|
Nu esti logat.
Usurimi si mancarimi in acelasi timp-2#20 2007-10-12 09:48:05
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpmergi la ginecolog pt. o lama VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2007-10-12 11:59:06
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpar fi o sol, numai k in timpu sapt sunt in buc la facult si in week end acasa . pan acum am incercat sa mi fac programare la doc meu si mereu suntem contra timp Offline #22 2007-10-12 12:01:40
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpfa un efort si chiuleste de la un curs ceva,amana dusul acasa.sanatatea ta este pana la urma mai importanta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2007-10-13 14:10:35
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpaveti dreptate. mi am luat inima in dintzi si i am spus mamei c se intampla si mi am cump gelu kre vreau sa spun k cel putin acum ma ajuta enorm. ea mi a zis sa beau ceai d galbenele si dupa c am mai facut niste cautari pe net am toate simptomele pt candidoza . in 2 sapt ma duc si la ginecolog , insa pan atunci ma tratez cu ceaiul si gelul . sper sa fie bn Offline #24 2007-10-13 14:19:24
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpcel mai naspa e k eu sunt acum racita rau d o sapt si am citit k daca infectia s a raspandit in tot corpu am anumite simptome comune cu cele ale racelii.sunt destul d bulversata ca nu stiu daca am senzatia d oboseala d la raceala sau candidoza si asa mai departe Ultima oara a fost editat de kitticutza (2007-10-13 14:24:29) Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-13 14:23:19
Re: Usurimi si mancarimi in acelasi timpediteaza cele doua mesaje pentru ca vei lua warn! "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|