|
Nu esti logat.
Novynette vs Yasmin#1 2007-10-02 10:05:08
Novynette vs YasminBuna dimineata, Offline #2 2007-10-02 10:16:28
Re: Novynette vs Yasminapril, nu te putem ajuta, contraceptivele in discutie sunt amindoua la fel de eficiente...despre cit de bine te vei intelege tu cu unul sau cu altul nu ne putem insa da cu parerea...nu avem nici o informatie care sa ne ajute....cei doi medici la care ai fost au informatiile, au stat de vorba cu tine(sper)... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-10-02 12:04:31
Re: Novynette vs YasminBuna, Offline #4 2007-10-02 12:16:42
Re: Novynette vs Yasmincauta sa mergi la un medic de planning...pe el iti poti permite sa il pui si in fata discutiei despre care vorbesti.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-10-02 13:03:53
Re: Novynette vs Yasmine vorba despre organismul tau si cum le-ar suporta el,eu de exemplu am luat yasmine 6 luni si m-am impacat foarte bine cu ele dar asta nu insm ca toate fetele se impaca la fel de bine!problema cu medicii ginecologi am avut-o si eu si chiar mai rau ca tine,o data m-a tinut 2 minute dupa ceas si deasta e bine sa mergi la un medic de planning,eu de exemplu asta o sa fac deacum,pt ca de obicei de la medicul ginecolog pleci mai nedumerita decat ai ajungi,cel putin eu....mult succes si mergi la planning! Ultima oara a fost editat de @dana23 (2007-10-02 13:04:37) Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-08 11:07:10
Re: Novynette vs YasminBuna, Offline #7 2007-10-08 11:15:13
Re: Novynette vs Yasmininteleg ca esti din bucuresti. in cazul asta cred eu ca cea mai buna recomandare este Doctoressa Offline #8 2007-10-10 01:10:08
Re: Novynette vs YasminAm luat Yasmine timp de 2 ani si mereu in primele zile aveam o senzatie de greatza cam primele 5 zile in fiecare luna cand le luam . Am inceput sa se iau tot la recomandarea medicului dar fara nici o analiza in prealabil. SI le-am suportat asa timp de 2 ani pana cand le-am lasat fara a merge la doctor . Acum o saptamana am fost sa imi fac analize la sange este foarte important pentru ca asa iti dai seama ce ti se potriveste si am primit un alt contraceptiv si vad ca ma simt bine nu am nici un simptom deci cel mai bine e sa mergio la un medic care iti va da sa faciu un set de analize,,, Offline #9 2007-10-14 19:27:34
Re: Novynette vs Yasmine o treaba serioasa si e important sa alegi in cunostinta de cauza; nu poti sa te joci cu dazarile de hormoni; ei iti dau starea de bine sau stari imposibil de suportat! eu am facut analize pt afectiunea hormonala pe care o am si am tinut cont de sfatul endocrinologului; ma simt bine cu yasmine; greturi-in prima luna, putin; spotting putin, dureri de sani ceva mai mult, as zice sensibilitate accentuata! nu te teme de anticonceptionale, alege ce ti se potriveste! Offline #10 2007-10-22 12:36:33
Re: Novynette vs Yasminbuna!azi e rima zi in care am luat yasmin si nu stiu eact dupa cat timp de folosire pot avea contact sexual fara alte metode de protectie Offline #11 2007-10-22 12:41:12
Re: Novynette vs Yasminla ce doctor ai fost pt. ele de nu ti-a explicat nimic? daca le-ai inceput din prima zi de ciclu esti protejata de atunci daca le-ai inceput din orice alta zi trebuie prot. cu prez. 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-10-22 12:42:05
Re: Novynette vs Yasminva rog sa-mi raspundeti si mie ca nu stiu exact. medicul mi-a prescris yasmin, dar era asa de grabit ca mai avea putin si ma dadea afara. si din pacate nu am aflat informatiile de care aveam nevoie Offline #13 2007-10-22 12:44:33
Re: Novynette vs Yasminpai la un medic ginecolog, dar din pacate a fost prima data cand am mers si nu prea am stiut unde sa ma duc si sincer mi-a cam lasat un gust amar vizita mea la ginecolog. azi e si prima zi de ciclu Offline #14 2007-10-22 12:46:11
Re: Novynette vs Yasmin
aveai deja raspunsul la intrebare... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-10-27 16:45:46
Re: Novynette vs Yasminbuna!am si eu o intrebare:maine dimineata la 10 iau a 7a pastila. maine seara pot intretine raporturi sexuale fara nici un fel de protectie extra? Offline #16 2007-10-27 16:46:17
Re: Novynette vs Yasminda...poti... happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-10-27 16:47:28
Re: Novynette vs Yasminmersi mult ca aveam cateva dubii. si vroiam sa fiu sigura ca momentan nu e vremea pt bebe Offline #18 2007-10-27 16:48:19
Re: Novynette vs Yasmincu placere... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-10-27 17:33:31
Re: Novynette vs Yasminin perioada aceea de 7 zile in care se face pauza intre blistere se pot intretine raporturi sexuale fara protectie suplimentara, ofera protectie pastilutele si in perioada in care facem pauza?thanks anticipat! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|