuc. Si stiti cum se spune.....de ceva tot trebuie sa mori Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-10-01 10:54:07) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-01 10:56:10
Re: sexul oral si cancerul in gatOooops... my bad, se pare ca nu sunt prea bine informat.... Offline #7 2007-10-01 10:57:10
Re: sexul oral si cancerul in gatla toti...riscul de transmitere al hpv prin sex oral e acelasi la ambe sexe Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-10-01 19:49:54
Re: sexul oral si cancerul in gatofff pei atunci nu treb sa mai facem nimik...........ca in fiecare zi aud o gramade de chesti...ca sperma este cancerigena ca sexul este daunator nu stiu cum ca aia e asa si aia asa.............gata nici nu mai mancam,nu mai bem nu mai dormim ca poate murim......eu una nu mai cred nimik Offline #9 2007-10-01 19:56:30
raman la parerea mea: tot o sa murim intr-o zi si orice am face, de cancer nu scapam. asa ca mancati margarina, fornetti, chestii de la mc, beti cola si gata. daca tot traim putin si murim de cancer, macar sa traim fericiti. Nobody home Offline #10 2007-10-01 19:59:33
Re: sexul oral si cancerul in gatsa nu fie cu suparare....dar chiar nu stiu ,.....ce inseamna mai exact hpv? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #11 2007-10-01 20:28:18
Re: sexul oral si cancerul in gathuman papiloma virus (sper ca l-am scris bine). s-a vorbit mult pe forum despre el. Nobody home Offline #12 2007-10-01 20:42:23
Re: sexul oral si cancerul in gatStiti ce m-a amuzat? am vazut la tv un batranel de 104 ani parca avea...ii lua interviu Tabara la Pro Tv...si-l intreaba daca a fumat la viata lui...si batranelul scoate pipa...si zice ca si acum mai fumeaza. Apoi il intreaba daca a baut...si zice ca chiar in urma cu cateva ore a baut o palinca... concluzia: asa cum a zis si Nashira...daca e sa murim, tot o sa murim.... Oricum nimic nu mai e natural si sanatos in ziua de azi.... Daca mori...macar sa mori fericit. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #13 2007-10-01 20:46:56
Re: sexul oral si cancerul in gatms frumos nashira.... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #14 2007-10-01 23:06:59
corect http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #15 2007-10-03 12:29:59
Re: sexul oral si cancerul in gatNashira... pe motociclism.ro... tu esti AlinaI. ???? Offline #16 2007-10-03 21:11:05
Re: sexul oral si cancerul in gatnu am cont acolo. am intrat doar ca vizitator pt un articol care ma interesa. Nobody home Offline #17 2007-10-05 00:08:42
Re: sexul oral si cancerul in gatdaca nu avem HPV, dar in schimb exista candida, exista vreun risc? Offline #18 2007-10-05 04:49:38
Re: sexul oral si cancerul in gatbanuiesc ca poti sa faci candida bucala... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|